[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
کلیپ، تیزر و سرود دانشگاه::
تصاویر امامین و رهبر معظم انقلاب::
فرآیندهای کاری::
بروشور، کاتالوگ و نقشه دانشگاه::
لوگو (نشان تجاری) دانشگاه::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
تسهیلات پایگاه::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
کارمندان نمونه دانشگاه::
اخبار ورودی های جدید 1404::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۳۵

خبرنامه شماره ۴۳۴

خبرنامه شماره ۴۳۳

خبرنامه شماره ۴۳۲

خبرنامه شماره ۴۳۱

خبرنامه شماره ۴۳۰

خبرنامه شماره ۴۲۹

خبرنامه شماره ۴۲۸

خبرنامه شماره ۴۲۷

خبرنامه شماره ۴۲۶

خبرنامه شماره ۴۲۵

خبرنامه شماره ۴۲۴

خبرنامه شماره ۴۲۳

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
حدیث هفته

پیامبر خدا (ص):

إنَّ طـالِبَ العِلمِ تَـبسُطُ لَـهُ الـمَلائکَهُ أجـنِحَتَها و تَستَغفِرُ لَهُ ؛

فـرشتگان ، بـالهای خـود را برای جوینده دانش می ‏گسترانند و برایش آمرزش می‏ طلبند .
کنز العمّال : ۲۸۷۴۵ منتخب میزان الحکمه : ۳۹۸

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: دفاعیه دکتری در دانشکده مهندسی شیمی ::
 | تاریخ ارسال: 1394/11/6 | 

دفاعیه دکتری در دانشکده مهندسی شیمی

 AWT IMAGE

 

سید محمدرضا کاشفی­ مفرد(دانشجوی دوره دکتری مهندسی شیمی)، یازدهم بهمن ماه 1394 از رساله دکتری خود با عنوان «استفاده از مولکول نگاری در بازشناسی پروتئین های لیزوزیم وآلفا-لاکتالبومین» دفاع می کند.

چکیده این رساله که راهنمایی آن را دکتر فرشته نعیم پور و دکتر پریسا حجازی بر عهده دارند، به شرح زیر است. ضمنا این جلسه دفاعیه ساعت 8 صبح در کلاس 130 دانشکده مهندسی شیمی برگزار می شود.

چکیده

یکی از روش­ های ساخت سامانه ­های شناساگر با عملکرد گزینشی، مولکول ­نگاری می­باشد که امکان جذب و بازشناسی اختصاصی مولکولی را با قالب­ گیری پلیمری از آن فراهم می ­کند. در این تحقیق، پلیمرهای منقوش هیدروژلی و کرایوژلی برای جذب و بازشناسی پروتئین­ های لیزوزیم و آلفا-لاکتالبومین ایجاد گردید. ابتدا، هیدروژل منقوش با لیزوزیم توسط مونومر عاملی آب­ گریز ترسیو­بوتیل ­آکریل ­آمید در کنار مونومر آکریل ­آمید و مونومرهای عاملی الکترواستاتیک آکریلیک ­اسید و دی­ متیل­آمینو اتیل ­متاکریلات تهیه شد که ظرفیت جذب لیزوزیم و ضریب مولکول ­نگاری در آن (mg/g 32 و 68/1) بیشتر از نمونه فاقد مونومر آب­ گریز (mg/g 22 و 09/1) بود. مدل­های ایزوترم جذب آنها نیز تطابق خوبی با داده­ های تجربی نشان داد. همچنین جذب لاکتالبومین به سبب وجود تعداد اسیدهای آمینه آب­ گریز سطحی مشابه با لیزوزیم، نزدیک به بازجذب لیزوزیم بود و نشان داده شد که در این حالت می ­توان از لیزوزیم به عنوان مولکول الگوی مجازی استفاده نمود. در ادامه برای رسیدن به مقدار مونومرهای بهینه در فرمولاسیون مولکول­ نگاری، ایجاد کمپلکس­ بین مونومرهای عاملی متاکریلیک اسید و DMA با لیزوزیم مورد بررسی قرار گرفت که نسبت­ های آنها به لیزوزیم به ترتیب حدود 400 و 100 به دست آمد و همچنین تاثیر نسبت مونومرهای آزاد به کل مونومرها بر روی ایجاد مکان ­های غیراختصاصی، بررسی شد. سپس کرایوژل منقوش با لیزوزیم با مونومر عاملی AAm و به صورت ستون استخراج فاز جامد تهیه گردید که بازجذب لیزوزیم توسط آن mg/g 6/11 بود. این مطالعات، مبنای فرمولی مناسب برای سنتز کرایوژل منقوش با بکارگیری مونومرهای عاملی الکترواستاتیک شد. برای کرایوژل اخیر، ضریب مولکول نگاری 2/4 و ضریب گزینش­گری 24/7 نسبت به پروتئین سیتوکروم حاصل گردید که بسیار قابل توجه بودند. از دیگر موارد بررسی شده، ایزوترم­ های جذب کرایوژل­ های منقوش و غیرمنقوش و منحنی­ های رخنه و اسکچارد آنها بود. طبق مدل لانگمویر، بیشینه ظرفیت جذب لیزوزیم در کرایوژل­ های منقوش و غیرمنقوش، به ­ترتیب mg/g211 و 151 بدست آمد. همچنین، آزمون استفاده مجدد انجام و تغییر زیادی در میزان جذب مشاهده نگردید. تصاویر میکروسکوپ SEM و آنالیز طیف ­سنجی FTIR نیز، ساختار متخلخل ماکرو و حضور EFMs را در پلیمرها تایید کرد.

واژه‌های کلیدی: مولکول نگاری، مونومرهای عاملی باردار و آب­ گریز، لیزوزیم، لاکتالبومین، هیدروژل، کرایوژل

دفعات مشاهده: 3883 بار   |   دفعات چاپ: 949 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4741