معرفی معاونت::
آلبوم تصاویر::
مدیریت ها

سایت های مرتبط با معاونت

دفتر ترویج قرآن و عترت(ع)

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

کرسی آزاد اندیشی

آرشیو مطالب

کارگروه امور بانوان

ملاقات های عمومی معاونت

:: دریافت هدایای فرهنگی و لوح تقدیر فرزندان روزه اولی اساتید و کارکنان دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: 1400/3/2 |
  دریافت هدایای فرهنگی و لوح تقدیر فرزندان روزه اولی
اساتید و کارکنان دانشگاه

همکاران محترم جهت دریافت هدایای فرهنگی و لوح تقدیر فرزندان روزه اولی اساتید و کارکنان دانشگاه که قبلا نسبت به ثبت نام اقدام نموده اند، از روز یکشنبه ۲ خرداد  تا روز شنبه ۸ خرداد شخصاً به طبقه سوم ساختمان پانزده خرداد، مدیریت ارتباطات فرهنگی و اجتماعی در ساعت اداری طبق لیست پیوست مراجعه فرمایند.

بدیهی است همکارانی که در سالهای گذشته در این طرح شرکت داشته اند از لیست دریافت هدایای امسال حذف شده اند.

طرح تقدیر و تشویق فرزندان روزه اولی اساتید و کارکنان دانشگاه صرفاً بهانه ای بود برای تشویق و ترغیبی هرچند کوچک از اراده هایی بزرگ که در سنین نوجوانی در مسیر الهی گام برمی دارند و سیرت خود را برای رشد و تعالی پرورش می دهند.

مدیریت ارتباطات فرهنگی و اجتماعی

لینک فهرست فرزندان روزه اولی

دفعات مشاهده: 127 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد