جلسه مجازی آقای دکتر ارجمندی، معاون فرهنگی
و اعضای کانون قران و عترت
به مناسبت ماه مبارک رمضان

به مناسبت قرار گرفتن در ماه مبارک رمضان و لزوم اجرای برنامهها و فعالیت های قرآنی در این ماه خدا، جلسهای مجازی با حضور اعضای محترم کانون قرآن و عترت (ع) دانشگاه، دکتر ارجمندی معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر اکبرزاده مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه و حجت الاسلام و المسلمین دکتر قاسمی مسئول دفتر حمایت از فعالیتهای قرآنی و سیرهی اهل بیت علیهم السلام در تاریخ چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۱ برگزار گردید. در ابتدای جلسه جناب آقای چقارزردی، دبیر محترم کانون قرآن و عترت از برگزاری چنین جلساتی ابراز خرسندی داشتند و از دکتر ارجمندی و دیگر مسولین فرهنگی که این وقت دیدار را گذاشتند تشکر نمودند. آقای چقارزردی برنامه های پیش رو کانون را در ماه مبارک رمضان و پس از آن را تبیین نموده و چنین جلساتی را مایه خیر و برکت و از حمایت های معاونت فرهنگی و اجتماعی نسبت به مسایل قرانی سپاسگزاری نمودند.
سپس اعضای محترم کانون در موارد اثر بخشی و تقویت ارتباط کانون قران و عترت با معاونت فرهنگی مسایل مرتبط را بیان فرمودند.
دکتر ارجمندی: کانون قرآن و عترت، اندیشه ای است که روح قران و سیره ی اهل بیت (ع) را با خودش به همراه دارد.
دکتر ارجمندی در توصیه و صحبت های خود بیان داشت ؛ کانون قرآن و عترت را نه تنها یک کانون بلکه یک اندیشه دانست. ایشان فرمودند کانون قرآن و عترت، اندیشهای است که روح قرآن و سیرهی اهل بیت علیه السلام را با خودش به همراه دارد و اعضای این کانون در گفتار، کردار و رفتار و در همهی عرصهها باید الگو باشند، که بیشک همین طور است. دکتر ارجمندی اشاره داشتند که کانون قرآن و عترت متعلق به تمامی دانشجویان با هر سلیقه سیاسی و اجتماعی می باشد چرا که قرآن، سیرهی نبوی و سبک زندگی و اندیشهی اهل بیت علیه السلام نقطهی مشترک همه است. در این راستا معاونت فرهنگی و اجتماعی برای گسترش اندیشههای قرآنی و سیرهی اهل بیت علیه السلام، نهج البلاغه و صحیفهی سجادیه با تمام توان حمایت و کمک میکند و کانون قرآن و عترت به عنوان یکی از ارکان اساسی و ترویج این اندیشهی آرامش بخش الهی شناخته شده است. ایشان اشاره داشتند که برنامه های خوب کانون قرآن و عترت محل آرامش روحی و روانی همهی دانشجویان است و پیشنهاد دادند که کانون قرآن و عترت دارای ساختار و سازگاری مناسبی جهت همراهی با مرکز مشاوره و سلامت معاونت فرهنگی نیز می باشد و با مشاورههای روحی، روانی و تربیتی برمبنای اندیشه قرآن و سیره اهل بیت (ع) می توانند برای همه ی دانشجویان عزیز دانشگاه منشأ خیر و برکت باشند.

ایشان بیان داشتند که اعضای محترم کانون تحت حمایت مادی و معنوی معاونت فرهنگی و اجتماعی، روز به روز پیشرفت فعالیتی در زمینه های ذکر شده و در چارچوب آیین نامه خود را خواهند داشت.
دکتر ارجمندی: کانون قرآن و عترت متعلق به تمامی دانشجویان با هر سلیقه سیاسی و اجتماعی می باشد چرا که قرآن، سیرهی نبوی و سبک زندگی و اندیشهی اهل بیت علیه السلام نقطهی مشترک همه است.
در این جلسه دکتر اکبرزاده مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه، ضمن تبریک کسب رتبه کانون برگزیده در جشنواره رویش، اشاره کردند که در خصوص حمایت مادی و معنوی از کانون قرآن و عترت، ما برای هر گونه پشتیبانی فکری، مادی و معنوی آمادگی خود را اعلام میکنیم.
همچنین جناب آقای دکتر قاسمی با توجه به اینکه فعالیتهای خوب قرآنی و سیره زندگی نبوی برکاتی برای مجموعه دارد، افزودند به عنوان یک طلبه و عضو هیات علمی دانشگاه در تمامی زمینه های فعالیتی کانون همراهی خواهند نمود واین وظیفه همه ماست.
در انتهای جلسه مسایل مختلف و نقطه ضعف ها و قوت ها در یک گفت و گوی صمیمانه بین شورای کانون قرآن و مسئولین انجام گرفت و راهکارهای برای بهتر حرکت کردن دراین مسیر نورانی و اصلاح امور بیان گردید .
در آخر دکتر ارجمندی بیان داشت، در برنامه آینده در نظر است و پیشنهاد دارم که یکی از بوستان ها(پارک های ) دانشگاه را به عنوان سبک زندگی قرآنی و سیره اهل بیت (ع) و شهدا قرار داده و محتوا سازی کنیم. که در این خصوص بهترین همکار و متولی را دانشجویان خلاق کانون قرآن می دانم، که این موضوع مورد استقبال دانشجویان قرارگرفت و قرار شد که اعضای کانون نظرات خود را در این مورد به معاونت ارسال، تا بعد از جمعبندی به صحن شورای فرهنگی، جهت تصمیم نهایی و مصوبه ارایه گردد.
جلسه با صلوات و دعای فرج به اتمام رسید . |