معرفی معاونت::
آلبوم تصاویر::
مدیریت ها

سایت های مرتبط با معاونت

دفتر ترویج قرآن و عترت(ع)

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

کرسی آزاد اندیشی

آرشیو مطالب

کارگروه امور بانوان

ملاقات های عمومی معاونت

:: برگزاری جشن میلاد امام علی علیه السلام و گرامیداشت روز مرد و روز پدر در دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/6 |
برگزاری جشن میلاد امام علی علیه السلام
و گرامیداشت روز مرد و روز پدر در دانشگاه
به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، جشن میلاد با سعادت حضرت علی(ع) و بزرگداشت روز مرد و روز پدر، ۶ اسفند ۱۳۹۹ به صورت مجازی برگزار شد.
برنامه های این جشن که در آمفی تئاتر شهید بهرامی، با حضور مشاور عالی رییس دانشگاه و مدیرکل حوزه ریاست، معاونان فرهنگی و اجتماعی، دانشجویی، پژوهش و فناووری و تعدادی از مسئولان و همکاران آقای دانشگاهی و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
سخنرانی‌، نقالی و شعرخوانی، اهدای هدیه به همکاران دانشگاهی که در سال ۹۹ پدر شده اند و تجلیل از بازنشستگان آقا در سال جاری و پخش چند کلیپ از جمله برنامه های این جشن بود.
در این مراسم ابتدا دکتر اکبرزاده (مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه)، به مهمانان خوشامد و عید میلاد امام علی (ع) را تبریک گفت.
سپس دکتر صدر (مشاور عالی رییس و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه)، سالروز میلاد فرخنده مولی الموحدین، علی علیه السلام، روز مرد و روز پدر را هم از جانب خود و هم به نیابت از ریاست دانشگاه - که به دلیل شرکت در ماموریت اداری، امکان حضور در مراسم را نیافته بود- به اعضای هیات علمی، دانشجویان، کارکنان و همه علاقمندان ایشان تبریک گفت.
ایشان با اشاره به خصایل شاخص مولای متقیان،  با خواندن دعای "ناد علی" به ویژگی های این دعای عمیق پرداخت و همچنین با خواندن شعر زیبای استاد شهریار در رثای حضرت علی(ع) - علی ای همای رحمت- به ظرافت های اخلاقی این شعر اشاره نمود.

وی افزود: جای شکر دارد که در ایام کرونایی، شاهد فداکاری‌های کارکنان، اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه در جنبه ‌های مختلف بودیم و در این مدت، کارهایی در دانشگاه انجام شد که منحصر به فرد بود. دکتر صدر تصریح کرد: تشکیل کلاس‌های درس به صورت مجازی، یکی از نمونه های این اقدامات بی سابقه است و اینها مقدور نشد مگر به همت مردانه و یاری قدرتمند همه اعضای دانشگاه.
مشاور عالی رییس و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه در خاتمه از همه اساتید و کارکنان شاغل و بازنشسته و دانشجویان، برای یاری آنها در جهت نیل دانشگاه به سوی دانشگاه نسل چهارم تقدیر کرد و سخنان خود را با شعر مشهور شهریار در وصف امام علی (ع) به پایان برد.
سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر قاسمی (پژوهشگر تاریخ اسلام) با عنوان «عدالت در منش و روش حضرت امیر (ع)»، بخش دیگر این مراسم بود. وی با تاکید بر اینکه امام علی (ع) در جهان به عنوان یک شخصیت سیاسی قرین با عدالت شناخته می شود، تاکید کرد: بشریت، همانندی برای امام علی (ع) سراغ ندارد و دوستداران ایشان نیز، تنها مسلمانان نیستند.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر قاسمی سپس به ابعاد و اقسام عدالت با تکیه بر کلام حضرت علی (ع) در نهج البلاغه پرداخت و فهم عمیق از امور، درک حقایق، داوری نیکو و راسخ بودن در بردباری را از لوازم نیل به عدالت برشمرد. وی تاکید کرد: بنابر فرمایش امام علی (ع)، هیچ چیز شهرها را مانند عدالت ورزی، آباد نمی کند و تداوم حکومت با عدالت میسر است.
در بخش بعدی برنامه، اجرای نقالی و شعرخوانی توسط گروه نقالی بین المللی، مرشد محسن میرزاعلی و مرشد نادری انجام شد.
در پایان مراسم، به دو نفر از همکاران مرد که در سال ۹۹ به افتخار بازنشستگی نایل آمده‌اند (آقایان امجدی و رحیم خانی) و نیز ۹ نفر از همکاران که در سال جاری صاحب فرزند شده و عنوان پدر یافته اند، با اهدای لوح و هدایا تقدیر شد.
این برنامه از طریق برنامه نرم افزار LMS، اینستاگرام و سایت آپارات پخش گردید.
دفعات مشاهده: 256 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد