برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
معرفی گروه طرح و برنامه::
اخبار و رویدادها::
دبیرخانه شورای فرهنگی::
مطالعات وبرنامه ریزی فرهنگی::
کمیته راهبردی فرهنگی::
نظارت و ارزیابی فرهنگی ::
فضای مجازی::
معرفی کتاب ::
صوت و تصویر::
آلبوم تصاویر::
تماس با ما::
مدیریت ها
دانشگاه ما

نظرات خود را در مورد سایت ثبت کنید.

:: بیانیه پایانی نشست معاونان فرهنگی اجتماعی و دانشجویی فرهنگی دانشگاه های کشور ::
 | تاریخ ارسال: 1397/6/14 |
پنجاه و یکمین نشست معاونان فرهنگی اجتماعی و فرهنگی دانشجویی دانشگاها در تاریخ ۱۲-۱۳ شهریور ۱۳۹۷ برگزار گردید.
شرکت کنندگان در این نشست ضمن تجدید بیعت با آرمانهای انقلاب اسلامی، امام راحل (ره) و بهره مندی از رهنمود مقام معظم رهبری، براهمیت مقوله فرهنگ در دانشگاه‌ها در راستای صیانت از سرمایه های فرهنگی، سرزندگی و بالندگی دانشجویان، در سال تحصیلی جدید - که با شورحماسه حسینی مقارن است - برای تقویت جایگاه معاونت های فرهنگی و اجتماعی به عنوان رکن اصلی تربیت نسل جوان دانشجو در دانشگاه های کشور بر مولفه های ذیل تاکید ورزیدند:
۱) لزوم توجه جدی به تقویت اعتبارات فرهنگی دانشگاه هاو جدا کردن ردیف بودجه و اعتبارات فرهنگی از سایر هزینه ها؛

۲) توجه و لحاظ کردن فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی در برنامه رتبه بندی دانشگاهها؛

۳) بازنگری و روزآمدسازی مقررات، آیین نامه ها و دستورالعمل های مربوط به ساماندهی و نظارت بر فعالیت های فرهنگی در دانشگاه ها و ضرورت شفاف سازی در آیین نامه های نظارتی؛

۴) حمایت هدفمند از انجمن های علمی – دانشجویی به عنوان ظرفیت های کم نظیر برای تحقق اهداف و ماموریت های دانشگاه برای توسعه آموزش های غیر رسمی، کارآفرینی و توسعه تعامل میان جامعه و دانشگاه؛

۵) معاونان فرهنگی و اجتماعی برای توسعه و تعمیق مشارکت دانشجویان دارای سلایق مختلف و در چارچوب حاکمیت قانون برای ارتقای سطح برنامه‌های فرهنگی دانشجو محور، همت خواهند گماشت؛
۶) با توجه به برگزاری نشست های تخصصی چهار گانه (کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی، مذهبی و نشریات دانشجویی و تشکل های اسلامی و انجمن های علمی و دانشجویی) معاونان فرهنگی و احتماعی دانشگاهها همت خود را بر تحقق و اجرای مصوبات این کمیسیون‌ها مبذول خواهند داشت.
دفعات مشاهده: 1427 بار   |   دفعات چاپ: 329 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4657