برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
معرفی گروه طرح و برنامه::
اخبار و رویدادها::
دبیرخانه شورای فرهنگی::
مطالعات وبرنامه ریزی فرهنگی::
کمیته راهبردی فرهنگی::
نظارت و ارزیابی فرهنگی ::
فضای مجازی::
معرفی کتاب ::
صوت و تصویر::
آلبوم تصاویر::
تماس با ما::
مدیریت ها
دانشگاه ما

نظرات خود را در مورد سایت ثبت کنید.

:: تاسیس ۳۰ کانون رضوی در دانشگاه‌های کشور ::
 | تاریخ ارسال: 1396/8/29 |
دکتر میرزایی در همایش هزار نفری دانشجویان زائر پیاده «طریق رضوی»: تاسیس ۳۰ کانون رضوی در دانشگاه‌های کشور
چهارمین همایش دانشجویان زائر پیاده با عنوان «طریق رضوی» در مشهد با شرکت هزار دانشجوی دختر و حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار شد.

چهارمین همایش دانشجویان زائر پیاده با عنوان «طریق رضوی» در مشهد با شرکت هزار دانشجوی دختر و حضور مسئولان کشوری و استانی در سالن اجتماعات دانشگاه علوم اسلامی رضوی مشهد، برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی وزارت علوم؛ دکتر میرزایی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در چهارمین همایش «طریق رضوی» در جمع ۱۰۰۰ دانشجوی دختر که از ملک آباد نیشابور به مشهد را پیاده آمده بودند، گفت: معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از سال ۱۳۹۳ برنامه طریق رضوی را کلید زده که تاکنون نیز ادامه داشته است.

وی ادامه داد: تاسیس ۳۰ کانون رضوی در دانشگاه‌های کشور، برگزاری اردوهای و همایش‌های رضوی ازجمله اقدامات معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، در این زمینه بوده است. دکتر میرزایی با یادآوری اینکه دانشجویان متدین و انقلابی هستند و به این اصول اعتقاد دارند گفت: دانشگاه محل علم و ایمان است و ارتباط بین این دو در جهت هم افزایی است.

دفعات مشاهده: 1508 بار   |   دفعات چاپ: 365 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4657