معرفی معاونت::
آلبوم تصاویر::
مدیریت ها

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

کرسی آزاد اندیشی

آرشیو مطالب

:: دعوتنامه و جزئیات حضور در جشن دانش آموختگان ::
 | تاریخ ارسال: 1392/11/27 |

دعوتنامه و جزئیات حضور

در جشن دانش ­آموختگان مقطع کارشناسی سال تحصیلی 92-1391

دانش ­آموخته گرامی

با سلام،

با توجه به ثبت نام شما در جشن دانش ­آموختگان مقطع کارشناسی سال تحصیلی 92-1391، بدینوسیله از شما دعوت به عمل می ­آید با توجه به جدول زیر در این جشن شرکت نمائید.

لازم به ذکر است نظر به استقبال چشمگیر دانش ­آموختگان از این مراسم و درخواست مکرر آنها در خصوص تمدید مهلت ثبت ­ نام و افزایش ظرفیت شرکت ­کنندگان در نهایت زمان ثبت ­نام به مدت یک هفته تمدید و برگزاری جشن در 2 روز سه ­شنبه 6 اسفند و چهارشنبه 7 اسفند به صورت دانشکده ­ای برنامه­ ریزی شد.

لذا از دانش ­آموختگان محترم درخواست می­شود با دقت در روز و ساعت جشن مربوط به دانشکده خود، در این مراسم حضور به هم رسانند.

جدول تعیین حضور دانش ­آموختگان و همراهان به تفکیک هر دانشکده

شرح برنامه

زمان

1

بخش مقدماتی: پذیرش (تحویل تندیس، بسته پذیرایی و...)، تحویل لباس دانش ­آموختگان، امکان انداختن عکس شخصی

16:30 – 15

2

بخش اول: برنامه ­های متنوع سخنرانی، هنری و...

16:30 الی 18:10

3

بخش میانی (اقامه نماز جماعت در مسجد دانشگاه)

18:15 الی 18:45

4

بخش دوم: ادامه برنامه و گرفتن عکس دسته ­جمعی دانشکده­ای

18:45 الی 21

5

بخش پایانی: صرف شام

21 الی 22

ضمناً جهت برگزاری بهتر جشن توجه شما را به نکات ذیل جلب می ­نماییم:

1- ضوابط پوششی و رفتاری

- در تمامی مراحل حضور در دانشگاه (دریافت و تحویل لباس، شرکت در جشن و...) رعایت شئونات اسلامی و ضوابط رفتاری و پوششی مطابق با منشور اخلاقی دانشگاه برای دانش ­آموختگان و همراهان آنها الزامی است.

2- لباس دانش ­آموختگان

- زمان دریافت: از ساعت 13:30 الی 16:30 در روز مشخص شده برای هر رشته.

- زمان عودت دادن: از ساعت 20:30 الی 22 در روز مشخص شده برای هر رشته

- مکان دریافت: آمفی تئاتر شهید بهرامی

- تحویل لباس صرفاً با ارائه کارت شناسایی معتبر (شناسنامه، گواهینامه یا کارت ملی) امکان پذیر می­باشد. پس از پایان مراسم و عودت سالم لباس و کلاه دریافتی، با ارائه رسید کارت شناسایی، مسترد خواهد شد.

- چنانچه به هر دلیلی پس از پایان همایش موفق به عودت لباس­ها نشدید، می­توانید صرفاً در روزهای شنبه و یکشنبه 10 و 11 اسفند در بازه زمانی 8:30 الی 12 و 13:30 الی 15:30، با مراجعه به دبیرخانه جشن دانش ­آموختگان (ساختمان 15 خرداد، طبقه 3، سرکار خانم امیری) نسبت به عودت لباس اقدام و با ارائه رسید، کارت شناسایی خود را دریافت نمائید. در غیر اینصورت به ازای هر روز تاخیر مبلغ 250.000 ریال بابت جریمه دیرکرد دریافت خواهد شد.

- لباس دانش ­آموختگی جزو اموال دانشگاه است و از لحظه ­ای که آنرا دریافت می­کنید تا لحظه عودت، نزد شما به امانت خواهد بود. در حفظ و نگهداری آن کوشا باشید و از تغییر در سایز، مدل، رنگ و... جداً خودداری کنید. (هزینه جریمه هر دست لباس و کلاه دانش­ آموختگان 1.400.000 ریال می­باشد.)

3- ورود مهمانان و مکان برگزاری جشن:

- از درب اصلی دانشگاه می­باشد. مکان برگزاری جشن دانش ­آموختگان نیز آمفی تئاتر شهید بهرامی ­می­باشد.

4- پذیرش

- پذیرش دانش ­آموختگان و همراهان (صرفاً پدر، مادر، همسر، برادر و خواهر) از ساعت 15 الی 16:30 صورت می ­پذیرد و ثبت ­نام کنندگان در جشن می ­بایست در این زمان با مراجعه به غرفه پذیرش، واقع در آمفی تئاتر شهید بهرامی، نسبت به دریافت تندیس، بسته پذیرایی و ... اقدام نمایند.

5- فرم نظر خواهی

- جهت ارزیابی جشن سال جاری و برنامه ­ریزی برای جشن­های سال­های آتی، فرم نظرخواهی تنظیم و در هنگام پذیرش تحویل دانش ­آموختگان می­شود. لطفاً آنرا با دقت و احساس مسئولیت تکمیل و در هنگام عودت لباس دانش ­آموختگان به مسئول مربوطه تحویل دهید.

6- عکس یادگاری دسته جمعی

- در برنامه­ های جشن، به گونه ­ای برنامه ­ریزی شده است که دانش ­آموختگان هر دانشکده، در یک بازه زمانی محدود و به صورت دسته ­جمعی با برخی از اعضای از هیات رئیسه دانشگاه و اساتید خود، عکس یادگاری دسته جمعی بگیرند.

7- سرو شام

- بعد از اتمام جشن از ساعت 21 الی 22 و در محل سلف مرکزی دانشگاه صورت می ­پذیرد.

- جهت رفاه حال دانش ­آموختگان، امکان ارائه شام در ظروف یکبار مصرف و بسته بندی شده از ساعت 20:30 الی 22 نیز مهیا می­باشد.

اطلاعات تماس با دبیرخانه:

تلفن مستقیم: 77240460

تلفن گویا: 8-77240540 داخلی 2436

فکس: 77491238

ایمیل: capae@iust.ac.ir

با تشکر

دبیرخانه جشن دانش ­آموختگان

سال تحصیلی 92-1391

دفعات مشاهده: 3923 بار   |   دفعات چاپ: 793 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 19 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد