کنفرانس«نقش صنعت فناوری اطلاعات درتولید ناخالص داخلی دربرنامه پنجم» برگزار شد

 

AWT IMAGE

 

    به میزبانی دانشگاه علم وصنعت ایران؛

  کنفرانس «نقش صنعت فناوری اطلاعات در تولید ناخالص داخلی در برنامه پنجم» برگزار شد

  کنفرانس یک روزه «نقش صنعت فناوری اطلاعات در تولید ناخالص داخلی در برنامه پنجم»، سه‌شنبه بیستم تیرماه سال 91، با حضور معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دانشگاه علم وصنعت ایران برگزار شد.

  در این مراسم مهندس علی حکیم جوادی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات کشور، گفت: امروزه فناوری اطلاعات به عنوان پیشران توسعه ملی مورد توجه کشورهای جهان است و با توجه به اثرات مستقیم و غیرمستقیم فناوری اطلاعات درتولید ناخالص داخلی و ملی، تعیین میزان و چگونگی تاثیر آن بر تولید از موضوعات مهم کشور است.

  وی افزود: در برنامه پنجم توسعه کشور نیز بر این موضوع تاکید شده است، که براساس ماده 46 این برنامه مقرر است که حمایت از صنعت فناوری اطلاعات به گونه‌ای باشد که در پایان برنامه سهم صنعت فناوری اطلاعات به دو درصد کل تولید ناخالص داخلی کشور برسد.

  دکتر هادی شهریار شاه‌حسینی، دبیر این همایش و مدیر گروه مهندسی فناوری اطلاعات دانشکده مهندسی برق، نیز در ادامه به معرفی فعالیت‌های انجام شده در پروژه «هم‌اندیشی متخصصان در خصوص نقش صنعت فناوری اطلاعات درتولید ناخالص داخلی در طول برنامه پنجم» پرداخت و گفت: هدف اصلی این پروژه مطالعه و بررسی ابعاد مختلف تاثیر صنعت فناوری اطلاعات بر تولید ناخالص داخلی کشور است و تعیین مهمترین تصمیماتی است که می‌تواند دراین حوزه تغیرات مهم را در کشور باعث شود.

  وی افزود: در این پروژه پژوهشی که با رویکرد استفاده نتایج آن در صنعت طراحی و اجرا شده است بیش 80 نفر از خبرگان حوزه فناوری اطلاعات در چهار گروه مرجع دسته‌بندی شده که عبارتند از: گروه دانشوران ، گروه سیاستگذاران، گروه فناوران و گروه خدمت دهندگان حوزه فناوری اطلاعات. در این پروژه برای اولین بار نظرسنجی دلفی به صورت الکترونیکی و برخط در کشور انجام شده است و در این مرحله خبرگان به صورت میزگرد به بحث در این خصوص میپردازند. علاقه مندان میتوانند اطلاعات پروژه در نشانی http://itgdp.iust.ac.ir ملاحظه و برای اعلام نظر از طریق ارسال ایمیل و یا سایت پروژه تماس بگیرند.

  ضمناً در ابتدای این مراسم، دکتر بهمن ابوالحسنی، معاون پژوهشی دانشکده مهندسی برق، ضمن خیرمقدم به حاضرین در جلسه به معرفی اجمالی دانشکده مهندسی برق و نیز فعالیت پژوهشی آن دانشکده پرداخت. 

 آلبوم تصاویر

 

 

 


دفعات مشاهده: 6103 بار   |   دفعات چاپ: 1538 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 116 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

  تمامی حقوق برای دانشگاه علم و صنعت ایران محفوظ است.