برگزاری جلسه مشترک شورای دانشگاه و مدیران حوزه های ستادی

 AWT IMAGE

 

 برگزاری جلسه مشترک  شورای دانشگاه و مدیران حوزه های ستادی 

  جلسه  با حضور اعضای شورای دانشگاه  و مدیران حوزه های ستادی با موضوع گزارش جمع بندی سند راهبردی دانشگاه و تقدیر از دست اندرکاران طراحی و ساخت ماهواره نوید علم و صنعت، روز دوشنبه 22 اسفندماه در محل مجتمع فرهنگی حضرت امام خمینی(ره) برگزار شد.

  در این جلسه ابتدا دکتر جبل عاملی(رییس دانشگاه) درباره مراحل تدوین و بازنگری سند راهبردی دانشگاه توضیحاتی را ارایه کرد. وی تصریح کرد: سند راهبردی دانشگاه با رویکرد از بالا به پایین، طراحی و با رویکرد از پایین به بالا، بازنگری شد. رییس دانشگاه توضیح داد: در جلسات متمرکز، ابتدا برنامه در حد چشم­انداز و مأموریت راهبردها و اهداف کیفی وکمی تعیین و به دانشکده­ها ابلاغ شد و بعد دانشکده­ها برنامه خود را تنظیم کردند که برنامه دانشکده­ها در هیات رییسه با حضور همکاران هر دانشکده، مطرح و در نهایت به تصویب رسید و چون بعضی دانشکده­ها در اهداف کمّی به مطالبی اصرار داشتند که سرجمع آن با اهداف کمّی دانشگاه همخوانی نداشت، مجددا در اهداف کمّی دانشگاه، تغییرات جزئی اعمال شد.

  دکتر جبل­عاملی تاکید کرد: سند راهبردی دانشگاه را در سال 1386 به تصویب هیات امنای دانشگاه ر رسید و سند بازنگری شده هم در دستور کار هیات امنای دانشگاه قرار دارد که پس از تصویب هیات امنا، سند قانونی دانشگاه خواهد بود و چون در جلسه قبلی شورای دانشگاه و همین طور در هیات رییسه دانشگاه برنامه تصویب شده یک سند قانونی و مبنای برنامه های ما در سال آتی خواهد بود. بنابراین دانشکده­ها از ابتدای سال 1391، مطابق این برنامه کار خواهند کرد.

  رییس دانشگاه به موضوع تدوین برنامه اساتید توسط خود اساتید اشاره کرد و گفت: انتظار این است که تا پایان اردیبهشت ماه سال آینده، متناسب با برنامه هر دانشکده­، برنامه­های هر یک از اعضای هیات علمی را هم داشته باشیم که از این پس در کمیته هیات علمی و هیات ممیزه و هم در بحث گرنت و دیگر موارد، مبنای اصلی ما برنامه استاد خواهد بود و این دورنمایی است که از برنامه راهبردی مد نظر است.

  پس از آن دکتر بلندی(رییس مرکز تحقیقات فضایی دانشگاه)، در سخنانی از مراحل ساخت و پرتاب موفق ماهواره نوید علم و صنعت سخن گفت. وی با ابراز خرسندی از حضور در این جلسه گفت: این حرکت بزرگ دو بحث اساسی را به دنبال داشت؛ اول تلاش همکارانی که با اعتقاد راسخ و ایمان به خدا در این عرصه وارد شدند و از موتور محرکه­ای به نام توکل برخوردار بودند و دوم برخوداری از لطف خدا که امروز این افتخار را دارم تا به عنوان یک معلم دانشگاهی عرض کنم ما دست خدا را همه جا دیدیم و اگر این لطف و عنایت نبود، تلاش ما به جایی نمی رسید و من افتخار دارم بگویم ما کمک شدیم.

  وی با اشاره به هماهنگی سه مجموعه دانشگاه، پرتابگر و سازمان فضایی در اجرای این پروژه، مدیریت کلان این پروژ را از مهمترین دستاوردهای آن برشمرد و افزود: افتخار داریم اولین دانشگاهی هستیم که توانسته­ایم اولین ماهواره ملی بومی جمهوری اسلامی ایران را داشته باشیم.

  در ادامه جلسه، حاضران به بیان نقطه نظرات خود درباره سند راهبردی دانشگاه پرداختند.

آلبوم تصاویر

 

 

 


دفعات مشاهده: 5833 بار   |   دفعات چاپ: 1476 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 205 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

  تمامی حقوق برای دانشگاه علم و صنعت ایران محفوظ است.