ریاست پردیس::
معاونت آموزشی::
معاونت پژوهش و بین الملل::
معاونت اداری و مالی::
مدیریت فرهنگی::
گروه های آموزشی::
اخبار و اطلاعیه ها::
آلبوم تصاویر::
فرمها و دستور العمل ها::
ارتباط با ما::

آخرین مطالب بخش
:: اطلاعیه تغییر نام کاربری ورود به سیستم گلستان جهت انجام پذیرش غیرحضوری
:: اطلاعیه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ارشد براساس سوابق تحصیلی بهمن ماه ۱۳۹۹
ارتباط با مسئولان دانشکده ها

نحوه نگارش پایان نامه

شرایط پذیرش

اطلاعات آموزشی (گلستان)

آزمونهای برگزار شده
:: اطلاعیه تغییر نام کاربری ورود به سیستم گلستان جهت انجام پذیرش غیرحضوری ::
 | تاریخ ارسال: 1399/10/21 |
اطلاعیه تغییر نام کاربری ورود به سیستم گلستان جهت انجام پذیرش غیرحضوری

با توجه به این که تعدادی از پذیرفته شدگان شماره داوطلبی نداشتند، نام کاربری ورود به سیستم گلستان به شرح ذیل تغییر یافت.پذیرفته‌شدگان ملزم هستند جهت تکمیل اطلاعات به سامانه گلستان golestan.iust.ac.ir مراجعه نمایند. برای ورود به سامانه گلستان، نام کاربری (کد ملی u۹۹۲) و رمز ورود (کدملی) می‌‏باشد (مثلا برای شخصی که کد ملی او ۰۰۱۲۳۴۵۶۷۸ است، نام کاربری آن u۹۹۲۰۰۱۲۳۴۵۶۷۸ می‌شود).
دفعات مشاهده: 1259 بار   |   دفعات چاپ: 32 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 56 queries by YEKTAWEB 4274