معرفی معاونت::
مدیریت ها

سایت های مرتبط با معاونت

سایت دفتر قرآنی

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

آرشیو مطالب

ملاقات های عمومی معاونت

جشن دانش آموختگان
:: تقدیر معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف از رییس دانشگاه و مجموعه معاونت فرهنگی و اجتماعی ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/1 |

باز هم افتخاری دیگر از انجمن‌های علمی دانشگاه علم و صنعت
جناب آقای دکتر محمدرضا غفاری معاون محترم فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف طی تقدیرنامه‌هایی از جناب آقای دکتر ذاکری رییس محترم دانشگاه و از مجموعه معاونت فرهنگی دانشگاه جناب آقایان دکتر ارجمندی و دکتر دهقان‌نژاد جهت کسب عنوان دانشگاه برگزیده در دوازدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت تقدیر نموده و از سرکار خانم مهندس حمزه‌پور به‌عنوان کارشناس انجمن‌های علمی نیز قدردانی نمودند. بار دیگر این موفقیت را به این عزیزان و خانواده بزرگ انجمن‌های علمی تبریک می‌گوییم.

امید است در آینده شاهد افتخارآفرینی بیش از پیش انجمن‌های علمی برای نام پرافتخار دانشگاه علم و صنعت باشیم.
دفعات مشاهده: 76 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد