معرفی معاونت::
مدیریت ها

جشن دانش آموختگان

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

مسابقه کتابخوانی دانشجویان

ملاقات های عمومی معاونت

:: اطلاعیه مهم سامانه جامع نشریات ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۲۳ |
اطلاعیه مهم
با توجه به شیوه نامه جدید برگزاری انتخابات، تمامی نشریات دارای مجوز دانشگاه می بایست در سامانه جامع نشریات (apmsrt.ir) وزرات علوم تحقیقات و فناوری ثبت نام نموده و فایل نشریات منتشره خود در سال۹۸ را در این سایت آپلود نمایند در غیر اینصورت اجازه شرکت در انتخابات مدیران مسئول نشریات را نخواهند داشت.
خانه نشریات دانشگاه تمامی نشریات دارای مجوز دانشگاه را در این سامانه تعریف نموده است. تمامی فعالین نشریات دانشگاهی ازجمله صاحبان امتیاز، مدیران مسئول و سردبیر/شورای سردبیری هر نشریه می بایست در این سامانه ثبت نام نموده پس از ثبت نام وارد این سامانه شده و اقدام به فعال سازی صفحه خود نمایند.
پس از فعال سازی مسئولین هر نشریه موظف به اعلام موارد ذیل به خانه نشریات هستند تا کارشناس نشریات دانشگاه با استفاده از اطلاعات ارسالی، مسئولین هر نشریه را برای سامانه تعریف نماید.  مدیر مسئول نشریه پس از تعریف فرد در سامانه توسط کارشناس نشریات اجازه بارگذاری فایل نشریات منتشره در سال ۹۸ را دارد.
اطلاعات ارسالی:
۱. نام و نام خانوادگی
۲. نام نشریه
۳. کد ملی
۴. شماره دانشجویی
۵. رشته تحصیلی
۶. سمت در نشریه
لازم به ذکر و یادآوری ایست که مسئولین نشریات تا قبل از ۲۸ بهمن ماه می بایست اطلاعات خود را به خانه نشریات تحویل دهند.
با توجه به زمان بر بودن ثبت افراد در سامانه جامع توسط خانه نشریات و برگزاری جلسه هیات نظارت بر انتخابات،(برای اعلام اسامی نامزدها و لیست نشریات دارای حق رای در ۳۰ بهمن ماه) و همزمانی با زمان ثبت نام و اخذ استعلامات لازم برای نامزدهای انتخاباتی، هرچه سریع تر اقدام به ثبت نام و ارسال اطلاعات خواسته شده نمایید. در غیر این صورت عواقب آن بر عهده خود فرد می باشد.
نکته : نشریاتی که در سال گذشته از طریق این سامانه درخواست نشریه خود را ارسال نموده اند نیاز به ارسال مجدد اطلاعات نداشته و فقط فایل نشریه خود را در سامانه بارگذاری نمایند.
در صورت داشتن هرگونه سوال و یا مشکل به خانه نشریات واقع در طبقه دوم ساختمان ۱۵ خرداد مراجعه نمایید.
دفعات مشاهده: 476 بار   |   دفعات چاپ: 47 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد