معرفی واحد سازمانی::
امور فرهنگی اساتید::
امور فرهنگی کارکنان::
آموزش فرهنگی و اجتماعی::
دبیرخانه ستاد فرهنگی رفاهی::
دبیرخانه فارغ التحصیلان::
آرشیو اخبار و رویدادها::
معرفی کتاب های مفید::
معرفی پایگاه های مفید::
آلبوم تصاویر::
ارتباط با ما::
آیین نامه و فرم ها::
فرهنگی و اجتماعی

جدول زمانی

جستجو در سایت

نظر خود را در مورد سایت مرقوم فرمایید:

سامانه خدمات فرهنگی
:: جشن شاد علمی ویژه فرزندان اساتید و کارکنان دانشگاه با خانواده ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۷/۸ |

مدیریت ارتباطات فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در نظر دارد برنامه ای شاد و جذاب در روز پنج شنبه 16/7/94 از ساعت 16 الی 19 در آمفی تاتر شهید بهرامی ویژه فرزندان اساتید و کارکنان ارجمند برگزار نماید . در این جشن شاد علمی آزمایش های هیجان انگیز با مشارکت فعال حاضرین توسط کارشناسان گروه تلویزیونی چیستا و علم با طعم لذت اجرا می گردد، هم چنین به شرکت کنندگان دراین برنامه علاوه بر دریافت یادبود به قید قرعه پنج کمک هزینه سفر مشهد مقدس اهداء می شود.
علاقه مندان جهت ثبت نام و شرکت دراین برنامه با شماره داخلی 2427(کارمندان) و 2469 ( اساتید) و شماره مستقیم 77240460 تماس حاصل فرمایند.
مهلت ثبت نام تا پایان وقت اداری سه شنبه 14/7/94 خواهد بود.

دفعات مشاهده: 12304 بار   |   دفعات چاپ: 427 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مدیریت ارتباطات فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد