برگشت به شبکه آزمایشگاههای تحقیقاتی دانشگاه علم و صنعت ایران
   [صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
معرفی آزمایشگاه::
معرفی اعضاء::
سرویسهای صنعتی و فناورانه::
فناوریهای توسعه یافته::
قراردادهای صنعتی::
معرفی نرم افزارهای تخصصی::
نرم افزارهای توسعه یافته::
مقالات انتشار یافته::
شرکای کاری::
سوابق آموزشی::
دانش آموختگان::
فرایندهای پتروشیمی::
تماس با ما::
اخبار::
::
همکاری با ما
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
اخبار

انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی

..
:: گاز سنتز ::
 | تاریخ ارسال: 1401/6/10 | 


گاز سنتز به مخلوط‌های گازی اطلاق می­شود که محتوی مونوکسیدکربن و هیدروژن به نسبت‌های مختلف باشند. از هیدروکربن‏ها، زغال‌سنگ، نفت، گاز طبیعی و پس‌مانده‌های نباتی و حیوانی برای تولید گاز سنتز استفاده می‏شود. گاز سنتز به‌عنوان یک محصول میانی در صنعت پتروشیمی برای تولید سوخت، سنتز محصولات پرارزش و بسیاری موارد دیگر استفاده می‌شود. گاز سنتز ماده اولیه بسیار با ارزشی جهت تولید مواد متنوع شیمیایی است. با استفاده از این گاز و فرایندهای مختلف، می­توان مواد متنوع شیمیایی را تولید نمود. اکثر روش‌های استفاده از گاز طبیعی جهت تولید فراورده‌های با ارزش، مستلزم تولید گاز سنتز به‌عنوان حد وسط می‌باشند.

چین و کشورهای خاورمیانه بیشترین سهم را در تولید گاز سنتز دارند. پیش‌بینی می­شود در سال ۲۰۲۶ چین ۵۷ درصد از تولید گاز سنتز را به خود اختصاص دهد که بیشتر این محصول از روش گازی سازی زغال سنگ بدست می آید.

تولید گاز سنتز با توجه به نوع خوراک از روش‌های مختلفی صورت می‌گیرد که شامل گازی کردن زغال ­سنگ، ریفورمینگ بخارآب، اکسیداسیون جزئی، ریفورمینگ اتوترمال و ریفورمینگ ترکیبی تبدیل حرارتی هستند.

در ایران تولید گاز سنتز به‌عنوان ماده میانی برای تولید متانول، آمونیاک و بسیاری از سایر واحدهای پتروشیمی به کمک انواع روش‌های ریفورمینگ از گاز طبیعی به دست می آید.



فایل پی دی اف را از لینک زیر می توانید دریافت کنید
::
Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 4665