دانشکده مهندسی کامپیوتر- دفاعیه ارشد
امین پوردبیری

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1400/12/17 | 

ارائه­ دهنده:

امین پوردبیری

  اساتید راهنما:

دکتر محمدطاهر پیله­ ور
دکتر سیدصالح اعتمادی


هیات داوران:
 
دکتر مرتضی آنالویی
 دکتر یدالله یعقوب زاده


زمان:
 ۱۴۰۰/۱۲/۱۸

ساعت ۱۷:۰۰
 

آقای امین پوردبیری دانشجوی کارشناسی ارشد جناب آقای دکتر محمدطاهر پیله­ ور دکتر سیدصالح اعتمادی روز چهارشنبه ۱۸ اسفند ماه ساعت ۱۵:۰۰ از پروژه کارشناسی ارشد خود تحت عنوان " بهبود تشخیص مکالمه بر اساس ویژگی‌های صوتی و متنی دفاع خواهند نمود.

چکیده پایان نامه:

با پیشرفت حوزه­های علمی در زمینه هوش مصنوعی، امکان استفاده از منابع بزرگ و متعدد بیش از پیش فراهم شده است. در روش­های قدیمی­تر پردازش داده­ عموماً از منابعی با ماهیت همگن استفاده می­شد. برای مثال، در پردازش زبان طبیعی، منبع رایج «متن» بوده است. دستاوردهای اخیر یادگیری عمیق امکان این را فراهم آورده که بتوان از چند نوع داده­ با ماهیت­های مختلف در یک راستا استفاده کرده و دقت و کارایی سیستم را افزایش داد. این روش­ها را چندگانه (چند-ماژول) می­نامند با به کارگیری روش­های چندگانه در پردازش زبان­ طبیعی می­توان علاوه بر استفاده از داده­های مبتنی بر متن، از داده­های مبتنی بر تصویر، صوت و غیره نیز بهره برد.
این روش­ها می­توانند در حوزه­های دیگر نیز کارآمد باشند. برای مثال، در صورت از دست رفتن هر یک از گونه­های اطلاعاتی (مانند داده­های مبتنی بر متن)، می­توان برای جلوگیری از افت شدید دقت و کارایی از گونه­های دیگر موجود در آن زمینه استفاده کرد (این گونه­ها نیز می­توانند با ماهیت­های قید شده باشند که از انواع معروف آن­ها می­توان به داده­های مبتنی بر تصویر و صوت اشاره کرد). مثال ملموس آن استفاده از فیلمی بدون صوت است که در واقع منبع صوت را از دست داده­ایم، اما همچنان قادر به استفاده از تصاویر موجود در فیلم خواهیم بود و خود می­توانند اطلاعات بسیار ارزشمندی حتی در غیاب صوت در اختیار قرار دهند.
 
 
واژه‌های کلیدی: چندگانه، ماژول، ترکیب ماژول­ها، متن و صوت، مکالمات فیلم



.


"دفاع به‌صورت آنلاین برگزار می‌شود"
  دانشکده مهندسی کامپیوتر مدیریت تحصیلات تکمیلی
نشانی مطلب در وبگاه دانشکده مهندسی کامپیوتر:
http://idea.iust.ac.ir/find-14.11064.66627.fa.html
برگشت به اصل مطلب