روابط عمومی دانشگاه- دفاعیه های دکترا
دفاعیه دکتری در دانشکده مهندسی برق

حذف تصاویر و رنگ‌ها

AWT IMAGE

  دفاعیه دکتری در دانشکده مهندسی برق

  مهندس سعید عرفانیان دانشجوی دوره دکتری مهندسی برق روز یک‌شنبه نوزدهم مهرماه سال 88 از رساله خود با عنوان «بهبود پردازش‌گرهای CFAR مبتنی بر سوئیچینگ و نوع نویز زمینه» به راهنمایی دکتر طباطباوکیلی دفاع خواهد نمود.       

  چکیده رساله 

  در این پایان‌نامه، چند پردازش‌گر CFAR جدید برای انجام تخمین نویز در محیط راداری و آشکارسازی هدف پیشنهاد و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. الگوریتم‌های جدید که به ترتیب ISCFAR ، SOSCFAR ، DTSCFAR ، EXSCFAR ، SELCFAR و ISPCFAR هستند که در محیط با تنها نویز حرارتی و کلاتر (ناشی از زمین و یا دریا) و همچنین محیط با حضور هدف‌های چندگانه یا وجود لبه‌ی کلاتر برای آشکارسازی هدف به کار گرفته شوند. اساس پردازش‌گرهای پیشنهادی بر پایه‌ی دسته‌بندی کردن نمونه‌های برگشتی موجود در پنجره‌ی مرجع و در گروه‌هایی با خصوصیات آماری یکسان است. آنگاه با گزینش گروه مناسب‌تر، تخمین نویز و آشکارسازی هدف به انجام می‌رسد. در تحلیل و شبیه‌سازی کلیه‌ی پردازش‌گرهای فوق، کلاتر ناشی از زمین در نظر گرفته شده و توزیع نمونه‌های برگشتی پس از آشکارسازی به صورت نمایی و از نظر کلاتر دریا، نمونه‌های برگشتی به صورت توزیع K فرض شده است. به ازاء هر دو نوع توزیع، نتایج حاصله نشان می‌دهد که جداسازی نمونه‌های پنجره‌ی مرجع بر اساس الگوریتم‌های پیشنهادی در رساله و انجام تخمین بر اساس نمونه‌های غالب گزینش شده، سبب تخمین مناسبی از نویز زمینه و در نتیجه داشتن آستانه‌ به نحوی است که درتمامی محیط‌های راداری، بیشترین آشکارسازی هدف را به انجام رساند. در ضمن با تغییر شرایط کلاتر زمین به دریا، همان‌گونه که نتایج نشان می‌دهد، کارآیی آشکارسازهای IS CFAR ، SOSCFAR و EXSCFAR تغییر عمده‌ای ندارند. در حقیقت از این آشکارسازها می‌توان در حضور کلاتر دریا همانند زمین و با همان کیفیت بهره گرفت.

  لازم به ذکر است که برای تایید نتایج به دست آمده، شبیه‌سازی Monte Carlo در تمامی مراحل به انجام رسیده که مقایسه‌ی آنها با نتایج حاصل از تحلیل، به روشنی صحت دست‌آوردهای این رساله را نشان می‌دهد.

نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی دانشگاه:
http://idea.iust.ac.ir/find-112.14464.37813.fa.html
برگشت به اصل مطلب