روابط عمومی دانشگاه- آخرین اخبار
کسب مقام سوم در دومین رویداد بین‌المللی هکاتون ریلی توسط دانشجویان دانشکده مهندسی راه‌آهن دانشگاه علم و صنعت ایران

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1404/2/1 | 
کسب مقام سوم در دومین رویداد بین‌المللی هکاتون ریلی توسط دانشجویان دانشکده مهندسی راه‌آهن دانشگاه علم و صنعت ایران


تیم دانشجویان دانشکده مهندسی راه‌آهن دانشگاه علم و صنعت ایران، موفق به کسب مقام سوم جهانی در مرحله نهایی مسابقه دومین رویداد بین‌المللی هکاتون ریلی شدند.
این مسابقه توسط پایگاه توسعه استعداد و دانش تخصصی اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن‌ها (UIC Talent & Expertise Development Platform – TEDP) و با همکاری کنگره جهانی آموزش ریلی (WCRT۲۰۲۵) برگزار شد. رویداد نهایی، همزمان با هفتمین کنگره جهانی آموزش ریلی (WCRT)، در تاریخ ۸ آوریل ۲۰۲۵ (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) به‌صورت حضوری در شهر چنگدو در کشور چین برگزار شد که تیم RAILogis  از ایران و دانشکده مهندسی راه‌آهن دانشگاه علم و صنعت ایران توانست به مقام سوم جهانی دست یابد .
مسابقه هکاتون، با هدف بررسی و توسعه راهکارهای خلاقانه برای چالش‌های واقعی صنعت ریلی در سه مرحله منطقه‌ای، قاره‌ای و جهانی برگزار شد. در منطقه غرب آسیا، تیم RAILogis متشکل از دانشجویان کارشناسی مهندسی حمل و نقل ریلی: علی سمرقندی، سهیل جنگی زهی شستان، مبینا لرستانی، سنا عنایتی و پانیذ مهدوی ساعی با هدایت پریناز بازغی (فارغ‌التحصیل دانشکده مهندسی راه‌آهن و مدیر فعلیUIC به عنوان تیم برتر انتخاب و به مرحله نهایی راه یافت .

 

این تیم با پروژه‌ نوآورانه «سامانه تعلیق هوشمند راحتی با استفاده از هوش مصنوعی» (Smart Comfort Suspension Using AI - SCS AI)در بین برترین‌های جهان قرار گرفت. ایده این تیم، در بخش جوایز رسمی رویداد به عنوان «طرح سوم برتر جهان در میان تیم‌های منطقه‌ای» تقدیر و مورد ستایش داوران بین‌المللی قرار گرفت .
کسب این موفقیت با پشتیبانی و حمایت شرکت احداث و توسعه ریلی مپنا، شرکت حمل و نقل چندوجهی مپنا، شرکت راه‌آهن حمل و نقل، شرکت ترکیب حمل و نقل، شرکت راه‌آهن کشش و شرکت ریلتکو، میسر شد.
در مراسم اختتامیه WCRTبرای تقدیر از برندگان هکاتون عنوان شد: «هیچ چیز بهتر از چالش هکاتون، روح خلاقیت و عملگرایی را در در این رویداد نمایان نمی‌کند. این تیم‌های جوان با ایده‌های نوآورانه خود، آینده صنعت ریلی را به تصویر کشیدند.»
این دستاورد افتخارآمیز، گواهی دیگری است بر جایگاه برجسته علمی و پژوهشی دانشکده مهندسی راه‌آهن دانشگاه علم و صنعت ایران در سطح جهانی و نقش پررنگ جوانان نخبه ایرانی در نوآوری‌های صنعت حمل‌ونقل ریلی.
گفتنی است این تیم با همکاری آزمایشگاه سیستم‌های حمل و نقل و لجستیک (TSL) و راهنمایی دکتر مرتضی باقری، توانست به این موفقیت بزرگ دست یابند.

 

جامعه دانشگاهیان علم و صنعت ایران، کسب این موفقیت علمی جهانی را به دانشجویان نامبرده و مربی تیم تبریک گفته، توفیقات روزافزون این عزیزان را آرزومند است.

 
نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی دانشگاه:
http://www.iust.ac.ir/find-112.14457.81442.fa.html
برگشت به اصل مطلب