روابط عمومی دانشگاه- آخرین اخبار
دانشگاه علم و صنعت ایران در صدر دانشگاه‌های صنعتی کشور، با حضور ۶۷ محقق در لیست پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر دنیا در سال ۲۰۲۳

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1403/7/3 | 
دانشگاه علم و صنعت ایران در صدر دانشگاه‌های صنعتی کشور
با حضور
 
۶۷ محقق در لیست پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر دنیا در سال ۲۰۲۳

دانشگاه علم و صنعت ایران بار دیگر با کسب افتخار جدیدی، جایگاه خود را به‌عنوان یکی از قطب‌های علمی کشور تثبیت کرد.
در تازه‌ترین گزارش دانشگاه استنفورد بر اساس تحلیل نتایج ارجاعات به بروندادهای علمی در شهریور ۱۴۰۳ (سپتامبر ۲۰۲۴)، تعداد محققان دانشگاه علم و صنعت ایران، به ۶۷ نفر افزایش یافته است. این دستاورد نشان‌دهنده رشد قابل توجه فعالیت‌های پژوهشی در این دانشگاه و ارتقای کیفی مقالات منتشر شده توسط اعضای هیأت علمی آن و نشان از تلاش مستمر دانشگاه برای ارتقای سطح علمی و پژوهشی است.
کفتنی است گزارش یاد شده، از افزایش قابل توجه تعداد پژوهشگران پراستناد ایرانی خبر می‌دهد. در این فهرست، تعداد ۲۳۲۷ پژوهشگر با وابستگی سازمانی جمهوری اسلامی ایران در میان ۲۲۳,۱۵۲ پژوهشگر بین‌المللی به ثبت رسیده‌اند. این آمار نسبت به سال گذشته، با حضور ۲۱۳۵ پژوهشگر، نشان‌دهنده رشد ۱۹۲ نفری و افزایش رویت‌پذیری محققان ایرانی در عرصه جهانی است. از سال ۲۰۱۹، این لیست به‌طور مداوم به‌روزرسانی شده و تعداد پژوهشگران ایرانی حاضر در آن از ۱۱۵۴ نفر در سال ابتدایی، به ۲۳۲۷ نفر در حال حاضر رسیده که افزایش ۲۰۰ درصدی را نشان می‌دهد. این دستاورد بزرگ، بیانگر موفقیت‌های علمی و پژوهشی محققان ایرانی در سطح بین‌المللی است.
در این رتبه بندی، دانشمندان بر اساس طبقه‌بندی استاندارد Science-Metrix به ۲۲ حوزه علمی و ۱۷۴ زیر شاخه طبقه‌بندی می‌شوند و از شاخص ترکیبی (c-score) برای ارزیابی تاثیرگذاری علمی پژوهشگران استفاده می کند. همچنین شرط ورود پژوهشگران به فرآیند رتبه‌بندی نیز، انتشار حداقل ۵ مقاله است.
جدول‌های رتبه بندی و فهرست کامل دانشمندان ۲ درصد برتر را می توانید در  این لینک مشاهده نمایید.


 
نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی دانشگاه:
http://idea.iust.ac.ir/find-112.14457.79345.fa.html
برگشت به اصل مطلب