روابط عمومی دانشگاه- آخرین اخبار
آیین اختتامیه دوازدهمین جشنواره دانشگاهی حرکت برگزار شد

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1403/3/9 | 
آیین اختتامیه دوازدهمین جشنواره دانشگاهی حرکت برگزار شد

با حضور سرپرست دانشگاه، آیین اختتامیه دوازدهمین جشنواره دانشگاهی حرکت، بعد از ظهر سه‌شنبه ۸ خردادماه ۱۴۰۳ در آمفی‌تئاتر شهید بهرامی دانشگاه برگزار و از منتخبین انجمن‌های علمی تقدیر شد.
در این مراسم که با حضور دکتر بادپا (مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری)، دکتر کوهدار (معاون حوزه وزارتی وزارت عتف)، دکتر یونسیان (سرپرست دانشگاه)،دکتر واحدی (معاون فرهنگی و اجتماعی)، دکتر دلیری (معاون آموزشی)، دکتر طالبی (معاون پژوهشی و تعاملات صنعتی) و دکتر عباداللهی (سرپرست مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی) برگزار شد، پس از تلاوت قران و پخش سرود ملی و کلیپ انجمن‌های علمی، دکتر یونسیان سخنرانی کرد.
سرپرست دانشگاه با تسلیت شهادت رئیس جمهور و همراهانشان و طلب مغفرت برای آنان و با آرزوی توفیق روهروی راه شهیدان، بر اهمیت موضوع فعالیت‌های انجمن‌های علمی و دانشجویان تصریح کرد و گفت: این بار سومی است که در دوازدهمین جشنواره حرکت حضور یافته‌ام و این اهمیت موضوع برای من و هیات رئیسه را نشان می‌دهد. دکتر یونسیان افزود: برایم بسیار خوشایند است که در بازدید از جشنواره، فضای فعال و پر جنب و جوش دانشجویی و کارهایی را دیدم که بسیار لذت‌بخش و امیدآفرین بود.

 

سرپرست دانشگاه با بیان این مطلب که انجمن علمی، محفلی برای مهارت‌ورزی و تبادل تجربه بین دانشجویان و نمونه کوچکی از زندگی واقی است، افزود: در این محیط، راهبردها، روش‌های رسیدن به هدف، فداکاری، روحیه کار گروهی، همکاری و هم‌افزایی، تمرینی از زندگی واقعی است و مواجه شدن با دانشجویانی که چنین روحیه‌ای دارند، بسیار خوشایند است.
دکتر یونسیان در ادامه با تقدیر از دانشجویان فعال در انجمن‌های علمی و با تاکید بر حمایت همه‌جانبه تیم مدیریتی دانشگاه از انجمن‌های علمی، به دانشجویان بویژه دانشجویان کارشنلسی، توصیه کرد فرصت کوتاه دانشجویی را قدر بدانند و با تاکید بر تفاوت نقش زمان در این دوران با زمان‌های دیگر زندگی در تعیین آینده آنان، از دانشجویان خواست نهایت تلاش خود را برای برخورداری از فرصت دانشجویی با توکل به خدا به عمل آورند.

 

پس از آن دکتر واحدی (معاون فرهنگی و اجتماعی)، با تقدیر از زحمات دانشجویان فعال در انجمن‌های علمی و کارشناس انجمن‌ها و تیم همراه وی، از فعالیت‌های دانشجویان انجمن‌های علمی برای برگزاری پر شور جشنواره حرکت تقدیر کرد. وی گفت ممنونم که برنامه خوبی در سطح دانشگاه برگزار و روحیه شادابی و طراوت را به دانشگاه تزریق کردید.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با اشاره به روحیه مدیریتی توسعه‌ای مدیریت دانشگاه، تاکید کرد برنامه معاونت فرهنگی و اجتماعی تقویت، توسعه و فعال کردن انجمن‌های علمی است و از رویدادهایی که به ویژه به شکل مسابقه برگزار می‌کنند، حمایت جدی خواهد کرد.
دکتر بادپا (مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری)، سخنران بعدی مراسم اختتامیه بود. وی وی با تقدیر از فعالیت‌های انجمن‌های علمی و خدمات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و همه دست‌اندرکاران برگزاری جشنواره گفت: از دید فردی که در وزارت علوم، فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان دانشگاه‌ها را رصد می‌کند، به نظرم سال گذشته فعالیت خوبی چه در انجمن‌های علمی دانشجویی و چه کانون‌های فرهنگی و اجتماعی و نشریات در دانشگاه‌ها به ویژه دانشگاه علم و صنعت ایران صورت گرفت. وی تاکید کرد: سیاست ما در وزارت علوم، فناورانه کردن فعالیت‌های دانشجویی است به این معنا که انجمن‌های علمی دانشجویی که از گذشته فعالیت‌های ترویجی، آموزشی، کارگاه، نشریات و دوره‌های آموزشی برگزار می‌کردند را با مسائل کاربردی رشته‌های خود آشنا و درگیر حل مسایل کشور نماید.

 

مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با معرفی سامانه «نان» که سال گذشته برای معرفی نیازها و نظام مسایل کشور به همت وزیر علوم رونمایی شد؛ به دانشجویان توصیه کرد موضوعات پایان‌نامه خود را در حوزه‌های معرفی شده در این سامانه بگذرانند.
دکتر بادپا در ادامه سخنان خود از دانشجویان فعال در انجمن‌های علمی دعوت کرد با توجه به اهمیت جهاد تبیین، راوی پیشرفت‌های کشور باشند و در عبور از کاستی‌ها در حل مشکلات به کشور کمک کنند.

 

پس از آن مهندس حمزه‌پور (کارشناس انجمن‌های علمی دانشگاه) گزارشی از فعالیت انجمن‌ها و دوازدهمین جشنواره دانشگاهی حرکت ارایه کرد. وی با اشاره به اینکه با اشاره به اینکه انجمن‌های علمی دانشگاه علم و صنعت ایران جز برترین انجمن‌های پرافتخار دانشگاه‌های صنعتی کشور است گفت در سه سال متوالی دانشگاه صنعت ایران دانشگاه برتر کشوری در حوزه انجمن‌های علمی بوده است.وی از برگزاری ۴۶۲ برنامه آموزشی رویداد علمی و تخصصی و گفتگوی علمی در سال گذشته توسط انجمن‌های علمی دانشگاه خبر داد که ۲۰ عنوان آن بین المللی بوده است.
 

وی گفت ۲۵ انجمن علمی در دانشگاه علم و صنعت ایران داریم که ۱۵ انجمن، مسابقه علمی در سطح کشوری در سال گذشته داشته‌اند که رکورد خوبی به شمار می‌رود.همچنین ۸۰ بازدید علمی ۹۰ برنامه ملی  جشنواره علمی و انتشار نشریات با کیفیت خوب از دیگر برنامه‌های انجمن‌های علمی در سال گذشته بوده است.
 

مهندس حمزه پور گفت با وجود اینکه تعداد کمی انجمن علمی در دانشگاه علم و صنعت ایران داریم ولی در رقابت با دانشگاه‌هایی که بیش از ۲۰۰ انجمن علمی دارند موفق عمل کرده‌ایم.


نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی دانشگاه:
http://www.iust.ac.ir/find-112.14457.78271.fa.html
برگشت به اصل مطلب