روابط عمومی دانشگاه- آخرین اخبار
مراسم تکریم و استقبال از رئیس دانشکده مهندسی برق برگزار شد

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1401/1/30 | 
 مراسم تکریم و استقبال از رئیس دانشکده مهندسی برق برگزار شد


با حضور هیات رییسه دانشگاه و جمعی از اساتید و کارکنان دانشکده مهندسی برق، مراسم تقدیر و تکریم از دکتر محمدرضا دلیری (رئیس سابق) و استقبال از دکتر محمدعظیم کرمی (رئیس جدید دانشکده مهندسی برق)، در روز دوشنبه ۲۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۱ در محل سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه، پس از قرائت کلام الله مجید، دکتر هادیان (مشاور رئیس و مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی)، با آرزوی قبولی طاعات و عبادات همگان در ماه مبارک رمضان، دستور جلسه را تبیین کرد.  

 

در ادامه دکتر دلیری، با تشکر از ریاست دانشگاه برای برگزاری این جلسه و تاکید بر اینکه بهترین فرصت، فرصت خدمت در دانشگاه است، گفت: دوران مسئولیت من در دانشکده مصادف با شرایط سخت کرونایی و درگیری تعداد زیادی از همکاران بود ولی با همدلی همه اعضای دانشکده و هم‌افزایی، پیشرفت برنامه‌های دانشکده را شاهد بودیم. وی در توضیح عملکرد دانشکده مهندسی برق در دوران تصدی مدیریت خود، به برگزاری جلسات منظم شورای دانشکده؛ اصلاح آیین‌نامه‌های آموزشی و پیگیری آیین‌نامه‌ها برای هدفمندی پایان‌نامه‌های ارشد و دکتری و جهت‌دهی آن در جهت نیازهای صنعت؛ پیگیری هدفمندی کارآموزی و اخذ مصوبه شورای دانشگاه برای راه‌اندازی مرکز نوآوری و فناوری دانشکده اشاره کرد.دکتر دلیری گفت: اگرچه در شرایط عمومی کشور، کمبودهایی هست ولی پتانسیل‌های خوبی هم وجود دارد. وی اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی برق را افراد برجسته در حوزه‌های تخصصی خود توصیف کرد و آزمایشگاه‌های تحقیقاتی و آموزشی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را از دیگر پتانسیل‌های دانشکده مهندسی برق برشمرد. وی تاکید کرد: هم‌افزایی می‌تواند در پیشبرد دانشکده بسیار موثر باشد و در پایان ضمن تشکر از اعضای هیات رئیسه و همکاران خود برای شرکت در جلسه، برای دکتر کرمی آرزوی توفیق کرد.
سخنران بعدی مراسم دکتر کرمی بود که با تشکر از حسن ظن و اعتماد ریاست دانشگاه نسبت به خود و تقدیر از خدمات دکتر دلیری، به معرفی برخی از برنامه‌های خود در شش ماه گذشته و افق پیش رو پرداخت.
 

رئیس دانشکده مهندسی برق با تبیین اقدامات دانشکده برای حضوری شدن کلاس‌ها و چالش‌های آن، گفت: در حوزه آموزش، استراتژی ما بالا بردن کیفیت آموزش است و راهبردمان در حوزه پژوهش، مهارت‌افزایی اساتید و دانشجویان است. وی افزود: در حوزه فرهنگ، اولین هدف ما در دانشکده، تزریق انرژی و انگیزه به دانشجویان است و نیز سعی داریم از تجارب دانش‌آموختگان استفاده کنیم.
در ادامه مراسم تقدیر و استقبال، حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیمی‌نژاد (مدیر دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه) و تعدادی از اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی برق، ضمن قدردانی از زحمات دکتر دلیری، برای دکتر کرمی آرزوی توفیق و به تذکر نکاتی در باب مسایل دانشکده و ارایه پیشنهادات پرداختند.
آخرین سخنران این مراسم، دکتر انبیاء (ریاست دانشگاه) بود که ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و تقدیر از خدمات دکتر دلیری در دوران تصدی ریاست دانشکده مهندسی برق و تشکر برای پذیرش مسئولیت معاونت آموزشی دانشگاه از سوی وی و با آرزوی توفیق برای دکتر کرمی در ادامه مدیریت دانشکده مهندسی برق، بر اهمیت و ویژگی‌های شاخص دانشکده مهندسی برق دانشگاه تاکید و به برخی از آنها اشاره کرد. وی گفت: دانشکده مهندسی برق، ارزشمندی ذاتی دارد و از مشخصه‌های بارز آن، داشتن اعضای هیات علمی بزرگی است که بسیاری از آنها در مصادر بالای اجرایی دانشگاه و کشور نقش‌آفرین بوده و هستند.

 

رئیس دانشگاه با اشاره به تعیین شعار امسال از سوی مقام معظم رهبری و تعریف شعار دانشگاه در این دوره، تصریح کرد: اگر دانشگاه علم و صنعت ایران می‌خواهد دانشگاهی جامعه‌محور و کارآفرین باشد، راهی وجود ندارد جز اینکه تنها به آموزش اکتفا نکنیم و به سمت توسعه فناوری برویم تا بتوانیم برای چالش‌ها و نیازهای صنعتی کشور، راه حل تجویز کنیم. وی افزود: برای اجرایی شدن شعار دانشگاه، تفکر لازم است و ما در ستاد در حال برنامه‌ریزی ملزومات اجرایی شدن این تفکرات هستیم.
دکتر انبیاء با تاکید بر اینکه در گذشته، اقدامات بسیار خوبی در حرکت به سمت توسعه فناوری انجام شده، گفت: علیرغم زحمات بسیار، خلأهایی همچنان موجود بود و از جمله اینکه دانشگاه علم و صنعت ایران، پارک علم و فناوری و ناحیه نوآوری نداشت که خوشبختانه توانستیم موافقت اولیه پارک علم و فناوری را اخذ کنیم. وی همچنین به اخذ مصوبه هیات امنای دانشگاه برای ایجاد معاونت توسعه فناوری و تجاری‌سازی اشاره و تاکید کرد: دانشکده مهندسی برق می‌تواند در این معاونت، پرنقش‌ترین دانشکده باشد.
پایان‌بخش برنامه، اهداء حکم انتصاب دکتر کرمی به سمت رئیس دانشکده مهندسی برق و اهدای لوح تقدیر از خدمات دلیری، توسط ریاست دانشگاه بود.

نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی دانشگاه:
http://www.iust.ac.ir/find-112.14457.66879.fa.html
برگشت به اصل مطلب