دانشگاه علم و صنعت ایران- آخرین اخبار
چهارمین کنفرانس بین المللی آکوستیک و ارتعاشات ، برگزار شد

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1393/9/24 | 

  چهارمین کنفرانس بین المللی آکوستیک و ارتعاشات  برگزار شد

AWT IMAGE

چهارمین کنفرانس بین المللی آکوستیک و ارتعاشات (ISAV 2014) ، نوزده و بیست آذرماه 1393توسط دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران و با همکاری انجمن آکوستیک و ارتعاشات برگزار شد.

  در این کنفرانس دو روزه موضوعاتی از قبیل: آزمون های شوک و ارتعاش، آکوستیک در موسیقی و معماری، دینامیک خودرو و سازه، ماشین آلات دوار، شناسایی سامانه ها و سازه های مکانیکی، پایش وضعیت ارتعاش و صوت، واکنش انسان به صوت و ارتعاش و تجربه های صنعتی و مطالعات موردی در صنایع پتروشیمی، دفاعی، خودرو و ریلی، معدنی، نفت و گاز ، نیروگاه، هوا و فضا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

  دکتر حمید احمدیان (عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران)، دبیر این کنفرانس و دکتر عبدالرضا اوحدی (عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر)، دبیر علمی این کنفرانس دو روزه بودند.

  در مراسم افتتاحیه چهارمین کنفرانس بین المللی آکوستیک و ارتعاشات که صبح چهارشنبه نوزدهم آذرماه در سالن مرحوم نبوی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه برگزار شد ابتدا دکتر برخورداری (رییس دانشگاه) به مدعوین و مهمانان داخلی و خارجی کنفرانس، خیرمقدم گفت و ابراز امیدواری کرد این کنفرانس تخصصی بتواند به اهداف خود دست یابد.

  در ادامه مراسم، دکتر احمدیان (دبیر کنفرانس)، گزارشی ازروند برگزاری چهارمین کنفرانس بین المللی آکوستیکو ارتعاشات ایران ارایه کرد. وی اعلام کرد از 215 مقاله دریافتی، 122مقاله برای ارایه در همایش،59 مقاله جهت ارایه پوستری (46 مقاله به زبان انگلیسی و 135 مقاله به زبان فارسی) و مجموعا 181 مقاله انتخاب شده است. وی افزود: مقاله هایی که امتیاز بالاتری را اخذ نموده باشند، با همکاری نویسندگان آنها در پیش شماره های نشریه بین المللی آکوستیک و ارتعاشات ( TAVA ) به زبان انگلیسی چاپ و منتشر خواهند شد.

  دکتر اوحدی(رییس انجمن آکوستیک و ارتعاشات ایران و دبیر علمی کنفرانس)، سخنران بعدی مراسم افتتاحیه بود که خلاصه ای از فعالیت های انجمن آکوستیک و ارتعاشات ایران در بازه زمانی خردادماه 1389تا آذرماه 1393 ارایه کرد. دبیر علمی کنفرانس، با اشاره به اینکه انجمن آکوستیک و ارتعاشات ایران در تیرماه 1388 از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مجوز فعالیت اخذ نمود، برگزاری چهار کنفرانس تخصصی؛ اجرای طرح ممیزی حوزه تخصصی صدا و ارتعاش برای چشم انداز 1404؛ انتشارمجله علمی – ترویجی«صوت وارتعاش»؛ انتخاب سالانه پروژه/رساله برتر در سه مقطع تحصیلی؛ تقدیر از پیشکسوتان و محققان برجسته ایرانی؛ تقدیر از مهندسان برجسته و عضویت درمجمع جهانی I-INCE را از اهم فعالیت های انجمن از بدو تاسیس تا کنون برشمرد.

  دکتر اوحدی بخش دوم سخنرانی خویش را به قرائت پیام انجمن آکوستیک و ارتعاشات ایران برای مسئولان محیط زیست کشور اختصاص داد و با تاکید بر بیانیه سازمان بهداشت جهانی که می گوید «نویزبایستی به عنوان یک تهدید عمده برای سعادت بشر به رسمیت شناخته شود»؛ به تبیین آثار زیان بار آلودگی صوتی برای انسان پرداخت و خطاب به مسئولان محیط زیست کشورگفت: لطفا تا دیرتر نشده آلودگی صوتی را جدی بگیرید. وی تصریح کرد: لازم است به موضوع آلودگی صوتی، نگاه علمی داشته باشیم تا بتوانیم آن را کاهش دهیم.

  سخنرانان کلیدی چهارمین کنفرانس بین المللی آکوستیک و ارتعاشات، هونجیانگ اویانگ (استاد و محقق در زمینه آکوستیک و ارتعاشات از دانشگاه لیورپول انگلیس) و دکترعلی اصغر جعفری (استاد و محقق علم ارتعاشات از مرکزتحقیقات علمی CNRS فرانسه) بودند که به ارایه آخرین دستاوردهای علمی رشته آکوستیک و ارتعاشات پرداختند.

AWT IMAGE

  در مراسم اختتامیه چهارمین کنفرانس بین المللی آکوستیک و ارتعاشات، دبیرکمیته علمی کنفرانس گزارش جامعی از نحوه داوری مقالات ارایه کرد. سپس مراسم تقدیر از سخنرانان کلیدی، محقق و پژوهشگر برتر، پایان نامه های برتر، مهندس برجسته و تجلیل از برگزیدگان مسابقه علمی دانشجویی برگزار شد که در آن دکتر محمد تقی احمدیان (استاد دانشگاه صنعتی شریف) به عنوان محقق و پژوهشگر برتر و مهندس کمال الدین فرزانه (مدیرعامل شرکت صنعتی فرزانکار) به عنوان مهندس برجسته مورد تجلیل قرار گرفتند. همچنین پایان نامه « تحلیل تیر ساندویچی مرکب دارای هسته صلب تحت بارگذاری جزم متحرک بر اساس تئوری های مختلف» نوشته میلاد آزور به راهنمایی دکترحسن بیگلری (استاد دانشگاه تبریز)، به عنوان برترین پایان نامه دوره کارشناسی در زمینه آکوستیک و ارتعاشات و پایان نامه « ارایه یک روندحل تحلیلی جدید برای ارتعاشات آزاد پوسته های دو انحنایی ضخیم با خواص متغیردر راستای ضخامت» نوشته محمدفدایی به راهنمایی دکتر شاهرخ حسینی هاشمی(استاد دانشگاه علم وصنعت ایران)، به عنوان برترین پایان نامه دوره دکتری برگزیده و معرفی شدند.

  طی روزهای برگزاری این کنفرانس، 5 نشست موازی در 5 نوبت صبح و عصربرگزار گردید. برگزاری 13 کارگاه آموزشی و اجرای مسابقه ملی آکوستیک و ارتعاشات، از دیگر برنامه های جانبی این کنفرانس تخصصی بود.گفتنی است مسابقه علمی دانشجویی آکوستیک روزسه شنبه مورخ 18 آذرماه سال جاری در دانشکده مهندسی مکانیک با حضور 7 تیم از دانشگاههای کشور برگزار شدکه نهایتا دو تیم آکوستیک اصفهان و امیرکبیر برگزیده شدند. همچنین برگزاری نمایشگاه تخصصی در زمینه آکوستیک و ارتعاشات با حضور شرکت های مرتبط با این موضوع دیگر برنامه جانبی کنفرانس بود که با استقبال خوبی مواجه شد.

  ازدیگر ویژگی های این کنفرانس بین المللی، حضوردانشمندانی از کشورهای انگلیس، فرانسه،کانادا و چین بود.

* آلبوم تصاویر *

نشانی مطلب در وبگاه دانشگاه علم و صنعت ایران:
http://idea.iust.ac.ir/find-1.3346.35390.fa.html
برگشت به اصل مطلب