دیدار وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از دانشگاه علم و صنعت ایران

دکتر دهقان (وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح)، صبح سه شنبه، بیست و ششم اردیبهشت ماه 1396 در دانشگاه علم و صنعت ایران حضور یافت و از نزدیک از نحوه اجرای برخی پروژه های مرتبط با صنایع دفاعی در دانشگاه اطلاع یافت.
دکتر دهقان و هیات همراه، در نشستی که با حضور رییس و اعضای هیات رییسه دانشگاه، جمعی از روسای دانشکده ها، مدیران دانشگاهی و مجریان پروژه های دفاعی، در محل سالن جلسات ساختمان ریاست برگزار شد، حضور یافت. در این نشست، ابتدا دکتر برخورداری (رییس دانشگاه)، به وزیر دفاع و هیات همراه، خوشامد گفت. سپس دکتر کثیری (مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه) و دکتر داوودی (مدیر دفتر تعاملات با وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح) در خصوص فعالیت هایی که تا کنون به منظور ارتقای ارتباط دانشگاه با صنایع دفاعی انجام شده، توضیح دادند. دکتر داوودی گفت: تا کنون 286 قرارداد دفاعی به ارزش 425 میلیارد ریال در دانشگاه علم و صنعت ایران منعقد شده است. دکتر کثیری نیز به تبیین افقهای توسعه همکاری دانشگاه و وزارت دفاع پرداخت. در ادامه جلسه، دکتر منتظری (سرپرست پژوهشکده توربین های گازی) و دکتر تقوی (مدیر آزمایشگاه تحقیقاتی آیرودینامیک و توربوماشین های تراکم پذیر)، در خصوص فعالیت های انجام شده در پژوهشکده توربین گاز و پیشرفتها و دستاوردهای دانشگاه در حوزه ساخت موتور هواپیما توضیحات کاملی ارایه دادند. دکتر محمدی (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه)، با اشاره به ظرفیت خوب موجود، آمادگی دانشگاه برای توسعه تعاملات فی ما بین را اعلام کرد.
در این جلسه، دکتر دهقان (وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح)، گفت: وجود اساتید با انگیزه، متخصص و متعهد در دانشگاه علم و صنعت ایران که می خواهند وضعیت متفاوتی ایجاد کنند، حُسن این مجموعه و سرمایه بزرگی است. وی افزود: نکته دوم واقع بینی شماست که مجموعه محدودیتها و ظرفیتها را می بینید و اگر واقعیت را بپذیریم، کار کردن هم شیرین می شود و هم ممکن.
وزیر دفاع تاکید کرد: اینکه شما دوستان دانشگاهی ما، درک درستی از اهمیت و ضرورت کارها دارید و با وجود مسایل و موانع، راه درست را در پیش گرفته اید هم سرمایه بزرگی است. وی گفت: در بخش دفاعی همکاری گسترده ای شده و امروز هم آمادگی ادامه و توسعه همکاری دارید و این هم به نظر من، دارای ارزش و قابل تقدیر است.
دکتر دهقان در بخش دیگر سخنان خود تصریح کرد: مقوله موتور هواپیما، بحث پیشران در کشور است. نیازها بسیار گسترده است و همه باید برای رفع آن، همت کنیم. وی در پایان پیشنهاد داد دفتر طراحی مشترک با همکاری دانشگاه علم وصنعت ایران و صنایع دفاعی جهت هم افزایی و افزایش اثرگذاری فعالیت های تحقیقاتی و توسعه فناوری تاسیس شود.
آلبوم تصاویر
آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
|