روابط عمومی دانشگاه- آخرین اخبار
مسابقات سازه ماکارونی در دانشکده عمران

حذف تصاویر و رنگ‌ها

AWT IMAGE

مسابقات سازه ماکارونی در دانشکده عمران پایان یافت

 

  مسابقات سازه ماکارونی با بارگذاری و شکست سازه‌ها در محل آزمایشگاه مقاومت مصالح دانشکده عمران پایان یافت.

  این مسابقات، بهار سال جاری با حمایت مسئولان دانشکده عمران و کمک علمی دکتر سیادت نژاد (عضو هیات علمی دانشکده عمران) در قالب آیین‌نامه مشخص، در سه مرحله آغاز به کار کرد. مرحله اول، تعیین مشخصات مکانیکی بود که در آن دانشجویان در سه گروه اصلی به جمع‌آوری اطلاعات اولیه و مشخصات مکانیکی ماکارونی‌ها درمحل آزمایشگاه مقاومت مصالح دانشکده عمران پرداختند. مرحله دوم (محاسبات) نیز در مهرماه سال جاری با ملحق شدن تعدادی از دانشجویان ورودی 87 و 88 ادامه یافت.

  لازم به ذکر می‌باشد انجمن علمی دانشکده با برگزاری یک جلسه آموزشی، شرکت کنندگان را با نرم‌افزار SAP و نحوه مدل کردن و تحلیل سازه ماکارونی آشنا کرد. شرکت کنندگان نیز فعالیت خود را برای مدلسازی و تحلیل سازه‌های گوناگون آغاز کردند تا به سازه بهینه، دست یابند. نتایج این مرحله نیز به صورت دفترچه‌های جداگانه ارائه گردید.

  در مرحله سوم (ساخت)،‌ شرکت کنندگان سازه‌های خود را ظرف مدت یک هفته ساختند. نهایتاً شانزدهم آبان‌ماه جاری مسابقات سازه ماکارونی با بارگذاری و شکست سازه‌ها به اتمام رسید.

گفتنی است تیم‌های برتر این مسابقات تا هفته اول آذر، معرفی و مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.
نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی دانشگاه:
http://www.iust.ac.ir/find-112.14457.36211.fa.html
برگشت به اصل مطلب