دسته بندی موضوعی مطالب |
جستجوی پیشرفته |
تعداد کل مطالب: 19 |
تعداد کل بازدید های مطالب: 71,156 |
|
|
شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۲ -
ویتامین B۱۲
ویتامین B۱۲ یا کوبالامین یک ویتامین حساس و مهم برای بدن می باشد. این ویتامین برای تکثیر سلولی (خونسازی) و عملکرد سیستم عصبی ضروری می باشد. این ویتامین بسیار حساس است و قابلیت تحمل نور ، حرارت و مواد اسیدی و قلیایی را ندارد. باکتری های تولید کننده B۱۲ در دستگاه گوارش انسان ، از دهان و لثه و حلق تا روده بزرگ ، زندگی می کنند.ویتامین در منابع حیوانی مانند جگر، شیر، پنیر و تخم مرغ وجود دارد و دارای ۴ درصد کبالت است. کمبود آن منجر به بیماری کمخونی وخیم و غیر طبیعی شدن گویچههای قرمز خون میشود.
|
شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۰ -
ویتامین B۵
ویتامین B۵ یا اسید پانتوتِنیک یکی از ویتامینهای گروه ب است. نام این ویتامین از کلمهٔ یونانی پانتوتن (به یونانی: παντόθεν) به معنای از همه جا ریشه میگیرد. علت این نامگذاری این است که مقدار کمی از این ویتامین در تقریباً همهٔ غذاها یافت میشود.
|
دوشنبه ۱ آذر ۱۴۰۰ -
ویتامینB۹
ویتامین B۹:
اسید فولیک که به نامهای فولات یا ویتامین B۹ نیز خوانده میشود برای بسیاری از اعمال بدن از جمله سلامتی سیستم عصبی، خون و یاختهها حیاتی و اساسی است. این ویتامین بدن را در مقابل بیماریهای قلبی، نقصهای مادر زادی، پوکی استخوان و سرطانهای مشخصی حفظ میکند.
|
شنبه ۱ آبان ۱۴۰۰ -
پرهیزات غذایی در طب سنتی
پرهیزات غذایی در طب سنتی
در تغذیه نوین دستورالعملهای مناسب غذایی در قالب هرم غذایی و یا بشقاب سلامت ارائه میشود؛ و میزان دریافتی لازم برای هرکدام از گروه های غذایی به صورت روزانه مشخص میشود.
|
شنبه ۱ آبان ۱۴۰۰ -
پرهیزات غذایی در طب سنتی
پرهیزات غذایی در طب سنتی
در تغذیه نوین دستورالعملهای مناسب غذایی در قالب هرم غذایی و یا بشقاب سلامت ارائه میشود؛ و میزان دریافتی لازم برای هرکدام از گروه های غذایی به صورت روزانه مشخص میشود.
|
سه شنبه ۹ شهریور ۱۴۰۰ -
ویتامین ب۳
ویتامین B۳ (یا نیاسین) ضد بیماری پلاگر در انسان و بیماری زبان سیاه در سگ است. این ویتامین در ساختمان مولکولی کوآنزیم نیکوتین آمید آدنین دینوکلئوتید (NAD) و نیکوتین آمید آدنین دینوکلئوتید فسفات (NADP) شرکت دار
|
شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۰ -
ویتامین ب۱
تیامین یا ویتامین ب۱ :
این ویتامین تأثیرات بسیار مهمی در سوختن قندها در بدن و عملکرد اعصاب دارد. تیامین از راه روده جذب خون میشود. تغییراتی بر روی آن صورت میگیرد و آماده استفاده بافتها میگردد. یکی از موادی که در جذب آن اختلال ایجاد میکند، الکل است که مصرف زیاد آن موجب کمبود ویتامین تیامین میشود. این ویتامین در بدن ذخیره نمیشود.
|
|
|
|
سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ -
ویتامین K
ویتامین K:
یک گروه از ساختار مشابه، محلول در چربی ویتامینهایی است که بدن انسان برای اصلاح پروتئینهای خاصی که برای انعقاد خون است
و همچنین در استخوان و دیگر بافتها به آن احتیاج دارد. تعدیل پروتئینها اجازه میدهد که آنها را به یون کلسیم اتصال دهیم. ویتامین k
شامل ۲ پروتئین طبیعی k۱ و k۲ است.
|
|
|
|
|
شنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۹ -
توصیه های بهداشتی
توصیه های بهداشتی در خصوص فرآوری و طبخ گوشت (دروان کرونا)
|
|
|
پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۹ -
تغذیه سالم
متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی
برخی نکات تغذیهای برای تقویت سیستم ایمنی در دوران کرونا را تشریح کرد.
دکتر سوده رازقی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان، درباره تغذیه در اپیدمی کرونا گفت:
اضافهوزن و چاقی میتواند خطر ابتلا به کرونا را افزایش دهد بنابراین بهتر است سعی کنیم اضافه وزن کاهش یابد؛
بسیاری از ما به دلیل کاهش فعالیتهای بدنی در دوران کرونا ممکن است دچار اضافه وزن شده باشیم و باید سعی
کنیم آن را کنترل کنیم؛البته باید توجه داشت که کاهش وزن بسیار سریع، میتواند منجر به کاهش ایمنی بدن شود
و انرژی دریافتی روزانه برای بزرگسالان نباید به کمتر از ۱۲۰۰ کیلوکالری برای مدت طولانی برسد بنابراین اگر مردم در
شرایطی قرار دارند که نمیتوانند به باشگاه بروند و تحرکشان کم شده است و حالا میخواهند با کم غذا خوردن وزنشان
را کاهش دهند باید حواسشان باشد که کالری دریافتی به زیر ۱۲۰۰ کیلوکالری نرسد تا ایمنی بدن کاهش نیابد. ادامه.......
|