پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۹ -
تغذیه سالم
متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی
برخی نکات تغذیهای برای تقویت سیستم ایمنی در دوران کرونا را تشریح کرد.
دکتر سوده رازقی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان، درباره تغذیه در اپیدمی کرونا گفت:
اضافهوزن و چاقی میتواند خطر ابتلا به کرونا را افزایش دهد بنابراین بهتر است سعی کنیم اضافه وزن کاهش یابد؛
بسیاری از ما به دلیل کاهش فعالیتهای بدنی در دوران کرونا ممکن است دچار اضافه وزن شده باشیم و باید سعی
کنیم آن را کنترل کنیم؛البته باید توجه داشت که کاهش وزن بسیار سریع، میتواند منجر به کاهش ایمنی بدن شود
و انرژی دریافتی روزانه برای بزرگسالان نباید به کمتر از ۱۲۰۰ کیلوکالری برای مدت طولانی برسد بنابراین اگر مردم در
شرایطی قرار دارند که نمیتوانند به باشگاه بروند و تحرکشان کم شده است و حالا میخواهند با کم غذا خوردن وزنشان
را کاهش دهند باید حواسشان باشد که کالری دریافتی به زیر ۱۲۰۰ کیلوکالری نرسد تا ایمنی بدن کاهش نیابد. ادامه.......