برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
   [صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اداره تغذیه::
کارکنان::
راهنمای واحد::
فرآیند کاری::
سوالات متداول::
اخبار و اطلاعیه ها::
تماس با ما::
مجله تغذیه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
ابزار اینترنت

..
:: ویتامین ب۳ ::
 | تاریخ ارسال: 1400/6/9 | 
ویتامین B۳ (یا نیاسین) ضد بیماری پلاگر در انسان و بیماری زبان سیاه در سگ است. این ویتامین در ساختمان مولکولی کوآنزیم نیکوتین آمید آدنین دی‌نوکلئوتید (NAD) و نیکوتین آمید آدنین دی‌نوکلئوتید فسفات (NADP) شرکت دار
دفعات مشاهده: 71 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین ب۱ ::
 | تاریخ ارسال: 1400/4/12 | 
تیامین یا ویتامین ب۱ :                                             
این ویتامین تأثیرات بسیار مهمی در سوختن قندها در بدن و عملکرد اعصاب دارد. تیامین از راه روده جذب خون می‌شود. تغییراتی بر روی آن صورت می‌گیرد و آماده استفاده بافت‌ها می‌گردد. یکی از موادی که در جذب آن اختلال ایجاد می‌کند، الکل است که مصرف زیاد آن موجب کمبود ویتامین تیامین می‌شود. این ویتامین در بدن ذخیره نمی‌شود.
  

  
دفعات مشاهده: 168 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین ب۲ : ::
 | تاریخ ارسال: 1400/3/1 | 


ویتامین ب۲

                   
دفعات مشاهده: 194 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین f ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/2 | 

ویتامین F
دفعات مشاهده: 1716 بار   |   دفعات چاپ: 81 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین E ::
 | تاریخ ارسال: 1399/11/28 | 


           
 
دفعات مشاهده: 731 بار   |   دفعات چاپ: 65 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین K ::
 | تاریخ ارسال: 1399/11/28 | 
       
                     
  ویتامین K:
            یک گروه از ساختار مشابه، محلول در چربی ویتامین‌هایی است که بدن انسان برای اصلاح پروتئین‌های خاصی که برای انعقاد خون است
           و همچنین در استخوان و دیگر بافت‌ها به آن احتیاج دارد. تعدیل پروتئین‌ها اجازه می‌دهد که آنها را به یون کلسیم اتصال دهیم. ویتامین k 
          شامل ۲ پروتئین طبیعی k۱ و k۲ است. 
 
دفعات مشاهده: 371 بار   |   دفعات چاپ: 55 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین D ::
 | تاریخ ارسال: 1399/10/30 | 
ویتامین  D
    
دفعات مشاهده: 201 بار   |   دفعات چاپ: 60 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین C ::
 | تاریخ ارسال: 1399/10/6 | 
      
دفعات مشاهده: 1031 بار   |   دفعات چاپ: 93 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین A ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/15 | 
       
دفعات مشاهده: 271 بار   |   دفعات چاپ: 109 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین چیست؟ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/1 | 
     
دفعات مشاهده: 583 بار   |   دفعات چاپ: 98 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
برای مشاهده کل مطالب بخش مجله تغذیه اینجا را کلیک کنید.
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 90 queries by YEKTAWEB 4331