به مناسبت جشنواره پژوهش، انجمن علمی مهندسی شیمی با همکاری دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز برگزار می کند.
“اولین کارگاه کاربردی هوش مصنوعی در مهندسی شیمی”
مدرس: دکتر احد قائمی، استاد تمام دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز
موضوعات مورد بحث:
زمان: چهارشنبه ۱۴ آذرماه ۱۴۰۳- ساعت ۱۲-۱۰
مکان: آمفی تأتر دانشکده مهندسی مواد و متالوژی
ورود برای عموم آزاد و رایگان است.
نمایشگاه آزمایشگاه کنترل روز دوشنبه سوم دیماه ۱۴۰۳ با حضور پرشور دانشجویان و علاقه مندان، ریاست محترم دانشکده، اساتید و سرپرست آزمایشگاه کنترل جناب آقای دکتر محمدتقی صادقی در دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز، برگزار شد.
ارائه طرح پژوهشی ، دکتر محمد قاسم نژند، پژوهشگر دوره پسا دکتری مهندسی شیمی، در روز چهارشنبه ۷ آذر ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۰۰ تحت عنوان “مدلسازی فرآیندهای جذب گاز با کربن فعال و نانوساختارهای پایه فلزی با استفاده از نظریه ی تابعی چگالی” در محل سالن جلسات دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز با راهنمایی دکتر احد قائمی و دکتر علی ملکی برگزار میگردد.
لینک مجازی ورود به جلسه :
https://meetingvc.iust.ac.ir/hall-aghaemi
شرکت در این وبینار برای عموم آزاد است.
ارائه طرح پژوهشی ، دکتر مریم حلمی، پژوهشگر دوره پسا دکتری مهندسی شیمی، در روز چهارشنبه ۷ آذر ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۰۰ تحت عنوان “مطالعه تجربی و مدلسازی جذب دی اکسید کربن با استفاده از جاذب بر پایه گرافن اکساید” در محل سالن جلسات دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز با راهنمایی دکتر احد قائمی و دکتر محمدامین ثباتی برگزار میگردد.
لینک مجازی ورود به جلسه :
https://meetingvc.iust.ac.ir/hall-aghaemi
شرکت در این وبینار برای عموم آزاد است.
مرحلهی حذفی دومین جشنواره زنجیره ارزش در صنایع پالایش و پتروشیمی، روز دوشنبه ۲۱ آبانماه ۱۴۰۳ با حضور ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر موحدی راد و تنی چند از اساتید محترم و دانشجویان در سرای اجتماعات دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز برگزار گردید.
در مرحلهی مقدماتی از دومین جشنواره زنجیره ارزش، ۲۰ گروه متشکل از دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی، در چهار حوزه صنایع «خودرو»، « بهداشت و درمان»، « ساختمان» و « مواد غذایی و شوینده» به رقابت پرداختند. از میان شرکت کنندگان چهار تیم بصورت مستقیم مجوز صعود به مرحله ی نهایی را بدست آوردند و دو گروه دیگر با شرکت در مسابقات حذفی به راه یافتگان مرحلهی فینال پیوستند.
فینالیستهای دومین مسابقه زنجیره ارزش در صنایع پالایش و پتروشیمی عبارتند از:
گروه ۳: امیرعلی احمدی دستجردی، علیرضا علیحسینی، امیرمحمد تدینی
گروه ۴: سونیا سیفی، کوثر قاسمی
گروه ۱۱: آرین علمی، حسین همتی، امیر اسمعیلی، دانیال طاهری
گروه ۱۵: نگار داعی، صبا جلیلپور، مهدیه هزاره، کیمیا حاجیحسنلو
گروه ۱۷: علیرضا رستمی، امیرمحمد خواجه آبادی، شهنام ایرانیزاده
گروه ۱۸: هیوا کلارستاقی
شایان ذکر است، مرحله نهایی این مسابقات در بهمن ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
مراسم انعقاد قرارداد و افتتاح مرکز نوآوری آفتاب با حمایت شرکت پالایش نفت آفتاب در محل دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه علم و صنعت ایران و با حضور دکتر کاویانی (مدیرعامل شرکت پالایش نفت آفتاب)، دکتر بوترابی و دکتر بخشایش از معاونت فناوری، نوآوری و کارآفرینی دانشگاه و هیات رئیسه و اساتید این دانشکده در روز سهشنبه ۷ آذر ماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دکتر موحدیراد (رئیس دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز) ضمن خیر مقدم به حضار، اهمیت توسعه روابط بین دانشگاه و صنعت را بیان کرد و ظرفیتهای بالفعل و بالقوه این دانشکده در توسعه فناوریهای حوزه پالایش نفت را تبیین نمود.
دکتر کاویانی (مدیرعامل شرکت پالایش نفت آفتاب) در سخنانی، این شرکت را بعد از پالایشگاه کرمانشاه، بزرگترین پالایشگاه کاملًا خصوصی کشور دانست که توانسته است با استفاده از ایدههای خلاق و نوین مدیریتی و سرمایه انسانی خود در فهرست ۱۰۰ شرکت اول و ۱۰ صادرکننده برتر کشور قرار گیرد.
همچنین از زحمات دکتر بازیاری (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز) در شکلگیری ارتباط بین این شرکت و دانشگاه علم و صنعت ایران قدردانی شد.
براساس آخرین به روزرسانی پایگاهESI ، ۱۲ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران، در فهرست «اساتید یک درصد برتر جهان» در حوزههای مهندسی، شیمی، ریاضی، و علوم کامپیوتر قرار گرفتهاند که از بین ایشان نام ۲ تن از اعضای محترم هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز به چشم می خورد.
جناب آقای دکتر تورج محمدی در حوزه شیمی
جناب آقای دکتر مهران رضائی در حوزه شیمی و مهندسی
کسب رتبه جهانی را به این اساتید برجسته، جامعه علمی دانشگاه علم و صنعت ایران بویژه اعضای محترم هیات علمی و کارمندان گرامی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز صمیمانه تبریک عرض می نماییم.
اسامی برگزیدگان به ترتیب ششمین و چهارمین مسابقه پوستر و نماهنگ کارآموزی ۱۴۰۳ دانشکده ها اعلام شد.
پس از رقابت ۴۷۲ پوستر و ۱۸۲ نماهنگ کارآموزی در ۱۰ دانشکده، به ترتیب ۳۸ و ۹ پوستر ونماهنگ برگزیده هیات داوری دانشکده ها معرفی شدند.
از بین پوسترهای دانشکده مهندسی شیمی، خانم کوثر قاسمی رتبه اول و آقای آرش جلیل زاده رتبه دوم را کسب نمودند. احراز این موفقیت را به این عزیزان و دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز صمیمانه تبریک عرض می نماییم.
شایان ذکر است به نفرات اول، دوم و سوم بخش پوستر دانشکده ها به ترتیب ۶، ۵ و ۴ میلیون ریال و به نفرات اول تا سوم بخش نماهنگ (کلیپ) ۷، ۶ و ۵ میلیون ریال هدیه نقدی تعلق می گیرد. همچنین توسط هیات داوران از بین ۳۸ و ۹ برگزیده بخش پوستر و نماهنگ دانشکده ها ۶ و ۲ برگزیده بخش های پوستر ونماهنگ دانشگاه انتخاب می شوند که علاوه بر دریافت لوح تقدیر با امضاء رئیس محترم دانشگاه هدیه ویژه ای نیز به آنان تعلق خواهد گرفت.
۱- پوسترکوثر قاسمی ۲- پوسترآرش جلیل زاده
ثبتنام حضوری دانشجویان نو ورود کارشناسی ۱۴۰۳
ثبتنام حضوری دانشجویان نو ورود مهندسی شیمی و نفت امروز سه شنبه ۲۴ مهرماه در دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز انجام شد. تعداد دانشجویان اعلام شده از سنجش ۵۸ نفر در رشته مهندسی شیمی و ۳۸ نفر در رشته نفت می باشد.
ضمن عرض تبریک بابت پیوستن به خانواده بزرگ دانشگاه علم و صنعت ایران و بویژه دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز، برای تک تک عزیزان آرزوی موفقیت و سربلندی داریم.