با توجه به ارتقاء اتوماسیون تغذیه نسبت به احراز هویت از طریق سامانه app سماد اقدام نمایید.
دفعات مشاهده: 1565 بار | دفعات چاپ: 195 بار | دفعات ارسال به دیگران: 0 بار | 0 نظر
شارژ اینترنتی
| تاریخ ارسال: 1402/11/11 |
قابل توجه دانشجویان محترم:
جهت رفع مشکل شارژ اینترنتی (افزایش اعتبار) از مروگر موزیلا استفاده نمایید.
دفعات مشاهده: 6681 بار | دفعات چاپ: 1051 بار | دفعات ارسال به دیگران: 0 بار | 0 نظر
خواص پرتقال
| تاریخ ارسال: 1402/11/1 |
پرتقال یک میوه شیرین و آبدار است که در فصل پاییز برداشت میشود. این میوه درختی به نام پرتقالی (Citrus sinensis) تولید میشود که در مناطق گرمسیری رشد میکند. پرتقال به عنوان یک منبع غنی از ویتامین C، کلسیم، پتاسیم، بتاکاروتن و فیبر شناخته میشود.
دفعات مشاهده: 7829 بار | دفعات چاپ: 940 بار | دفعات ارسال به دیگران: 0 بار | 0 نظر
خاصیت آلو اسفناج
| تاریخ ارسال: 1402/8/20 |
خواص کلی اسفناج
سلامت چشم: زاگزانتین، یک عنصر حیاتی برای بدن است که از ابتلا به بیماری دژنراسیون ماکولا پیشگیری می کند. زاگزانتین مانند یک فیلتر نور برای چشم عمل می کند. لوتئینی که در اسفناج وجود دارد عملکرد چشم را بهبود می بخشد و از تحلیل رفتن شبکیه جلوگیری می کند، این موضوع تاثیر زیادی بر کیفیت بینایی خواهد داشت.
دفعات مشاهده: 6466 بار | دفعات چاپ: 777 بار | دفعات ارسال به دیگران: 0 بار | 0 نظر
کاهش سرعت غذا خوردن
| تاریخ ارسال: 1402/8/6 |
سرعت خوردن غذا روی میزان مصرف و افزایش وزن بسیار تاثیر دارد. طبق تحقیقاتی که دراینرابطه انجام شده است، افرادی که سریع غذا میخورند، بهاحتمال زیاد غذا بیشتری خورده و شاخص توده بدنی آنها بالاتر از افرادی است که بهآرامی غذا میخورند. دلیل این موضوع سیگنالهایی است که به مغز ارسال میشوند.
دفعات مشاهده: 3240 بار | دفعات چاپ: 721 بار | دفعات ارسال به دیگران: 0 بار | 0 نظر
تماس با اداره
| تاریخ ارسال: 1402/6/26 |
قابل توجه دانشجویان محترم:
در صورت هرگونه مشکل با همکاران اداره تغذیه در ساعت اداری تماس حاصل فرمایید.
دفعات مشاهده: 2848 بار | دفعات چاپ: 696 بار | دفعات ارسال به دیگران: 0 بار | 0 نظر
نگهداری و سلامت غذا در ماه مبارک رمضان برای وعده سحر
| تاریخ ارسال: 1402/1/15 |
رعایت اصول بهداشت و نگهداری مواد پخت شده وعده سحر در ایام ماه مبارک رمضان لازم و ضروی می باشد به همین خاطر شما عزیزان باید نکاتی را توجه فرمایید.
دفعات مشاهده: 3484 بار | دفعات چاپ: 758 بار | دفعات ارسال به دیگران: 0 بار | 0 نظر
امکان رزرو غذا برای ماه مبارک رمضان
| تاریخ ارسال: 1401/12/29 |
قابل توجه دانشجویان محترم خوابگاهی :
ضمن تبریک فرارسیدن عید نوروز و ماه مبارک رمضان؛ قابلیت رزرو غذا برای ایام ماه مبارک رمضان برای بعد از تعطیلات عید نوروز فراهم گردیده است. خواهشمند است نسبت به رزرو غذای خویش اقدام نمایید.
دفعات مشاهده: 3681 بار | دفعات چاپ: 803 بار | دفعات ارسال به دیگران: 0 بار | 0 نظر
عدم استفاده از اپ سماد
| تاریخ ارسال: 1401/9/9 |
اطلاعیه عدم استفاده از اپ سماد
قابل توجه دانشجویان گرامی
با توجه به اینکه تنها مرجع پاسخگویی به مشکلات پیش آمده در مورد رزرو غذا و رفع آنها سامانه تحت وب مدیریت امور دانشجویان (سماد) می باشد, لذا دقت فرمایید استفاده از اپ تبلیغاتی سماد به هیچ عنوان توصیه نمی گردد و موجب عدم بررسی موارد ذکر شده از طرف شما گرامیان می گردد.
دفعات مشاهده: 4808 بار | دفعات چاپ: 803 بار | دفعات ارسال به دیگران: 0 بار | 0 نظر
سم پاشی آشپزخانه مرکزی
| تاریخ ارسال: 1401/7/5 |
قابل توجه دانشجویان محترم خوابگاهی
بدلیل سمپاشی آشپزخانه مرکزی عدم پخت غذای گرم توزیع کنسروهای وعده ناهار و شام روز پنج شنبه مورخ ۱۴۰۱/۷/۱۴ مهرماه با وعده شام روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۱/۷/۱۲ مهر ماه انجام میگیرد.
دفعات مشاهده: 3962 بار | دفعات چاپ: 813 بار | دفعات ارسال به دیگران: 0 بار | 0 نظر