[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی ::
معرفی پژوهشگاه ::
اهداف و ماموریت ها::
پژوهشکده ها ::
مراکز پژوهش و فناوری ::
فن راه دانشگاه ::
قطب های علمی ::
سایر مراکز پژوهشی::
آزمایشگاههای تحقیقاتی ::
طرحهای کلان ملی ::
اخبار و رویدادها::
آیین نامه ها و فرمها ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
اطلاعات تماس

نشانی تهران،میدان رسالت

خ هنگام، خ دانشگاه

دانشگاه علم و صنعت ایران

کد پستی 13114-16846

 تلفن 1-73225820

 دور نگار 77240379

پست الکترونیک irist@iust.ac.ir 

..
:: کسب مقام نخست درمسابقات کن ست ایران ::

کسب مقام اول کشوری توسط تیم ریزماهواره دانشگاه علم و صنعت ایران

 

AWT IMAGE

 

  تیم ریز ماهواره ( CanSat ) دانشگاه علم و صنعت ایران، که به عنوان اولین تیم در ایستگاه خلاقیت مستقر گردید،حائز رتبه اول چهارمین دوره مسابقات کَن سَت ایرانICC2014 شد.

  در چهارمین دوره مسابقات کن ست ایران که در سطح ملی و به همت پژوهشکده سامانه های فضانوردی پژوهشگاه فضایی ایران برگزار شد، پنج عضو از بخش ریزماهواره تیم تحقیقاتی آیداس، به اسامی نگین سادات حسینی نوید (دانشجوی مهندسی مکانیک)محمدمهدی سلطانی(دانشجوی دانشکده مهندسی برق و سرپرست دانشجویی تیم)، فائزه فیروزه نژاد(مهندسی مکانیک)، علی غضنفری(مهندسی خودرو) و رامتین مجتهدی (مهندسی برق)، به هدایت دکتر اسماعیل خان میرزا(عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک)، موفق به کسب مقام اول رده فیلمبرداری/عکسبرداری این مسابقات شدند.

  ماموریت‌ها و الزامات در نظر گرفته شده در این مسابقات به منظور بازتاب جنبه‌ های مختلف ماموریت‌ های واقعی فضایی (از جمله ماموریت‌ های سنجش از دور، مخابرات، زیست فضایی و خودکارسازی) است.

  رقابت در این دوره از مسابقات، در ۲ دسته کلاسیک و حرفه ‌ای و در ۴ ماموریت «سنجش اتمسفر»، «تصویربرداری و فیلمبرداری»، «بازیابی زیستی» و «بازگشت به محل معین» طراحی شده بود که دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران در رده تصویربرداری/فیلمبرداری رتبه اول را کسب کردند.
این مسابقات در چندین مرحله طراحی شده بود و مرحله پایانی آن، شامل رهاسازی کن ‌ست ‌ها از ارتفاع و آزمودن آنها بود.

  CanSat یا قوطی ماهواره، در حقیقت یک ماهواره‌ یا کاوشگر فضایی کوچک است که در ابعاد حدود یک قوطی، با جرم محدود و شرایطی مشابه یک پروژه فضایی اما در مقیاس کوچکتر از هر نظر، طراحی و ساخته می شود.کن ست را می توان با وسایلی از قبیل راکت و بالون از ارتفاع‌ های مختلف رها کرد تا در ضمن فرود سالم به زمین، مأموریت مورد نظر را که مشابه مأموریت یک ماهواره یا کاوشگر است به انجام برساند. یک کن ‌ست اغلب شامل تمام قسمت‌ های اساسی یک ماهواره یا کاوشگر از جمله زیرسیستم‌ های توان، مدیریت داده و فرمان، مخابرات، سازه و بازیابی می باشد تا به کمک آنها بتواند مأموریت خود را به انجام برساند.

  گفتنی است مسابقات کن­ ست ایران با هدف ایجاد زمینه ­ای برای رشد کیفی دانش و تجربه­ دانشجویان و علاقه­ مندان به فناوری هوافضا و علوم مرتبط با آن و شرکت در رقابتی هیجان ­انگیز و مطرح شدن ایده­ های نو، طراحی شده و برگزار می ­شود.

  ICC2014 ، در سطح ملی و با حضور 23 تیم از دانشگاه ‌های مختلف کشور در بخش ‌های طراحی، ساخت و آزمون اجرا شد و مرحله نهایی آن از 7 تا 9 آذرماه 1393به اجرا درآمد. عملیات رهاسازی کن ‌ست ‌ها در فرودگاه پیام شهرستان نظرآباد استان البرز اجرا شد.

دفعات مشاهده: 5188 بار   |   دفعات چاپ: 1441 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4665