برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
   [صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره مرکز::
تجهیزات موجود::
معرفی افراد::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الكترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در كادر زیر وارد كنید.
..
:: به سایت مرکز تحقیقات آفاق خوش آمدید. ::

سَنُرِیهِمْ آیَاتِنَا فِی الْآفَاقِ وَفِی أَنفُسِهِمْ حَتَّی یَتَبَیَّنَ لَهُمْ أَنَّهُ الْحَقُّ (فصلت 53)

AWT IMAGE

  امروزه، شهروندان با دستگاه‌های تشعشع‌گر امواج الکترومغناطیس زیادی در محیط اشتغال و زندگی سر و کار دارند. از جمله مهم‌ترین این مولدهای امواج الکترومغناطیسی تلفن‌های بی‌سیم و گوشی‌های تلفن همراه (که در مجاورت بدن قرار می‌گیرند) و فرستنده‌های رادیویی و تلویزیونی یا فرستنده‌های شرکت‌های تلفن همراه (که در نزدیکی منازل مسکونی قرار دارند)، می‌باشند.

  نصب روزافزون آنتن‌های BTS توسط شرکت‌های خدمات دهنده تلفن همراه و یا نصب آنتن‌های رادیو تلویزیونی مختلف، نصب سیستم‌های ارسال داده بی‌سیم از جمله Wimax ، این ضرورت را متوجه مسئولین امر می‌نماید که پیوسته تشعشعات منتشره این آنتن‌ها را اندازه‌گیری نموده و با استانداردهای مصوب مقایسه نمایند.

  همچنین سازمان‌هائی که به نوعی با امواج تشعشعی قوی سر و کار دارند مثل صدا و سیما، مراکز رادار و شرکت‌هایی که سیستم‌های فشار قوی دارند همچون نیروگاه‌ها، ذوب آهن و آلومینیوم‌سازی همگی نیازمند دقت در ایمن‌سازی محیط اشتغال کارگران از لحاظ میدان‌های موجود می‌باشند.

  انرژی الکترومغناطیسی ناشی از تشعشعات دستگاه‌های رادیویی توسط بافت‌های بدن قابل جذب بوده و در صورتی که مقدار آن از حدود معینی فراتر رود ممکن است موجبات وارد آمدن صدمات جدی بر بافت‌های در معرض تشعشع شود. این مسأله در مورد کاربران دائمی این سیستم‌ها بسیار حادتر است.

  از این رو تعیین دقیق میدان‌های الکترومغناطیسی در محیط و حدود انرژی الکترومغناطیسی جذب شده مجاز در بافت زنده و روش اندازه‌گیری نرخ جذب ویژه (SAR) کلیه دستگاه‌های رادیویی ثابت و متحرک و سایر سیستم‌های الکترومغناطیسی که ممکن است در مجاورت بدن انسان به کار گرفته شوند، ضرورت پیدا می‌کند.

  در این راستا مسأله بهداشت الکترومغناطیسی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار می‌شود.

  مسأله بهداشت الکترومغناطیسی شاخه‌ای از دانش است که به بررسی میزان تشعشع مجاز و استانداردهای مربوط به سلامت شهروندان در محیط‌های مملو از امواج الکترومغناطیسی می‌پردازد.

  تاکنون مطالعات و آزمایش‌های گسترده‌ای در این زمینه انجام شده است و تحقیقات، همچنان نیز ادامه دارد.

پیوندهای فوری
::
ورود کاربران
نام کاربری
رمز عبور
ورود خودکار
بازیابی رمز عبور
::
آمار بازدیدها
:. آمار بازدید‌های تمام پایگاه:
تمام بازدید‌ها: 644144890
بازدید 24 ساعت قبل: 308137
:.آمار بازدید‌های بخش جاری:
تمام بازدید‌ها: 324199
بازدید 24 ساعت قبل: 806
::
کاربران حاضر در پایگاه: [chemistry message chat ]
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.27 seconds with 40 queries by YEKTAWEB 4665