پارک علم و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران با هدف توسعه کسب و کارهای دانشبنیان در حوزه حوزه آب و پساب در ناحیه نوآوری علم و صنعت و شرق شهر تهران، اولین مرکز رشد تخصصی مشترک آب و پساب را در موسسه تحقیقات آب وابسته به وزارت نیرو راهاندازی کرد.
دکتر یونسیان، از تجهیز دانشگاه علم و صنعت ایران به پیشرفتهترین سختافزارهای پردازش سریع HPC و تبدیل مرکز پردازش سریع این دانشگاه به یکی از مجهزترین و متنوعترین بسترهای پردازشی دانشگاهی کشور خبر داد.
در فراخوان «تدوین سرفصلهای آموزشی هوشمصنوعی کاربردی در رشته شهرسازی»، تیم تحقیق و توسعه آزمایشگاه شهر هوشمند دانشگاه علم و صنعت ایران موفق به کسب رتبه منتخب برگزیدگان شد.
به میمنت میلاد مسعود پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع)، روز چهارشنبه ۲۸ شهریورماه ۱۴۰۳ از سایت «کارآمد» مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی دفتر همکاریهای علمی و صنعتی دانشگاه به آدرس karamad-skill.ir/uni/iustرسما رونمایی شد.
با حضور اعضای هیأت رئیسه، شورای دانشگاه و حضور پرشور کارکنان شاغل و بازنشسته، جشن میلاد با سعادت نبی مکرم اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع) و «سومین جشنواره تقدیر از کارمندان نمونه دانشگاه»، ۲۶ شهریورماه۱۴۰۳ در سالن همایشهای بینالمللی امام رضا(ع) دانشگاه برگزار شد.
دانشگاه علم و صنعت ایران در ۷ حوزه موضوعی نظام رتبهبندی شانگهای ۲۰۲۴، حضور دارد که کسب رتبه ۱۵۰-۱۰۱ حوزه مکانیک، بهترین عملکرد دانشگاه در این رتبهبندی محسوب می شود.
امیرحسام تقی پور (دانشجوی دوره دکتری دانشکده مهندسی راهآهن) ۱۹ شهریور ماه ۱۴۰۳ از رساله خود با عنوان "بررسی اثر برخورد وسیله نقلیه با شاه تیر پل بر روی پاسخ دینامیکی پل -قطار و شاخص های ایمنی حرکت قطار" دفاع کرد.