جستجو در مقالات منتشر شده


3 نتیجه برای لجستیک امداد

محمدسعید جبل‌عاملی، ، علی بزرگی امیری، ، مهدی حیدری، ،
جلد 22، شماره 1 - ( 3-1390 )
چکیده

لجستیک امداد بلایا یکی از فعالیت‌های اصلی مدیریت بلایا می­باشد. اهمیت درنظر گرفتن عدم قطعیت در این مبحث، سبب ایجاد انگیزه جهت توسعه ابزارهای تصمیم­گیری مناسب برای غلبه بر پارامترهای غیرقطعی و نادقیق در مساله طراحی سیستم لجستیک امداد شده است. این مقاله یک رویکرد جدید برنامه‌ریزی امکانی چندهدفه را برای مدل­سازی مساله سیستم توزیع امداد با تقاضاها و عرضه‌های نادقیق، هزینه‌های راه­اندازی و هزینه‌های حمل و نقل نادقیق ارائه می‌دهد. مدل ارائه شده شامل دو هدف می­باشد. هدف اول کمینه­سازی مجموع هزینه­ها (شامل هزینه­های راه­اندازی، هزینه حمل و نقل و هزینه‌های کمبود) و هدف دوم بیشینه نمودن رضایت­مندی نقاط آسیب‌دیده است. برای حل مدل برنامه­ریزی امکانی چندهدفه ارائه شده، یک رویکرد حل برنامه­ریزی فازی تعاملی دومرحله­ای پیشنهاد شده است. نتایج محاسباتی، اهمیت و کارایی مدل امکانی پیشنهادی بعلاوه سودمندی رویکرد حل ارائه شده را برای مسائل تصمیم گیری واقعی نشان می‌دهند


محمد سعید جبل عاملی، علی بزرگی امیری،
جلد 26، شماره 3 - ( 9-1394 )
چکیده

ماهیت تصادفیبودن و غیرقابل پیش‌بینیبودن بحران‌های طبیعی ایجاب می‌نمآید که طرح‌های بحرانی جامعی جهت کاهش و تسکین خطرات و نتایج ناشی از بحران ارائه شود. لجستیک امدادرسانی، نقش مهمی در نجات زندگی مجروحین بازی می‌کند و یکی از فعالیت‌های اصلی عملیات امداد در زمان وقوع بلایا می‌باشد. همچنین، اهمیت درنظرگرفتن عدم قطعیت در این مبحث، سبب ایجاد انگیزه جهت توسعه ابزارهای تصمیم‌گیری مناسب برای غلبه بر پارامترهای غیرقطعی و نادقیق در مساله طراحی سیستم لجستیک امداد شده است. در این مقاله یک رویکرد برنامه‌ریزی تصادفی چندهدفه پایدار برای مدل‌سازی مساله طراحی زنجیره امداد با تقاضاها و عرضه‌ها و هزینه‌های غیرقطعی ارائه می‌دهد. مدل چندهدفه شامل اهداف زیر می‌باشند: 1- کمینه‌سازی مجموع هزینه‌های لجستیکی (شامل هزینه‌های راه‌اندازی، هزینه‌های حمل ونقل، هزینه‌های نگهداری و هزینه‌های کمبود) 2- بیشینه‌سازی میزان رضایت‌مندی نقاط آسیب‌دیده. ایده تأمین‌کننده‌های غیرمطمئن بعد از تحقق پارامترهای غیرقطعی، در مدل نیز گنجانده شده است. برای حل مدل برنامه‌ریزی چندهدفه ارائه شده، روش محدودیت اپسیلون برای بدست‌آوردن جواب‌های بهینه پارتویی بکار گرفته شده است. نتایج محاسباتی، اهمیت و کارایی مدل و روش حل پیشنهادی را برای مسائل تصمیم‌گیری واقعی نشان می‌دهد.


دکتر مهدی علینقیان،
جلد 28، شماره 2 - ( 6-1396 )
چکیده

در این مقاله برای نخستین بار در ادبیات مکانیابی لجستیک امداد، رویکرد مدلسازی امکانی محدودیت شانس پایدار به کار گرفته‌شده‌است. در این رویکرد عدم‌قطعیت‌های عرضه و تقاضا و پارامترهای هزینه‌ای پس از وقوع حادثه به فرم ضرایب فازی ذوزنقه‌ای وارد مدل شده‌اند وبرای نخستین بار بحث مقاوم سازی مراکز توزیع امداد مطرح شده است.همچنین در ادامه به منظور حل این مدل چندهدفه غیرخطی مختلط عدد صحیح از رویکرد حلLp-metrics استفاده شده و با استفاده از تولید مسائل نمونه، مزیت این مدل پایدار نسبت به فرم قطعی آن در 10 سناریوی مختلف وقوع حادثه برسی شده است. نتایج این بررسی در سناریوهای مختلف وقوع بحران، بیانگر عدم توانایی رویکرد قطعی در برآورده ساختن حداقل سطح استاندارد امدادرسانی مورد نظرسازمان متولی امداد، در اکثر سناریوها می‌باشد. اما رویکرد پایدار با وجود صرف هزینه‌های امدادی بالاتر، با ارائه برآورد مناسبی از هزینه‌های پس از بحران می‌تواند موجب افزایش قابلیت ‌اعتماد تصمیمات استراتژیک اتخاذ شده با این رویکرد مدلسازی بشود.

صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق