جستجو در مقالات منتشر شده


4 نتیجه برای Najafi

، ، ، ،
جلد 19، شماره 5 - ( 10-1387 )
چکیده

  در تحقیق حاضر اثر افزودن TiO2 بر خواص جرم‌های ریختنی آلومینا ـ اسپینل بحث و بررسی شده است. بهمین منظور سه ترکیب به منظور انجام آزمایشات و بررسی خواص درنظر گرفته شده که این ترکیبات شامل 6 درصد TiO2 ( SP-6T ), 9 درصد TiO2 ( SP-9T ) و ترکیبات بدون TiO2 ( SP ) می‌باشند. سپس از روش زینترینگ در حالت جامد در محدوده دمایی C º 1600-1000 جهت پخت تمام ترکیبات بهره گرفته شد. نتایج حاصل نشان می‌دهد، حضور TiO2 در این ترکیبات باعث بهبود فرآیند زینترینگ در دماهای بالا می‌شود. آنالیز فازی حاصل از این ترکیبات نیز آشکار می سازد که در اثر واکنش TiO2 با CaO در دماهای بالاتر از C º 900 و تشکیل فاز CT ، فرآیند زینترینگ بهبود یافته و منجر به افزایش دانسیته و استحکام سرد این قطعات می‌شود. همین‌طور TiO2 با Al2O3 در دماهای بالاتر از C º1400، فاز AT ( TiO2 - Al2O3 ) را تشکیل می‌دهد که در اثر تشکیل این فاز (تیالیت) نیز فرآیند زینترینگ بهبود می‌یابد. به‌طور کلی در این تحقیق ثابت شد که استفاده از TiO2 درساخت جرم‌های ریختنی آلومینا - اسپینل باعث افزایش دانسیته می‌گردد. به‌طوری که این مقدار در دمای C º 1600 به مقدار gr/cm3 68/3 می رسد. هم‌چنین با افزایش TiO2 (تا 9درصد)، دانسیته، استحکام فشاری سرد و در نهایت درصد تغییرات خطی پایدار ( PLC ) در دمای حدود C º 1600 بهبود یافته، ولی خواص گرم نمونه ها کاهش می‌یابد. به‌طوریکه هرچه مقدار TiO2 بیشتر شود استحکام خمشی گرم و نیز دیرگدازی تحت بار ثابت این قطعات نیز کمتر می‌شود.


، ،
جلد 20، شماره 4 - ( 12-1388 )
چکیده

گسترش روزافزون و کاربردهای موفقیت­آمیز "مدیریت درآمد" در صنایع هواپیمایی و شباهت زیاد این صنعت با صنعت هتل­داری، پژوهشگران و مدیران را برانگیخت تا جهت مدیریت بهتر و افزایش درآمد، مدلها و مفاهیم مدیریت درآمدرا برای صنعت هتل­داری نیز مورد استفاده قرار دهند و با توجه به ویژگیهای این صنعت، مدلهای ریاضی مدیریت درآمد متناسب با این صنعت رانیز توسعه دهند. دراین مقاله، به ارائه مدلهای چند هدفه جهت بررسی مدیریت درآمد هتل در محیطهای تصادفی پرداخته می شود. ازطرفی، باتوجه به تصادفی بودن میزان تقاضا و درمواردی عرضه، در این مقاله بهینه سازی پایدار این مدلها توسعه می یابد. به این ترتیب، اهداف این مدل­ها عبارتند از پایداری جواب و پایداری مدل به­همراه حداکثر کردن در آمد حاصل. ضمنا، با در نظر گرفتن فرضیات جدید نظیر خروج زودهنگام-دیرهنگام؛ رزرو مضاعف و همچنین متفاوت بودن قیمت­ها تحت شرایط مختلف، مدلهای ریاضی دیگری در چارچوب مدیریت درآمد توسعه می یابد.
،
جلد 21، شماره 1 - ( 2-1389 )
چکیده

در شرایط متحول و تغییرات سریع تکنولوژیک، فعالیت های اجرای سازمان ها باید از سرعت بیشتری برخوردار بوده تا امکان تطبیق و پیشروی در مقابل رقیبان فراهم شود. از اینرو فعالیت‌های پروژه ای که از سرعت عمل بیشتری برخوردارند، اهمیت بسیار زیادی یافته و در نتیجه مدیریت مؤثر این پروژه ها بسیار حیاتی و کلیدی شده است. بنابراین، بررسی چالش های ساختاری و محیط اجرایی موجود در مدیریت پروژه های سازمان های مختلف موضوعی بسیار مهم است که نیازمند تحلیل و بررسی موشکافانه می باشد. برای بررسی و تحلیل این مشکلات بایستی عوامل ساختاری و عوامل محیطی موثر در پروژه ها شناسایی شود. در این مقاله با استفاده از فرایند تحلیل شبکه ای، وابستگی بین فاکتورهای استراتژیک را اندازه گیری می کند و مهمترین استراتژی موثر برمدیریت پروژه ارائه می گردد. روش مذکور در شرکت آلوپن مورد آزمون واقع شده و با استفاده از رویکرد اعتبارسنجی ساختاری، اعتبار روش مورد تایید قرار می گیرد.


دکتر کورش عشقی، اقای مهدی نجفی،
جلد 23، شماره 4 - ( 12-1391 )
چکیده

وقوع حوادث غیرمترقبه و فجایع طبیعی و اثرات ناشی از وقوع آن ها جوامع کنونی را ملزم به انجام برنامه ریزی های لازم جهت روبرویی و کاهش اثرات مخرب مربوطه نموده است. اگرچه در حوادث کوچک انجام این کار به صورت تجربی امکان پذیر بوده و نیاز به ابزار خاصی وجود ندارد اما در حوادث با ابعاد بزرگتر و فجایع طبیعی نظیر زلزله به دلیل ابعاد و پیچیدگی عوامل درگیر، انجام آن بصورت تجربی امکان پذیر نیست. در چنین مواردی برای اتخاذ تصمیمات مناسب نیاز به ابزارهای تصمیم گیری وجود دارد. به همین منظور در این تحقیق یک مدل ریاضی جهت انجام برنامه ریزی لجستیکی با هدف بهبود در نتایج اقدامات لجستیکی پاسخ به زلزله ارائه می گردد تا از این طریق بتوان تصمیمات مناسبی را برای حمل مصدومان و کالاها به نحوی اتخاذ نمود تا بهترین استفاده از منابع صورت پذیرفته و بیشترین کارایی حاصل گردد. از آنجایی که سرعت پاسخگویی یکی از اهداف بسیار مهم در پاسخ به فجایعی نظیر زلزله است به همین منظور برای تابع هدف مدل توسعه یافته در این تحقیق، حداقل سازی مجموع نیازهای براورده نشده کالا و مصدومان رسیدگی نشده انتخاب شده است. سپس حل مدل تفضیلی مدل در قالب یک مثال تشریح شده است.

صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق