جستجو در مقالات منتشر شده


5 نتیجه برای یعقوبی

دکتر سیامک نوری، آقای سعید یعقوبی،
جلد 23، شماره 4 - ( 12-1391 )
چکیده

در این مقاله ، شبکه های پرت پویا با چندین خدمت دهنده به صورت یک شبکه صف درنظر گرفته شده است، به طوری که پروژه های ورودی کاملاً مشابه بوده و طبق فرآیند پوآسون وارد سازمان می شوند. فعالیتها به طور مستقل از هم و با توزیع نمایی در ایستگاه کاری متناظر خود و فقط توسط یک خدمت دهنده از میان چندین خدمت دهنده موجود و با نظم اولین ورودی، اولین سرویس انجام می شوند. همچنین هر پروژه یک هزینه جریمه ای برحسب زمان تکمیل واقعی پروژه و زمان متعهد شده توسط مجری پروژه، به خود اختصاص می دهد. در این پژوهش، برای بدست آوردن زمان ثابت موعد مقرر در شبکه های پرت پویا با چندین خدمت دهنده، ابتدا شبکه صف را به یک شبکه احتمالی تبدیل نموده و با ایجاد یک مدل مارکوفی مناسب که دارای حالات محدود و زمان پیوسته می باشد، معادله دیفرانسیلی سیستم تشکیل می گردد که در نتیجه می توان تابع توزیع زمان تکمیل هر پروژه را بدست آورد. درنهایت با بهره گیری از یک تابع جریمه خطی و حداقل کردن میانگین هزینه های کلی هر پروژه، موعد مقرر برای تحویل پروژه ها بدست می آید.
سیامک نوری، سعید یعقوبی،
جلد 24، شماره 3 - ( IJIEPM 1392 )
چکیده

در این نوشتار، شبکه های پرت پویا با ظرفیت محدود در اجرای همزمان پروژه ها در چارچوب شبکه صف بیان شده است. در این پژوهش، فرض شده است که ظرفیت سیستم برای اجرای همزمان پروژه ها محدود می باشد و نیز پروژه های ورودی کاملاً مشابه بوده و طبق فرآیند پوآسون وارد سازمان می شوند. در هر ایستگاه کاری فقط یک خدمت دهنده مستقر بوده و نیز نظم حاکم بر صفها، اولین ورودی، اولین سرویس می باشد. هر فعالیت به طور مستقل و با توزیع نمایی در ایستگاه کاری متناظر خود اجراء می شود. برای بدست آوردن میانگین زمان تکمیل پروژه در شبکه های پرت پویا با ظرفیت محدود، ابتدا شبکه صف را به شبکه احتمالی تبدیل نموده و سپس با ایجاد یک مدل مارکوفی مناسب که دارای حالات محدود و زمان پیوسته می باشد، معادله دیفرانسیلی سیستم تشکیل می گردد. در نهایت با بهره گیری از قانون لیتل، میانگین زمان تکمیل پروژه بدست می آید.
علی محقر، محمد حکاک، حسین یعقوبی،
جلد 25، شماره 2 - ( 6-1393 )
چکیده

کارایی یکی از مهم‌ترین شاخص‌های ارزیابی عملکرد سازمان ها به خصوص موسسات مالی همچون بانک‌ها است و اساسی‌ترین و نخستین گام در بهبود کارایی، اندازه‌گیری و ارزیابی آن می باشد. در این مقاله، کارایی واحدهای ارزی بانک کشاورزی با استفاده از روش‌های ترکیبی BSC، DEA و AHP در سال 1389 ارزیابی می شود. در این راستا، با مطالعه شاخص‌های استفاده شده برای ارزیابی کارایی بانک‌ها و با کمک خبرگان حوزه ارزی، پنج شاخص تعداد پرسنل، جمع کل ساعات آموزشی کارکنان، میزان سود عملیاتی، تعداد حساب‌های ارزی و متوسط تعداد ارائه خدمات ارزی مهم در روز؛ در چهار منظر روش کارت امتیازی متوازن انتخاب گردید. سپس با به‌کارگیری روش تحلیل پوششی داده ها، کارایی واحدهای اشاره شده مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج تحقیق حاکی از آن است که 57.14% از واحدهای ارزی، کارا و بقیه ناکارا هستند. در ادامه، واحدهای ناکارا مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و ضمن تبیین علل ناکارایی آنها، پیشنهاد‌هایی برای افزایش کارایی ایشان ارائه گردید. در پایان نیز با استفاده از روش ترکیبی AHP/DEA واحدهای ارزی بانک کشاورزی به‌طور کامل رتبه‌بندی شدند.
مهندس مونا اسدی، دکتر محمدعلی شفیعا، دکتر سعید یعقوبی،
جلد 28، شماره 1 - ( 3-1396 )
چکیده

مکان­ یابی مراکز توزیع و تخصیص افراد حادثه­ دیده به این مراکز، از مسائل مهم در مدیریت بحران است، زیرا باعث کاهش زمان امدادرسانی شده و آسیب­ های ناشی از بحران را کاهش می­دهد. در این مقاله یک مدل چند هدفه مکان­ یابی انبارهای توزیع، توسعه داده شده که با هدف کاهش هزینه و افزایش قابلیت اطمینان، با در نظر گرفتن تقاضا به شکل پویا و غیرقطعی، انبارهای اولیه و پشتیبان را مکان­ یابی کرده و نقاط آسیب­ دیده را به این تسهیلات تخصیص می­دهد. قابلیت اطمینان به صورت انبارهای پشتیبان، احتمال خرابی مسیرها و انبارها و همچنین در قالب یک هدف جداگانه در نظر گرفته شده است. همچنین عدم قطعیت به شکل سناریو دیده شده و تخصیص انبارهای احداث شده، بر پایه­ ی سناریوهای مختلف صورت می­گیرد. جهت ارزیابی و اعتبارسنجی مدل پیشنهادی، زلزله در شهر تهران به عنوان مطالعه موردی انتخاب و بر روی مدل پیاده­ سازی شده است. نتایج محاسباتی نشان می­دهد با بکارگیری مدل جهت مکان­ یابی و تخصیص انبارهای اولیه و پشتیبان، می­ توان با کاهش هزینه­ ها، به قابلیت اطمینان بالایی دست یافته و تقاضای پاسخ داده شده را افزایش داد که این مسئله در مدیریت بحران بسیار حائز اهمیت است.


آقای حجت احمدی کرد، دکتر سعید یعقوبی، آقای عبدالحکیم طاغان زاده،
جلد 28، شماره 4 - ( 12-1396 )
چکیده

در این مقاله یک مدل بهینهسازی استوار به منظور طراحی شبکه جمع‌آوری و انتقال پسآب شهری ارائه شده است، که شامل مکان‌یابی تصفیه‌خانه فاضلاب و حوضچه‌‌ذخیره پساب و نیز تصمیم‌گیری پیرامون احداث کانال و تخصیص بهینه پسآب تصفیه شده به مناطق کشاورزی می‌باشد. در ابتدا یک مدل قطعی جهت مشخص کردن تصمیمات مکانیابی و تخصیص ارائه شده و سپس این مدل با در نظر گرفتن عدم‌قطعیت در پارامترهای تقاضای پسآب و تولید فاضلاب، با استفاده از رویکرد بهینه‌سازی استوار توسعه داده شده است. به علاوه، مباحث زیست محیطی و سلامت انسان نیز با درنظرگرفتن کیفیت‌های پساب تولیدی در مدل لحاظ شده ‌است. درنهایت برای اعتبارسنجی، مدل بر روی مطالعه موردی استان تهران که داده‌های آن برگرفته از سازمان‌های ذیربط میباشد، مورد بررسی و تحلیل حساسیت قرار گرفته است.

صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق