دانشگاه علم و صنعت ایران، مولد حرکتی عظیم در رفع تنگناهای صنعت برق

 | تاریخ ارسال: 1393/9/19 | 

   

  دانشگاه علم و صنعت ایران، مولد حرکتی عظیم در رفع تنگناهای صنعت برق

AWT IMAGE

  در دومین نشست مشترک دانشگاه علم و صنعت ایران و شرکت توانیر، پروژه ملی بسیج دانشکده های مهندسی برق کشور برای حل مشکلات این صنعت کلید خورد.

  در این نشست که هفدهم آذرماه 1393به دعوت قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری سامانه های قدرت و در ادامه جلسه مورخ 19 مهرماه امسال برگزار شد؛ مهندس حائری (مدیرعامل شرکت توانیر)، دکتر صدیقی(مدیر همکاری های علمی و صنعتی دانشگاه) و از دانشکده مهندسی برق، دکتر جدید(رییس دانشکده)، دکتر جلالی(معاون پژوهشی)، دکتر محمدی(معاون آموزشی)، دکتر شهرتاش(مدیر قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سامانه های قدرت) و دکتر عرب خابوری(عضو قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سامانه های قدرت) حضور داشتند.

  دستور این جلسه، نهایی کردن پیشنهاد جلسه پیش دانشگاه، مبنی بر پیگیری همکاری های دانشگاه با توانیر در قالب سازمان تحقیق و توسعه (R&D) بود. در این نشست، دانشگاه علم و صنعت ایران، به عنوان اولین پایلوت R&D شرکت برق منطقه ای برگزیده شد و با دستور مدیر عامل توانیر، دکتر شهرتاش(مدیر قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سامانه های قدرت)، مسئول پیگیری تشکیل کمیته ای تخصصی- مدیریتی متشکل از مدیران عالیرتبه شرکت و نمایندگانی از سایر دانشگاهها شد که در آن با حضور مدیر عامل شرکت توانیر، ساز و کار ارتباط دانشگاهها و صنعت برق در سطح ملی تعیین و راهبری شود و در اقدامی هماهنگ و ملی، قطب های علمی مرتبط و دانشکده های برق مطرح دانشگاههای کشور را در جهت رفع تنگناهای علمی وزارت نیرو هماهنگ و سازماندهی کنند.

  در ابتدای این جلسه، مهندس حائری(مدیرعامل توانیر) با تاکید بر آنکه از جریان ارتباط صنعت و دانشگاه، انتظار می رود دانشگاه در جهت رفع نیازهای صنعت کمک رسان و یاری دهنده باشد، گفت: این حرکت اقدامی بزرگ و تعیین کننده در جهت رشد تکنولوژی کشور در صنعت برق خواهد بود. وی افزود: امروز آمده ایم از پتانسیل این دانشگاه برای حل مشکلات تکنولوژیکی صنعت برق استمداد بطلبیم و در فضایی جدید و با نگاه نو، کار را کلید در دست به دانشگاه بسپاریم و تحویل بگیریم.

  دکترجدید نیز با تصریح بر اینکه دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران، تمام قد و با تمام قوا برای کمک علمی به صنعت برق ایستاده است، بر لزوم فعال سازی R&D در دانشگاهها برای شرکت های تولید، انتقال و توزیع برق تاکید کرد.

  در ادامه بررسی راههای همکاری دانشگاه و صنعت، دکتر جدید(رییس دانشکده مهندسی برق)، درخواست حمایت مالی شرکت توانیر برای گسترش فضای فیزیکی دانشکده مهندسی برق و تجهیز آزمایشگاه های این دانشکده را مطرح کرد که با قول مساعد مهندس حائری برای بررسی راهکارهای قانونی در تامین موضوع اول و دستور وی برای تشکیل کمیته ای که پیشنهادهای تشکیل و تاسیس آزمایشگاهها را اولویت بندی و نهایی کند، مواجه شد.

 


دفعات مشاهده: 10652 بار   |   دفعات چاپ: 2320 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

  تمامی حقوق برای دانشگاه علم و صنعت ایران محفوظ است.