ایده دانشجوی دکتری معماری، حایز رتبه اول در رویداد ملی اجرای عدالت شد
| تاریخ ارسال: 1402/8/20 |
مصطفی تقیزاده (دانشجوی دکتری معماری)، در مرحله دوم رویداد ملی اجرای عدالت، حایز رتبه اول در یکی از محورهای این رویداد شناخته شد.
رویداد ملی اجرای عدالت با پویش نخبگانی و هدف ارائه راهکارهای تحقق عدالت اقتصادی توسط معاونت قانون اساسی و معاونت حقوقی رئیس جمهور برگزار شد. این رویداد در سه مرحله و در چهارچوب طرح شهید بابایی بنیاد ملی نخبگان برگزار و برخی دانشگاهها، پژوهشگاهها و نهادهای مردمنهاد در اجرای آن با معاونت قانون اساسی همکاری داشتند. برگزیدگان این رویداد از امتیازاتی که بنیاد ملی نخبگان و معاونت ریاست جمهوری به آنان اعطا میکند بهرهمند خواهند شد.
در مرحله اول رویداد ملی اجرای عدالت، ۲۳۳ نفر با ارایه ۸۰ ایده در ۷ محور موضوعی، شرکت کردند که ۵۳ ایده نخبگانی مجوز شرکت در مرحله دوم را کسب کردند.
دومین مرحله این رویداد ملی که مهرماه ۱۴۰۲، در معاونت حقوقی و معاونت قانون اساسی ریاست جهموری برگزار شد، ایده دانشجوی دکتری معماری دانشگاه علم و صنعت ایران با عنوان «طراحی مشارکتی فضاهای معماری و شهرسازی مبتنی بر سامانه آیندهسازی تعاملی در راستای مفهوم شهر برای همه، با تأکید بر اقشار خاص» موفق به کسب رتبه نخست در محور «عدالت اقتصادی و تحقق آن در ارتباط با اقشار خاص» شد و در ارزیابی بنیاد ملی نخبگان هم بالاترین امتیاز را به دست آورد.
ایده ارائه شده توسط این دانشجوی دانشگاه، مستخرج از رساله دکتری وی بوده که به راهنمایی دکتر احمد اخلاصی و دکتر عباس ترکاشوند (اعضای هیات علمی دانشکده معماری دانشگاه علم و صنعت ایران) به انجام رسیده است.
گفتنی است نهادینه کردن ادبیات اقتصادی موجود در قانون اساسی در میان عموم جامعه و نخبگان و همچنین بهرهمندی از ظرفیت ملی و نخبگانی با توجه به وظیفه مردمیسازی اجرای قانون اساسی در راستای تحقق عدالت اقتصادی، از مهمترین اهداف رویداد ملی اجرای عدالت بوده است. این رویداد که تحت حمایت دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری، پژوهشگاه قوه قضائیه، خانه ملی قانون اساسی، پژوهشکده امور اقتصادی، پژوهشکده حقوق و مرکز پژوهشی مبنا است، تلاش دارد از طریق نخبگان، موانع، چالشها و آسیبهای موجود بر سر راه تحقق عدالت اقتصادی به ویژه موارد مصرح در قانون اساسی را شناسایی و راهکارهای وصول آن را دریافت کند تا ضمن شناسایی نخبگان در این زمینه، با بهرهگیری از ظرفیت آنان، ایدههای مناسب را به عرصه عمل نزدیکتر کند.
لازم به ذکر است در مرحله سوم این رویداد، مربیان تیمهای برگزیده به ارائه کرسی مناظره علمی-ترویجی در معاونت ریاست جمهوری و زیر نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی پرداختند که همراه با کسب امتیازات و امکان همکاری علمی با معاونت حقوقی و قانون اساسی جهت پیادهسازی و اجرای ایده صورت پذیرفت.
.jpg)
دفعات مشاهده: 933 بار |
دفعات چاپ: 210 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر