[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره مرکز برنامه، بودجه و طرح::
معرفی افراد ::
اخبار و آگهی ها::
برنامه هفتم پیشرفت::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
نظرسنجی
فعاليت هاي آموزش كاركنان
عالي
خوب
متوسط
ضعيف
   
..
اطلاعات تماس
AWT IMAGE
آدرس: خیابان هنگام -
 دانشگاه علم و صنعت ایران
ساختمان ریاست - طبقه همکف
 مرکز برنامه و بودجه
 کدپستی 1674613114
تلفن : 77240402
تلفن داخلی دفتر : 2281
فاکس : 77240309
  planning_budget@iust.ac.ir
..
:: ارزیابی عملکرد مدیریت منابع انسانی سال 86 ::
 | تاریخ ارسال: 1386/12/5 | 

 

  2 - محور مدیریت و منابع انسانی (109)

 

  2- محور مدیریت منابع انسانی (109)

  امتیاز مکتسبه

  خود ارزیابی

  امتیاز شاخص

  شاخص های کلیدی عملکرد KPI

  شاخص های کل عملکرد TH

 

 

  10

  9

 

  9

 

  8

 

  8

 

  10

  10

 

  10

 

  10

 

  10

 

  1- نظام آموزش کارکنان دولت

  - تدوین کلیات برنامه های آموزشی

  - طراحی برنامه های اجرایی دوره های آموزشی سالانه

  - اجرای برنامه های آموزشی تصویب شده در طول سال

  - اقدامات انجام شده در زمینه اجرای ماده 54 و بندهای د و ه ماده 143 قانون برنامه چهارم

  - آموزش مدیران

 

  2- آموزش و بهسازی نیروی انسانی(66)

 

 

  2-1- نظام آموزشی کارکنان دولت

  تدوین و طراحی برنامه آموزشی

  گروه آموزش و بهسازی منابع انسانی برای سال 1386 در دو نوبت شش ماهه تقویم آموزشی را برای کارکنان و مدیران دانشگاه برنامه ریزی نمود وپس از تصویب در هیأت اجرایی و تشکیلات نیروی انسانی دانشگاه به مرحله اجرا درآورد. فهرست دوره های پیش بینی شده و جداول برگزاری و زمانبندی اجرای دوره های به پیوست می باشد.(پیوست شماره 1).

  قبل از شروع دوره ها با ارسال نامه به واحدهای مختلف دانشگاه ، ارسال ایمیل به کلیه کارمندان و مدیران و نصب اطلاعیه های مختلف، اطلاع رسانی در خصوص ثبت نام برای شرکت در دوره ها انجام شده است که پس از بررسی اسامی ثبت نام کنندگان از نظر شرکت نکردن در 2 دوره به صورت همزمان، جمع ساعات حضور در طول سال (که از176 ساعت تجاوز نکند) و جهت انجام عدالت در بین کارکنان، اسامی شرکت کنندگان به صورت کامپیوتری در لیست حضور و غیاب وارد و تحویل مدرس مربوطه می شود. با توجه به ساعات هر دوره، اگر فردی بیش از یک دهم هر دوره غیبت داشته باشند، از لیست حذف و حق شرکت درامتحان پایان دوره را نخواهد داشت. (پیوست شماره 2 نمونه ای از اطلاع رسانی برای شرکت دردوره ها می باشد).

 

  - اجرای برنامه آموزشی تصویب شده در طول سال

  تدوین دوره ها:

  گروه آموزش و بهسازی منابع انسانی در سال 1386 (مطابق پیوست شماره 3) 69 دوره آموزشی مصوب برای کارکنان طی 1724 ساعت آموزشی اجرا نمود و تعداد 1509 نفر از کارکنان در این دوره ها شرکت کردند.

  از دوره ها ی ویژه کارکنان می توان به دوره گزارش دهی، دوره نماز شناسی، احکام واخلاق کاربردی اسلام،دوره های ICDL ، انبارداری، کارپردازی، اتوماسیون اداری، کمک های اولیه، تشخیص اصالت اسناد، و...اشاره نمود.

  در مهرماه سالجاری بخشنامه ای به کلیه سازمانها پیرو بخشنامه شماره 96358/1803 مورخ 21/5/82 در اجرای بند 3/ج نظام آموزش کارکنان دولت در رابطه با برگزاری دوره های تکمیلی عمومی با مشارکت سازمانها و دستگاههای ذیربط ابلاغ شد .(پیوست 4) . بر این اساس گروه آموزش و بهسازی منابع انسانی دوره هایی را با توجه به نیاز دانشگاه در حوزه های مختلف از جمله؛ آموزش اتنظامی، شناخت اصالت اسناد( جعل اسناد و راههای مقابله با آن)، مواد مخدر و پیامدهای آن، کمکهای اولیه و... (مطابق پیوست 5) را پیش بینی نمود و هماهنگی های لازم را با سازمانهای ذیربط از جمله نیروی انتظامی ، بهداری دانشگاه و... انجام داد که برخی از دوره ها برگزار شده و برخی دیگر تا پایان سال برگزار خواهد شد.

 

  - انعقاد قرارداد با مدرسین:

  پس از شروع دوره و انجام ارزشیابی اولیه از مدرسین طبق فرمول هایی (پیوست 6) و تعداد ساعات آموزشی موظف مدرس، قرارداد آموزشی ما بین مدرس و معاون طرح و توسعه منعقد می شود که مبلغ قرارداد طی مدت آموزش به مدرس پرداخت می شود. (پیوست شماره 7).

  گفتنی است که در طول سال 1386 مبلغ 200 میلیون ریال بابت قراردادهای آموزشی مدرسین پرداخت شده است.

 

  - اقدامات انجام شده در زمینه اجرای ماده 54 و بندهای د و ه ماده 143 قانون برنامه چهارم :

  در راستای اجرای این ماده ، گروه آموزش با بررسی شناسنامه آموزشی کلیه کارکنان دانشگاه به ازای یکصد و هفتاد و شش ساعت آموزش مصوب ، حدود 100 نفر از کارکنان را واجد شرایط برای دریافت یک ماه حقوق و فوق العاده شغل دانست . همچنین طی بررسی های موردی که بر روی پرونده کارکنان در رابطه با ارتقاء به گروه بالاتر انجام شد، اگر فردی 176 ساعت آموزشی را در طول یکسال یا به طورمتناوب در طول چند سال گذرانده باشد، براساس بخ شنامه 298080/4. ط مورخ 29/2/81 از یکسال تعجیل در ارتقاء گروه برخوردارشده است.

 

  - آموزش مدیران

  8 دوره آموزشی مصوب برای مدیران پایه با 43 ساعت آموزشی اجرا شد. این دوره ها شامل؛ دوره های ارتقاء و حفظ کرامت مردم در نظام اداری، تحول در نظام های استخدامی، آموزش و بهسازی نیروی انسانی، منطقی نمودن اندازه دولت و اصلاح ساختارهای تشکیلات دولت، فنون اداره جلسات، کاربرد فناوری اطلاعات در مدیریت، اخلاق در مدیریت و مدیریت بودجه و رویکردهای نوین آن بود که جمعا تعداد 220 نفر در این دوره ها شرکت کردند

  البته دوره هایی نیز برای مدیران میانی در نظر گرفته شده بود که استقبالی از آن نشد.

  برای شش ماهه دوم سال هم 4 دوره در نظر گرفته شده بود (مطابق پیوست 8) ، که هنوز در هیأت اجرائی به تصویب نرسیده است.

 

  ارزشیابی

  با شروع دوره و گذشت 4 جلسه از برگزاری آن، فرمهای نظر سنجی بین شرکت کنندگان توزیع می شود و با استخراج نتیجه نهایی و اعلام به مدرس ، سعی می شود تا حد امکان از مشکلات و مواردی که شرکت کنندگان ابراز می کنند ، کاسته شود و کلاس مطابق نظرات ارائه شده پیش رود. در پایان دوره هم فرمها در بین شرکت کنندگان توزیع می شود که پس از استخراج نتیجه نهایی طی یک نامه از طرف مدیر دفتر برنامه و بودجه، یک نسخه به مدرس ، یک نسخه به معاون طرح و توسعه جهت استحضار از وضعیت مدرسین و یک نسخه در سابقه گروه آموزش نگهداری می شود.

  (پیوست شماره 9 نمونه ای از فرم نظر سنجی و نتایج نهایی می باشد).

  پذیرایی توسط نیروی های خدماتی در کلاس نیز یکی دیگر از فعالیتهای این گروه می باشد .

دفعات مشاهده: 7231 بار   |   دفعات چاپ: 1852 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 151 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4709