[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
کلیپ، تیزر و سرود دانشگاه::
تصاویر امامین و رهبر معظم انقلاب::
فرآیندهای کاری::
بروشور، کاتالوگ و نقشه دانشگاه::
لوگو (نشان تجاری) دانشگاه::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
تسهیلات پایگاه::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
کارمندان نمونه دانشگاه::
اخبار ورودی های جدید 1404::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۳۶

خبرنامه شماره ۴۳۵

خبرنامه شماره ۴۳۴

خبرنامه شماره ۴۳۳

خبرنامه شماره ۴۳۲

خبرنامه شماره ۴۳۱

خبرنامه شماره ۴۳۰

خبرنامه شماره ۴۲۹

خبرنامه شماره ۴۲۸

خبرنامه شماره ۴۲۷

خبرنامه شماره ۴۲۶

خبرنامه شماره ۴۲۵

خبرنامه شماره ۴۲۴

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
حدیث هفته

پیامبر خدا (ص):

إنَّ طـالِبَ العِلمِ تَـبسُطُ لَـهُ الـمَلائکَهُ أجـنِحَتَها و تَستَغفِرُ لَهُ ؛

فـرشتگان ، بـالهای خـود را برای جوینده دانش می ‏گسترانند و برایش آمرزش می‏ طلبند .
کنز العمّال : ۲۸۷۴۵ منتخب میزان الحکمه : ۳۹۸

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: برگزاری مراسم بزرگداشت شهید سید حسن نصرالله و بررسی اتفاقات منطقه و حواشی اخیر ::
 | تاریخ ارسال: 1403/7/9 | 

برگزاری مراسم بزرگداشت شهید سید حسن نصرالله
و بررسی اتفاقات منطقه و حواشی اخیر

 


مراسم بزرگداشت شهید سید حسن نصرالله و بررسی اتفاقات منطقه و حواشی اخیر، روز دوشنبه ۹ مهرماه ۱۴۰۳ با حضور اعضای هیات رئیسه، جمعی از دانشگاهیان و با سخنرانی محمدجواد لاریجانی (نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی) در آمفی تئاتر شهید بهرامی برگزار شد.
در این مراسم ابتدا دکتر رسولی (عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی صنایع)، به نمایندگی از اعضای هیأت علمی دانشگاه ضمن تسلیت شهادت سید مقاومت و جمعی از فرماندهان حزب‌الله لبنان، به طرح چند سوال در خصوص توان بازدارندگی ایران و جبهه مقاومت در مقابل استکبار پرداخت. وی با اعلام آمادگی اساتید دانشگاه برای حضور در هر جبهه مورد نیاز، ابراز امیدواری کرد به زودی از این شرایط عبور و شاهد اضمحلال دشمن صهیونیست باشیم.

 


در ادامه این آیین بزرگداشت، بیانیه بسیج دانشجویی خواهران توسط یکی از اعضای بسیج دانشجویی قرائت شد و پس از آن، دکتر لاریجانی (نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی) سخنرانی و به پرسش‌های مطرح شده توسط حاضران پاسخ گفت.

 


دکتر لاریجانی در خصوص وضع موجود حزب‌الله لبنان تاکید کرد: سیستم حزب‌الله لبنان، مرکب از سلول‌هایی است که در هماهنگی معقولی به هم مرتبط هستند و امکانات لجستیک حزب الله نیز در نبرد اخیر، کمتر از ۸ درصد استفاده شده، لذا اگر واقع‌بینانه نگاه کنید علی رغم حوادث اخیر، حزب الله در حال التیام زخم‌های خویش است.
دکتر لاریجانی با تصریح بر اینکه وضعیت رژیم صهیونسیتی را باید واقع‌بینانه دید، وضع این رژیم را اسفبار توصیف کرد و توضیح داد: در جنگی هستیم که بخشی از آن جنگ رسانه‌ای و القای تصاویر دروغین و شبهات است ولی وضعیت اسرائیل، هم به لحاظ جنگی و هم مدیریتی در بدترین وضع است. اسرائیل می‌داند که شانس تمام کردن مسئله، با پیروزی نظامی را ندارد.

 


نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در خصوص شرایط امروز جبهه مقاومت گفت: امروز جبهه مقاومت در پهنه وسیع جغرافیایی مطرح است اما به لحاظ فکری، نفوذی بیش از منطقه جغرافیایی دارد. وی تصریح کرد: جبهه مقاومت، بیشترین رونق خود را از جمهوری اسلامی ایران گرفته است. وی افزود: ما به دنبال نفوذ و نه حضور نیستیم بلکه می‌خواهیم ملت‌های مسلمان، بیدار شوند و روی پای خود بایستند.
 دکتر لاریجانی تاکید کرد: ما مقاومت را مشروع و حرکتی نجات‌بخش، نه برای ملت اسلام بلکه برای کل جهان می‌دانیم و نه تنها پشت مقاومت را خالی نکرده‌ایم، بلکه برای کمک به مقاومت، مصمم هستیم.
در پایان مراسم، دانشجویان سوالات خود را طرح و دکتر لاریجانی به آنها پاسخ داد.

دفعات مشاهده: 3206 بار   |   دفعات چاپ: 501 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4741