[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره مرکز مشاوره::
مشاوران::
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
آرشیو اخبار مرکز مشاوره::
بروشورهای علمی::
بخش ویژه اساتید::
ارتباط با ما::
::
اساسنامه کانون همیاران
..
مدیریت های حوزه دانشجویی

امور دانشجویان

امور خوابگاه ها

اداره رفاه و خدمات دانشجویی

اداره بهداشت و درمان
کمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاه  

..
نظرسنجی مرکز مشاوره

AWT IMAGE

..
کتاب مهارتهای زندگی
AWT IMAGE
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
نظرسنجی
نظر خود را در مورد سایت اعلام نمایید
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
   
..
:: پرسش‌های متداول ::
:: اطلاعات تماس
# وقت مشاوره را باید از چه کسی بپرسیم

با سلام

باید وقت را از خانم قربانی بگیرید


1391/5/2 Question Link Show Print Version
# براي گرفتن وقت مشاوره لطف ميكنيد شماره تماس بدهيد. در ضمن من دانشجوي علم و صنعت نيستم

با سلام

شماره های تماس بر روی سایت در قسمت ارتباط با ما موجود می باشد.  برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 77240464 تماس بگیرید. 


1390/1/30 Question Link Show Print Version
# جهت تماس با مشاوران و يا وقت گرفتن بايد چه كار كنم؟

 اگر دانشجوي علم و صنعت هستيد بايد با مسئول پذيرش هماهنگ كنيد و يا با تلفنهاي زير تماس بگيريد

  77240464-77240392-77240393- و يا داخلي 2411


1389/8/9 Question Link Show Print Version
:: درس مهارتها
# مي خواهم در مورد درس مهارتها اطلاعات بگيرم؟

بايد با آقاي عزيزپور صحبت كنيد و با تلفنهاي زير تماس بگيريد

  77240392-77240393- و يا داخلي 2415


1389/8/9 Question Link Show Print Version
:: مسائل در بدو ورود به دانشگاه
# من تاكنون با كسي هم اتاق نبوده ام. زندگي با هم اتاقي برايم سخت است چه كار كنم؟

 باز هم در مقابل يك تغيير و يك استرس قرار گرفته ايد كه بايد خود را با آن سازگار كنيد. تا كنون در منزل خود و اتاق خود زندگي كرده ايد، ولي اكنون بايد در محل استراحت و زندگي خود با ديگران شريك شويد. اين شراكت يعني: درس خواندن در كنار ديگران، درس خواندن در نور كم چون ممكن است هم اتاقي ديگر خوابيده باشد، شنيدن صداي موسيقي يا صحبت ديگران، مشاركت در تهيه و آماده كردن غذا، شست و شو و مرتب كردن ظروف غذا، هم خرج شدن با ديگران و ... . مهم ترين نكته در زندگي خوابگاهي و زندگي با هم اتاقي ها آن است كه حريم خصوصي شما از بين مي‌رود يا بسيار محدود مي‌شود؛ معمولا محدود به يك تخت و ميز و فضاي اطراف آن يا محدود به يك قسمت مشخصي از اتاق. به همين دليل در زندگي داخل يك اتاق، بايد از ديگران بخواهيد كه حريم شما را محترمانه حفظ كنند و شما نيز به حريم آنان احترام بگذاريد. اتاق فقط محل زندگي شما نيست. بنابراين، بايد به حريم ديگران نيز احترام گذاشته و از حريم خود دفاع كنيد. درباره پيشنهادهايي كه براي بهبود و زيبايي اتاق خود داريد به نظريات و پيشنهادهاي هم اتاقي هايتان نيز توجه كنيد، سپس نظر موافق آنان را نيز جلب كنيد.


1389/8/9 Question Link Show Print Version
# من آرزو داشتم در دانشگاه ديگري تحصيل كنم ولي برخلاف علاقه و انتظارم در دانشگاهي قبول شده ام كه چندان مطرح نيست. اسم اين دانشگاه مرا آزار مي دهد. اصلا فكر نمي‌كردم كه در اين دانشگاه قبول شوم. دوستانم در دانشگاه بهتري درس مي‌خوانند. من احساس مي‌كنم كه اعتبار، شهرت و موقعيت علمي اين دانشگاه چندان مناسب نيست. اين موضوع مرا رنج مي‌دهد. دلم مي‌خواهد انصراف بدهم ولي حوصله ي كنكور ديگري را هم ندارم. آيا بهتر نيست كه انصراف بدهم؟

اين كه نتوانسته ايد به دانشگاهي كه آرزو داشته ايد وارد شويد، احساسات منفي زيادي ايجاد مي‌كند از جمله خشم، دلسردي، اندوه. چنين احساساتي مي‌تواند شما را به يك تصميم گيري احساسي سوق بدهد. اين كه دانشگاه شما اعتبار و شهرت وموقعيت علمي ندارد، موضوعي است كه بايد در مورد ان مطمئن شويد. اعتبار و موقعيت علمي يك دانشگاه را بر چه اساس و معياري تعيين مي‌كنيد؟ بعضي از دانشگاه ها در ميان جوانان داراي شهرت بيشتري است ولي اين بدان معنا نيست كه بقيه ي دانشگاه ها بي اعتبار و بي ارزشند. به جاي آن كه احساس ارزشمندي خود را از دانشگاهي كه در آن تحصيل مي كنيد به دست آوريد بهتر است اين شما باشيد كه به دانشگاه خود ارزش و اعتبار مي‌دهيد. بعضي از موفق ترين و شاخص ترين دانشجويان از دانشگاه هاي معمولي كه چندان اسم و رسمي ندارند فارغ التحصيل شده اند و چون چنين افرادي از آن دانشگاه ها بيرون آمده اند، باعث اعتبار بخشيدن به دانشگاه خود شده اند.

  مهم اين است كه مدرك دانشگاه هاي ايران در خارج از كشور بسيار مورد تأييد است يعني اعتبار دارد. شما بايد بتوانيد خود را رشد دهيد و سواد و علم خود را ارتقا بخشيد. هنگامي كه بينه علمي خود را تقويت كرديد، براي كسي مهم نيست كه در كدام دانشگاه تحصيل كرده ايد. درثاني، اين شما هستيد كه مي‌توانيد به دانشگاه خود اعتبار دهيد.

  با توجه به مطالب بالا، بهتر است به جاي تغيير دانشگاه، با عزت نفس، باوري كه از ارزشمندي خود داريد را بهبود بخشيد.


1389/8/9 Question Link Show Print Version
# من براي قبولي در دانشگاه سعي زيادي كردم ولي برخلاف تصور خودم نتوانستم در رشته اي كه دوست داشتم و علاقمند بودم تحصيل كنم. در حال حاضر در رشته ي ديگري تحصيل مي كنم و از اين بابت ناراحتم و گاهي اوقات فكر مي‌كنم كه انصراف دهم و دوباره براي دانشگاه تلاش كنم. آيا اين كار صحيح است؟

اين كه در رشته اي كه مي خواستيد قبول نشده ايد و در رشته ي ديگري قبول شده ايد، باعث ايجاد ناكامي، سرخوردگي و احساسات منفي شده است. گاهي در اين شرايط، دانشجويان خود را با كساني كه در آن رشته ي خاص قبول شده اند مقايسه كرده و احساس حسرت، عقب افتادگي، ناكامي، دلسردي و يا عصبانيت و خشم مي‌كنند. گاهي اوقات اين احساسات آن قدر شديدد هستند كه باعث يك تصميم گيري احساسي مي‌شوند. يعني به جاي آن كه فرد، بر اساس عقل و منطق خود تصميم گيري كند بر اساس احساس خود عمل كند. نكته ي بسيار مهم اين است كه شما در شرايطي قرار داريد كه بايد تصميم گيري مهمي كنيد: انصراف يا ادامه ي تحصيل در رشته اي ديگر. از آن جايي كه معمولا انتخاب رشته ها بر اساس اطلاعات و آشنايي چنداني صورت نمي‌گيرد و معمولا بر اساس برداشت كلي از رشته ي خاصي است، توصيه مي‌شود كه از رشته اي كه در آن قبول شده ايد، اطلاعات بيشتري به دست آورده و با دانشجويان سال هاي بالاتر و حتي اساتيد مشورت كنيد و از آنها در مورد اين رشته اطلاع بيشتري به دست آوريد و سپس ارزيابي كنيد كه مايليد و مي‌توانيد كه ادامه ي تحصيل بدهيد يا نه. در صورتي كه بعد از جمع آوري اطلاعات و كسب راهنمايي و مشورت باز همچنان مايل به ادامه ي اين رشته نبوديد، تصميم گيري كنيد كه آيا اگر انصراف بدهيد در شرايط بهتري قرار خواهيد گرفت يا نه؟ آيا در سال آينده امكان قبولي در دانشگاه را داريد يا نه؟ نتيجه ي اين ارزيابي ها، تفكر، مشورت و مطالعه به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد تصميم بهتري بگيريد.


1389/8/9 Question Link Show Print Version
# من سال ها براي قبولي در دانشگاه تلاش كرده ام ولي حالا كه در دانشگاه پذيرفته شده ام هيچ احساس خوشحالي يا شادماني ندارم. بسياري از دوستان و آشنايان به من تبريك مي‌گويند ولي خودم احساس خاصي در اين مورد ندارم و به نظرم كار باارزشي نكرده ام.

گاهي اوقات بعضي از افراد تا زماني كه به هدف خود نرسيده اند براي دستيابي به آن تلاش مي ‌كنند ولي وقتي كه به هدف خود دست يافتند ديگر ارزش چنداني براي رسيدن به آن قائل نيستند و آن هدف از ارزش خاصي برخوردار نيست. اين موضوع را از دو ديدگاه مي‌توان به آن پرداخت:

  1- اصولا انسان چنين حالتي را دارد. هدف تا زماني كه به آن دست نيافته مهم است ولي وقتي به آن دست يافت اهميت و ارزش خود را ندارد. به همين دليل به انسان ها توصيه مي‌شود كه سعي كنند هميشه براي زندگي خود اهداف عالي تري داشته باشند كه در پي رسيدن به آن تلاش كنند.

  2- گاهي اوقات بعضي افراد ياد نگرفته اند كه به نقاط قوت، توانايي ها، موفقيت هاي خود و ارزش هاي خود توجه كنند. گاهي اوقات به انسان ها آموخته شده است كه اگر به خود ببالي و افتخار كني ممكن است دچار غرور شوي  به همين دليل، ممكن است اين افراد موفقيت هاي خود را ناچيز گرفته و « بي ارزش‌ » كنند. چنين نگاهي به موفقيت ها و توانايي ها به فرد صدمه مي زند زيرا وقتي انسان ها به نكات مثبت، موفقيت ها و پيروزي هاي خود بي توجهي كرده و آنها را بي ارزش سازند، امكان اين كه دچار افسردگي، نااميدي و خستگي رواني شوند زياد است. در صورتي كه شما از اين دسته از افراد هستيد بهتر است به مبحث سبك اسناد و بهداشت رواني كه در ادامه مباحث خواهد آمد توجه بيشتري كنيد.


1389/8/9 Question Link Show Print Version
# من ورودي امسال هستم، با اين كه خيلي به ورود به دانشگاه علاقه داشتم ولي از آن زماني كه پذيرفته شدم احساس سرگرداني و بلاتكليفي مي‌كنم. انگار هيچ برنامه ديگري ندارم و نمي‌دانم حالا چه كار كنم؟

مورد بالا، يكي از حالات شايعي است كه بعد از قبولي در كنكور مشاهده مي‌شود و مي‌توان گفت طبيعي است. زيرا، فرد از سال هاي گذشته و حتي دوران قبل از دبيرستان از طرف خود، علاقمند به تحصيل در دانشگاه بود كه از سوي خانواده و جامعه نيز تشويق مي‌شد. به همين دليل، فرد سال ها براي قبولي در دانشگاه برنامه ريزي و تلاش كرده است و حالا كه بعد از زحمت و تلاش توانسته به هدف خود دست يابد، هدف مهم خود را در زندگي از دست داده است و دچار بلاتكليفي شده است. زيرا، چنين هدف طولاني مدتي كه سال ها به او جهت مي داد و برنامه زندگي او را تعيين مي‌كرد به خودي خود كنار رفته است. به همين دليل، چنين افرادي مجددا بايد براي زندگي خود برنامه ريزي كرده و از نو هدف گزاري جديدي كرده و براي رسيدن به هدف ديگري تلاش كنند.


1389/8/9 Question Link Show Print Version
پرسش‌های خود را ارسال کنید - کل پرسش های متداول را ببینید

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت است و هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت با ذکر منبع بلا مانع است.
Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 34 queries by YEKTAWEB 4665