اعلام نتایج رقابت علمی «پارسای سه‌دقیقه‌ای» در دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر

 | تاریخ ارسال: 1404/2/24 | 

رویداد علمی «پارسای سه‌دقیقه‌ای» روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ از ساعت ۱۳ تا ۱۴ در آمفی‌تئاتر دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر برگزار شد.

در این رقابت، سه نفر از دانشجویان کارشناسی‌ارشد دانشکده به ارائه پایان‌نامه‌های خود در مدت زمان تنها سه دقیقه پرداختند:

  • سارا اسکندری با موضوع تأثیر پارامترهای اقلیمی بر دما، رطوبت و بارندگی نواحی شمالی ایران با تأکید بر استان گیلان

  • زهرا حسن‌زاده شوشتری با موضوع آنالیز داده‌های آب و هوایی دریاچه خزر و نویززدایی آن‌ها با استفاده از تبدیل موجک

  • امیرمحمد پاس‌لاری با موضوع مدل‌سازی تأثیر متغیرهای خانوادگی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان با بهره‌گیری از روش‌های یادگیری ماشین

داوری این رقابت بر عهده سرکار خانم دکتر شهین واعظی از گروه زبان‌های خارجی و جناب آقای دکتر مهرداد آقامحمدعلی کرمانی از دانشکده مدیریت، اقتصاد و مهندسی پیشرفت بود.

رقابت پارسا جشنواره‌ای جهانی است که با هدف تقویت مهارت‌های علمی، ارتباطی و ارائه‌ی مؤثر تحقیقات دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار می‌شود. این برنامه نخستین‌بار در سال ۲۰۰۸ در دانشگاه کوئینزلند استرالیا برگزار شد و اکنون با مجوز رسمی این دانشگاه، در بیش از ۹۰۰ دانشگاه در ۸۵ کشور جهان اجرا می‌شود. در این رقابت، دانشجویان باید محتوای پژوهشی خود را در مدت سه دقیقه، به زبان ساده و قابل درک برای مخاطبان غیرتخصصی ارائه دهند.

🔹 نتایج نهایی:

  • نفر اول: سارا اسکندری – امتیاز: ۲۷٫۲۵

  • نفر دوم: زهرا حسن‌زاده شوشتری – امتیاز: ۲۳٫۷۵

  • نفر سوم: امیرمحمد پاس‌لاری – امتیاز: ۱۶٫۷۵

🔹 این رویداد، علاوه بر تقویت مهارت‌های ارتباطی و ارائه، فرصتی ارزشمند برای معرفی دستاوردهای علمی دانشجویان و گسترش ارتباط میان جامعه دانشگاهی و فعالیت‌های پژوهشی دانشکده را فراهم می‌کند.







دفعات مشاهده: 1049 بار   |   دفعات چاپ: 60 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر