[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور و کاتالوگ ها::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های 1403::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۰۰

خبرنامه شماره ۳۹۹

خبرنامه شماره ۳۹۸

خبرنامه شماره ۳۹۷

خبرنامه شماره ۳۹۶

خبرنامه شماره ۳۹۵

خبرنامه شماره ۳۹۴

خبرنامه شماره ۳۹۳

خبرنامه شماره ۳۹۲

خبرنامه شماره ۳۹۱

خبرنامه شماره ۳۹۰

خبرنامه شماره ۳۸۹

خبرنامه شماره ۳۸۸

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
آرشیو خبرنامه آموزش عالی
..
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛

هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: سی و ششمین همایش اولیاء، ویژه اولیای دانشجویان کارشناسی ورودی ۱۴۰۲ برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1403/3/13 | 

سی و ششمین همایش اولیاء، ویژه اولیای دانشجویان کارشناسی ورودی ۱۴۰۲ برگزار شد


مرکز مشاوره و سبک زندگی با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی و در راستای تحقق شعار «دانشگاه دوستدار خانواده»، روز پنج شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۳، سی و ششمین همایش اولیاء را ویژه اولیای دانشجویان کارشناسی ورودی۱۴۰۲ را از ساعت ۹ الی ۱۵:۳۰، در مجتمع شهید بهرامی دانشگاه برگزار نمود.


در ابتدای این همایش، دکتر یونسیان (سرپرست دانشگاه)، ضمن عرض خیرمقدم، در ۳ محور مطالبی را بیان نمود.
وی در ابتدا با اشاره به سابقه دانشگاه علم و صنعت ایران و افتخارات آن گفت: این دانشگاه، قدیمی‌ترین دانشگاه کشور است. سنگ بنای اولیه این دانشگاه در سال ۱۳۰۸ و با نام اولیه مدرسه صنعتی دولتی گذاشته شده است و در طی ۹۵ سال فعالیت، خدمات چشمگیری به کشور داشته و افراد تاثیرگذار زیادی در دانشگاه علم و صنعت ایران پرورش یافتند. این دانشگاه امروز در صنایع مهمی همچون ماهواره، کامپوزیت، نانو، فناوری اطلاعات، فناوری عصبی پیشتاز است. همچنین تعداد زیادی از مدیران تراز اول کشور از ریاست جمهور تا بیش از ۲۰ وزیر، همگی از پرورش یافتگان این دانشگاه هستند. در واقع یا عضو هیات علمی و یا فارغ‌التحصیل این دانشگاهند و در سطح کلان کشور، دانشگاه علم و صنعت ایران زبانزد است.
وی همچنین اشاره داشت: تربیت دانشجویان مهارت‌ورز با قابلیتهای کاربردی از خصوصیات اصلی فارغ‌التحصیلان این دانشگاه می‌باشد و فارغ‌التحصیلان این دانشگاه یکی از بالاترین نرخ جذب در صنعت را دارند.
وی به تبیین انتظارات دو طرفه دانشگاه و اولیاء پرداخت و بر لزوم کمک دو طرف برای ارتقای وضع موجود تاکید کرد.
محور دوم سخنان ایشان در خصوص وضعیت کنونی دانشگاه بود. وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۵ هزار دانشجوی فعال داریم گفت: ۵۰۰ عضو هیات علمی در ۱۵ دانشکده عمدتاً فنی و مهندسی و ۳ دانشکده علوم پایه حضور دارند. بیش از ۷۰ نفر از اعضا هیات علمی این دانشگاه، جزء دو درصد محققان برتر جهان هستند. از لحاظ تعداد مقالات علمی، این دانشگاه با چاپ ۲۵۰۰ مقاله در مجلات تراز اول دنیا، در بین دانشگاه‌های صنعتی کشور، رتبه اول را دارد.
سرپرست دانشگاه در خصوص جایگاه دانشگاه در ارتباط با صنعت گفت: در قراردادهای صنعتی، دانشگاه ما رتبه اول را در چهار سال گذشته کسب کرده است.
اشاره به شرایط فرهنگی و مذهبی دانشگاه بخش بعدی سخنان دکتر یونسیان بود. وی افزود: جو فرهنگی حاکم بر اساتید، دانشجویان و کارکنان در این دانشگاه، بی نظیر است. جو قالب دانشگاه از اساتید مکتبی، مذهبی و علاقمند به کشور شکل گرفته که بیش از ۳ دهه قدمت دارد. نسل جدید اساتید دانشگاه علم و صنعت نیز بی نظیر هستند. در واقع فرزندان ما در جوی تحصیل می‌کنند که دغدغه اصلی برای آنها تعالی علم، پرورش و ارتقا سطح فرهنگی‌شان می‌باشد.
وی در پایان با اشاره به امکانات دانشگاه در حوزه تربیت بدنی همچون استخر، زمین تنیس، استادیوم فوتبال، سالن بدنسازی مجهز و ... از مشارکت اولیای داشجویان در این مراسم و بیان نقطه نظرات‌شان برای استفاده در برنامه‌های آتی استقبال نمودند.
 

 


در ادامه مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین شریف اصفهانی (مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه) ضمن خیرمقدم به اولیاء، توضیحاتی در خصوص سبک زندگی و طرح سیمای زندگی دانشجویی ارائه و از والدین خواست تا مرکز مشاوره را امین خود بدانند.
ایشان به اهمیت سبک زندگی و طرح سیمای زندگی دانشجویی پرداخت و گفت موضوعاتی از قبیل هوش هیجانی، حمایت اجتماعی، رضایت از زندگی، میزان میل به مهاجرت، ازدواج، روابط آسیبزا، سوء مصرف مواد، مشکلات تحصیلی، مشکلات جنسی، خودکشی، مسائل مربوط به خوابگاه، تغذیه، بهداشت و درمان، سطح علمی، مشارکت در انجمن‌ها و تشکل‌های دانشجویی، نگرش و علاقه به رشته تحصیلی و ... مباحثی است که باید به شدت والدین و مدیران دانشگاه نسبت به آنها توجه و دقت داشته باشند و ما بعنوان پدر و مادر اگر یکسری نشانه‌ها را در فرزندمان دیدیم باید با مرکز مشاوره دانشگاه مطرح کنیم و در این امور مرکز مشاوره را امین خود بدانیم.
 


سپس، دکتر سعیدی (معاون دانشجویی)، با معرفی ادارات مربوطه حوزه معاونت دانشجویی، از اولیاء خواست در صورت تمایل، فرم عضویت انجمن اولیا، بعنوان یاوران دانشگاه را تکمیل نمایند و به‌عنوان اولیای یاور دانشگاه، در حوزه‌های اشتغال‌پذیری و یا بسترهای فرهنگی، اداری و صنعتی با دانشگاه همکاری داشته باشند.
 


در ادامه دکتر جلیلی صدرآباد (مدیر مرکز مشاوره و سبک زندگی)، به گزارش عملکرد این مرکز در دانشگاه پرداخت و خط‌مشی این مرکز را تاکید بر پیشگیری معرفی کرد. وی گفت: هدف از برگزاری همایش اولیاء، ارتباط هرچه بیشتر والدین و دانشگاه می‌باشد تا ضمن ارتقای سلامت روان دانشجویان، آسیب هایی که ممکن است دانشجویان در دوره دانشجویی با آن مواجه شوند کمتر شود.
 


پخش کلیپ روانشناختی در خصوص اهمیت سلامت روان و نقش مرکز مشاوره، سخنرانی روانشناس بالینی در حوزه خانواده، در خصوص اهمیت دوران دانشجویی، معرفی طرح سیمای زندگی دانشجویی، چالش های زندگی دانشجویی، نقش اولیا در موفقیت دانشجویان و نقش کلیدی ارتباط موثر اولیا با فرزند دانشجو و نشست پرسش و پاسخ اولیاء با مسئولین دانشگاه از دیگر بخش‌های این مراسم بود.
معاون آموزشی، معاون دانشجویی، معاون فرهنگی، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه و مدیر مرکز مشاوره و سبک زندگی از مسئولینی بودند که ضمن تشریح فعالیت‌های حوزه خود، به سوالات اولیاء پاسخ دادند.
اقامه نماز در مسجد دانشگاه و صرف ناهار در سلف مرکزی، پایان بخش این مراسم بود.
 


همچنین در بعدازظهر و از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۵:۳۰، با حضور اساتید مشاور دانشکده‌ها در آمفی تئاتر دانشکده مهندسی مکانیک، جلسه‌ای با موضوع مسائل تحصیلی، آینده شغلی و دغدغه‌های والدین برگزار و اساتید به سوالات اولیاء در این زمینه پاسخ دادند.
علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه، به آدرس: moshavereh.iust.ac.ir مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 1835 بار   |   دفعات چاپ: 144 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4665