اطلاعیه بسیار مهم برای دوره­ های روزانه و نوبت دوم و پردیس و آموزش الکترونیکی

| تاریخ ارسال: 1403/3/6 |

بسمه تعالی

قابل توجه دانشجویان ورودی۱۴۰۱ و ورودی ۱۴۰۲ که موضوع سمینار خود را تصویب و در سیستم گلستان ثبت نهایی نموده­ اند

ارائه سمینار در دانشکده در روزهای سه ­شنبه و چهارشنبه مورخ ۱۲ و ۱۳ تیر ماه ۱۴۰۳ می­باشد. لذا کلیه دانشجویانی که تمایل به ارائه سمینار در این تاریخ ها را دارند، موظفند:

۱ . حداکثر تا تاریخ ۲۴/۰۳/۱۴۰۳ فرم اعلام آمادگی ارائه سمینار را از سایت دانشکده ( بخش فرم­های آموزشی  فرم­های مراحل دفاع از سمینار ) دریافت و پس از تکمیل به اساتید راهنما ارسال و پس از تایید اساتید مربوطه از طریق پست الکترونیکی به کارشناس آموزش دانشکده ارسال نمایند.

۲ . حداکثر تا تاریخ ۱۹/۰۳/۱۴۰۳ نسخه الکترونیکی سمینار را به استاد راهنما ارسال نمایند و فرم تایید دریافت سمینار( موجود در سایت دانشکده ) که به تایید استاد راهنما رسیده باشد از طریق پست الکترونیکی به کارشناس آموزش دانشکده ارسال نمایند.

۳ . فرم چکیده ارائه سمینار ( موجود در سایت دانشکده ) که به تایید استاد راهنما رسیده باشد را حداکثر تا تاریخ ۰۳/۰۴/۱۴۰۳ از طریق پست الکترونیکی به کارشناس آموزش دانشکده ارسال نمایند.

۴.  دانشجویان ملزم به ثبت درخواست ارائه سمینار و بارگذاری فرم های مربوط به سمینار و چکیده در سیستم گلستان بخش پیشخوان نیز خواهند بود.

* آدرس پست الکترونیکی کارشناس آموزش دانشکده:

a_farzadmaneshiust.ac.ir

s_sakiiust.ac.ir

** لازم به ذکر است کلیه ارائه ها به صورت حضوری می­باشد.

*** بدیهی است به درخواست­های ارسال شده بعد از این تاریخ به هیچ عنوان ترتیب اثر داده نخواهد شد.

**** شرکت در جلسات ارائه سمینار برای کلیه دانشجویان کارشناسی­ارشد الزامی است.

امور آموزش دانشکده

دفعات مشاهده: 271 بار   |   دفعات چاپ: 33 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

خبرهای اخیر