[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور و کاتالوگ ها::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های 1403::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۰۴

خبرنامه شماره ۴۰۳

خبرنامه شماره ۴۰۲

خبرنامه شماره ۴۰۱

خبرنامه شماره ۴۰۰

خبرنامه شماره ۳۹۹

خبرنامه شماره ۳۹۸

خبرنامه شماره ۳۹۷

خبرنامه شماره ۳۹۶

خبرنامه شماره ۳۹۵

خبرنامه شماره ۳۹۴

خبرنامه شماره ۳۹۳

خبرنامه شماره ۳۹۲

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
آرشیو خبرنامه آموزش عالی
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید، هفتمین آیین تجلیل از دانشجویان نمونه شاهد و ایثارگر دانشگاه برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1403/2/19 | 
با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید
هفتمین آیین تجلیل از دانشجویان نمونه شاهد و ایثارگر دانشگاه برگزار شد

هفتمین آیین تجلیل از دانشجویان نمونه شاهد و ایثارگر دانشگاه در سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۲ روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، با حضور دکترقاضی‌زاده هاشمی (معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران)، دکتر تقی‌زاده (مدیر کل امور دانشجویان شاهد ایثارگر سازمان امور دانشجویان) و اعضای هیات رییسه دانشگاه، در محل آمفی‌تئاتر دانشکده مهندسی عمران دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود ملی، دکتر شاه‌علی (مدیر امور دانشجویان شهید و ایثارگر دانشگاه) سخنرانی کرد. وی با درود به ارواح طیبه شهدای انقلاب اسلامی، شهدای ۸ سال دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم، شهدای امنیت و شهدای سلامت و درود به امام شهدا و سید شهدا، سرلشکر شهید قاسم سلیمانی به خانواده شاهد و ایثارگر، اساتید و مدیران دانشگاه، مدیران وزارت عتف و بنیاد شهید و به ویژه دکتر قاضی‌زاده هاشمی، خیر مقدم گفت. وی با بیان اینکه در دانشگاه علم و صنعت ایران، قریب به ۲۰ درصد از کل دانشجویان از خانواده شاهد و ایثارگر هستند، گفت: در دفتر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر در سه حوزه آموزشی، فرهنگی و رفاهی به این دانشجویان خدمت‌رسانی می‌شود. وی با تاکید بر اینکه بر اساس شاخص‌ها، وضعیت آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه مطلوب و با سایر دانشجویان دانشگاه برابری می‌کند، گفت: این امر مدیون راهنمایی‌های اساتید مشاور، تلاش کارشناسان دفتر شاهد و ایثارگر و اراده خود دانشجویان است.

دکتر شاه‌علی گفت: در کنار تمام این اقدامات، در هر ترم رصد آموزشی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر داریم که ارتقای آموزشی آنان را موجب می‌شود. وی گزارش داد دانشجویان شاهد ایثارگر، در حوزه فرهنگی حضور فعال و پررنگ دارند و تلاش می‌شود دانشجویان در برنامه‌های فرهنگی و بویژه برنامه‌هایی که در سطح ملی از سوی سازمان امور دانشجویان برگزار می‌شود، از جمله طرح ضیافت اندیشه، المپیاد فرهنگی ورزشی و جشنواره قرآنی شهید آوینی وارد شوند. وی افزود: همچنین کانون ایثار را فعال کردیم که خود بچه‌ها در این عرصه‌ها حرکت کنند و ما تنها برایشان سیاست‌گذاری داشته باشیم.مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر گفت در حوزه رفاه، تلاش ما این بوده به دانشجویان کمک کنیم و محیط درس به ویژه برای دانشجویان شهرستانی، محیطی آرامش‌بخش باشد.دکتر شاه‌علی سپس در خصوص روند و فرایند انتخاب دانشجویان نمونه آموزشی و پژوهشی شاهد ایثارگر بر اساس آیین‌نامه مصوب، توضیحاتی ارایه کرد و گفت: در سال جاری از ۸ دانشجوی نمونه آموزشی و پژوهشی در سه مقطع تقدیر به عمل می‌آید.
 

مدیر امور دانشجویان شاهد ایثارگر در خاتمه سخنان خود پیشنهاد احداث خوابگاه خاص دانشجویان متاهل شاهد و ایثارگر را مطرح و از رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران برای کلنگ‌زنی و مشارکت در هزینه ساخت این خوابگاه از سوی بنیاد، دعوت به عمل آورد.
سخنران بعدی این مراسم، حجت الاسلام والمسلمین شریف اصفهانی (مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه) بود. وی ضمن بیان خاطراتی از برادر شهید خود به طرح این پرسش پرداخت که چگونه و چرا فردی تمام امکانات مادی خود را رها می‌کند و به جبهه جنگ می‌رود. وی با بیان اینکه قدردان تمام کسانی هستیم که به میدان رفتند و با بذل جان در دفاع مقدس حضور داشتند، از دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر و مدال‌آوران المپیاد ورزشی بابت زحمات آنان تقدیر و از برگزاری این مراسم و نیز از هیات رئیسه دانشگاه تشکر کرد.
در ادامه مراسم، دکتر یونسیان (سرپرست دانشگاه)، ضمن درود به روح شهدای انقلاب و بیش از ۱۱۰ دانشجوی شهید دانشگاه علم و صنعت ایران و به ویژه سردار حاج احمد متوسلیان، به حضار و به ویژه معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خیر مقدم گفت و حضور آنان در دانشگاه مکتبی، ولایتمدار و فیضیه دانشگاه‌های ایران را گرامی داشت. وی گفت: در برنامه توسعه متوازن، همه جانبه و هوشمند دانشگاه برای نیل به مقام سربازی امام زمان (عج)، نقش خانواده شاهد و ایثارگر می‌تواند بسیار پررنگ باشد و به عنوان نگینی در برنامه‌های توسعه دانشگاه بدرخشد.

 

سرپرست دانشگاه ضمن ابراز خرسندی از وضعیت آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر گفت: بسیار خوشحالم که اولین مواجهه من با دانشجویان دانشگاه، حضور در آیین تجلیل از دانشجویان شاهد و ایثارگر بوده است. وی گفت: ما بیش از ۲۰۰۰ دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه علم و صنعت ایران داریم که باعث افتخار ما هستند و تصریح کرد: برای من، خدمتی که ان‌شاء‌الله به این ۲۰۰۰ دانشجو خواهیم کرد، بسیار خوشایندتر از خدمات دیگری است که در دانشگاه ارائه خواهیم داد. وی با تقدیر از مدیر امور دانشجویان شاهد ایثارگر دانشگاه برای ایجاد تحول در برنامه‌های این دفتر، از وی خواست با توسعه برنامه‌های دفتر شاهد و ایثارگر، نقش این دفتر و دانشجویان را بیشتر کند و گفت:همان‌گونه که هیات رئیسه قبلی دانشگاه، حمایت همه‌جانبه از دفتر امور دانشجویان شاهد ایثارگر داشتند، ما نیز حامی این دفتر خواهیم بود. وی در پایان سخنان خود ضمن تبریک به دانشجویان نمونه شاهد و ایثارگر و مدال‌آوران چهارمین المپیاد ورزشی دانشجویان، از مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر خواست آیین‌نامه انتخاب دانشجویان ممتاز شاهد ایثارگر را بازنگری نمایند تا تعداد بیشتری از دانشجویان مورد تقدیر قرار گیرند.
 
در ادامه این مراسم و پس از پخش کلیپی از سخنان مقام معظم رهبری، دکتر قاضی‌زاده هاشمی (معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران) سخنرانی کرد. دکتر قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به ۱۱۰ دانشجوی شهید دانشگاه علم و صنعت ایران در دوران دفاع مقدس با ابراز خرسندی از حضور در جمع فرهیختگان و نخبگان کشور و دانشجویان مدال‌آور در عرصه‌های علمی و ورزشی گفت: تعداد شهدای دوران دفاع مقدس به نسبت جمعیت آن زمان، حدود نیم درصد جمعیت بوده است که شامل ۱۵۰ هزار شهید معرکه جنگ، حدود ۲۱ هزار شهید امنیتی و ۱۷ هزار شهید ترور در دوران جنگ بوده است.معاون رئیس جمهور تاکید کرد: اگر به زندگی شهدا بنگریم، تفاوت مشهودی بین آنان با سایر آحاد جامعه ملاحظه خواهیم کرد. وی با اشاره به خیزش دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا در دفاع از مردم مظلوم فلسطین تصریح کرد: همان گونه که دانشجویان معترض دانشگاه‌های آمریکا، خصوصیاتی مانند بصیرت، شجاعت و اهل عمل فعال بودن را دارند و می‌دانند کدام سمت، سمت درست تاریخ است و از آن دفاع می‌کنند؛ شهدای ما نیز در دوران خود با دیگران متفاوت بودند و احساس غیرت و رشادتی که در شهدا بود و اینکه تشخیص دادند سمت درست تاریخ بایستند در همه آنان کاملاً بارز است. وی تاکید کرد: هدف شهدا سعادت جامعه بود و در شهدا، کمال و سعادت‌طلبی برای خود و جامعه را می‌بینید. آنان به خاطر ایمانشان پا به مسیر مبارزه گذاشتند و انقلاب اسلامی را ایمن کردند.رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه دانشجویان شهید، نوابغ زمان خود بودند که درس و مدرسه را رها کردند و به جبهه رفتند گفت: آنها با همان احساس مسئولیتی که در قبال جامعه داشتند و خود را سربازان مکتب می‌دانستند، خوب هم درس می‌خواندند.دکتر قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه در کل کشور حدود ۸ درصد از دانشجویان، دانشجویان شاهد و ایثارگر هستند گفت: حدود ۴۰ درصد این دانشجویان، معدل بالای ۱۷ دارند که بسیار بالاتر از عموم دانشجویان است و مشروطی این دانشجویان نیز حدود نصف دانشجویان کل کشور است.
معاون رئیس جمهور در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه در حال حاضر در یک جنگ تمام عیار علمی، اقتصادی و علوم انسانی هستیم گفت: فناوران ما امروز به میدان آمدند و نقش جدی خود را در دفاع از مملکت انجام می‌دهند. وی با بیان اینکه در حوزه فنی و پزشکی در لبه دانش جهان هستیم گفت: شاید یکی از ماموریت‌های اصلی نخبگان شاهد و ایثارگر این است که با ورود جدی به حوزه‌های علوم اجتماعی، جامعه‌شناسی، علوم اقتصاد، مدیریت و...، گره‌های کشور که باعث آسیب پذیری ما شده است را چه در حوزه تئوری و نظریه و چه تدوین و ارائه برنامه‌های عملی موثر بگشایند. وی با تاکید بر اینکه دانشگاه علم و صنعت ایران همیشه پیشرو بوده، ابراز امیدواری کرد این دانشگاه همیشه پیشرو و نمونه برای دیگر دانشگاه‌های کشور باشد و خبرهای بهتری از این دانشگاه شنیده شود.در بخش پایانی این مراسم، ضمن تقدیر از دو همسر شهید، از ۸ دانشجوی مقاطع مختلف دانشگاه همچنین سه دانشجوی نمونه کشوری برگزیده دوره هفتم و هشتم جشنواره ملی ایثار و دانشجویان مدال‌آور چهارمین المپیاد فرهنگی ورزشی شاهد و ایثارگر در سال ۱۴۰۲ با اهدای لوح و هدایا تقدیر به عمل آمد.
دفعات مشاهده: 1148 بار   |   دفعات چاپ: 132 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4665