فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: فراخوان ثبت‌نام در المپیاد بازی‌های فناورانه دانشجویی ::
 | تاریخ ارسال: 1403/2/4 |
فراخوان ثبت‌نام در المپیاد بازی‌های فناورانه دانشجویی

سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به دنبال ایجاد یک محیط پرنشاط و شاداب برای دانشجویان، المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی را در ۲ سطح استانی و ملی برگزار ‌می‌کند. این المپیاد در ۳ حوزه «ورزش‌های رباتیک»، «ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال» و «فناوری و نوآوری در ورزش» برگزار خواهد شد. ثبت‌نام المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی، از ۲۷ فروردین ماه آغاز شده است و تا ۲۵ اردیبهشت ماه ادامه دارد. برای ملاحظه شیوه‌نامه شرکت در ورزش‌های رباتیک، فن‌آوری و نوآوری در ورزش، ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، خودروی خودران، شبیه‌سازی سه بعدی فوتبال روبوکاپ، چالش کسب و کار نوآوری فیرا، لیگ روبوکاپ اندازه کوچک، شبیه‌سازی خودروهای خودران و دوی ربات انسان‌نما به لینک زیر مراجعه نمایید:
  لینک آیین‌نامه ورزش‌های فناورانه دانشجویی
لینک سایت ثبت نام
گفتنی است دانشگاه علم و صنعت ایران، میزبان مرحله استانی اواخر اردیبهشت ۱۴۰۳ و ملی المپیاد بازی‌های فناورانه دانشجویی در شهریور ۱۴۰۳ خواهد بود.
دفعات مشاهده: 666 بار   |   دفعات چاپ: 103 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4652