فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: پیام رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت دکتر بهبهانی، استاد دانشکده مهندسی عمران دانشگاه و وزیر اسبق راه و ترابری ::
 | تاریخ ارسال: 1402/12/23 |
پیام رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت دکتر بهبهانی
استاد دانشکده مهندسی عمران دانشگاه و وزیر اسبق راه و ترابری

در پی درگذشت دکتر حمید بهبهانی (استاد دانشکده مهندسی عمران دانشگاه و وزیر اسبق راه و ترابری)، دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه) پیام تسلیتی به این شرح صادر کرد:

از شمار خرد، هزاران بیش..
درگذشت شادروان دکتر بهبهانی مایه تاسف جامعه دانشگاهی گردید و اگرچه ما سوگوار عزیزی هستیم که دعوت حق را لبیک گفت و از میانمان رخت بر بست ولی یاد و خاطره و آثارش زنده و جاودان در میان ماست.
یک عمر تلاش عالمانه و متعهّدانه در عرصه راه و ساختمان، همراه با پژوهش‌های ارزشمند و کوشش‌های خالصانه در تربیت دانشجویان و خدمات بی‌شائبه و ارزنده آن مرحوم در کسوت وزیر راه و ترابری، یادگارهای ماندگار این استاد فرهیخته است که تا همیشه زنده خواهد ماند.
اینجانب ضایعه درگذشت دکتر بهبهانی را به خانواده محترم آن بزرگوار و جامعه دانشگاهی تسلیت گفته، از آستان احدیت برای روح بلندش، علو درجات و بهره‌مندی از عنایات خاص خداوندی مسالت داشته و در این ماه مهمانی الهی آرزو دارم همچنان که از مریدان اهل بیت عصمت و طهارت بود، برخوردار از شفاعت و عنایات معصومین، در بهشت برزخ خوش بیاساید.
منصور انبیاء
اسفندماه ۱۴۰۲

دفعات مشاهده: 1095 بار   |   دفعات چاپ: 77 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4652