فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: با حضور وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری از استادان ممتاز دانشگاه علم و صنعت ایران تجلیل شد ::
 | تاریخ ارسال: 1402/12/15 |
با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از استادان ممتاز دانشگاه علم و صنعت ایران تجلیل شد

نشست مشترک اعضای هیات امناء و شورای دانشگاه، دوشنبه ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۲ با حضور وزرای علوم، تحقیقات و فناوری، ارتباطات و فناوری اطلاعات و استاندار تهران برگزار شد که در آن از سه استاد تمام دانشگاه به عنوان استاد ممتاز دانشگاه علم و صنعت ایران با اهدای لوح، تجلیل به عمل آمد.

در این نشست، دکتر محمد سلیمانی (دانشکده مهندسی برق)، دکتر کامران دانشجو (دانشکده مهندسی مکانیک) و دکتر محمدحسن شجاعی‌فرد (دانشکده مهندسی مکانیک) به عنوان «استاد ممتاز دانشگاه علم و صنعت ایران در سال ۱۴۰۲-۱۴۰۱» معرفی و تکریم شدند.
گفتنی است این افراد با عنایت به تلاش‌های مستمر و دستاوردهای برجسته آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و خدمات اجرایی، بر اساس دستورالعمل انتخاب استاد ممتاز پیشنهادی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مصوب هیأت امنای دانشگاه و پس از طرح و تصویب در شورای انتخاب استاد ممتاز دانشگاه، به این عنوان برگزیده شده‌اند.

دکتر زلفی‌گل (وزیر علوم، تحقیقات و فناوری)، در این نشست با تاکید بر سوابق درخشان علمی و پژوهشی هر سه استاد ممتاز دانشگاه و بویژه خدمات شایان دکتر دانشجو و دکتر سلیمانی در راه‌اندازی و پیشبرد ماهواره و تحقیقات فضایی در کشور و خدمات دکتر شجاعی‌فرد در تاسیس دانشکده و پژوهشکده مهندسی خودرو، انتخاب این سه استاد را تکریم و عزم دانشگاه علم و صنعت ایران در ارزیابی و انتخاب استاد ممتاز دانشگاه را تحسین نمود.
وزیر عتف تصریح کرد: جدا از اینکه این افرادی که انتخاب شده‌اند، سرآغاز برخی از زمینه‌های فناوری و تحقیقات در کشور بوده‌اند، مطابق آیین‌نامه مربوط، همه امتیازات لازم را هم کسب کرده‌اند که این کار راحتی نیست. به عنوان مثال مطابق آیین‌نامه، فرد باید پس از ارتقا به رتبه استادی، ۱۰ دانشجوی دکتری فارغ‌التحصیل کرده باشد و ۲۵۰ امتیاز پژوهشی را شامل می‌شود و یا باید حداقل سه جلد کتاب تالیفی در زمینه تخصصی خود، بعد از ارتقاء به استادی داشته باشد.

دکتر زلفی‌گل با تاکید بر اینکه استاد ممتاز شدن کار راحتی نیست و شرایط آیین‌نامه بسیار دشوار است، گفت: برخی دانشگاه‌ها شاخص‌های کلیدی را ساده کردند که بتوانند استاد ممتاز داشته باشند مثلا به جای کتاب، مقاله را جایگزین کرده‌اند ولی خوشبختانه دانشگاه علم و صنعت ایران به همه این‌ها توجه کرده است. وی افزود: باید از دکتر انبیاء و هیأت رئیسه دانشگاه علم و صنعت ایران که این جسارت را به خرج داده و انتخاب استاد ممتاز را انجام داده‌اند، تقدیر کرد. وی برای همه برگزیدگان ممتاز دانشگاه توفیق روزافزون آرزو نمود.
گفتنی است فرایند انتخاب استاد ممتاز در دانشگاه علم و صنعت ایران، همه ساله با ارسال فراخوان عمومی به اساتید دارای مرتبه استاد تمامی آغاز می‌شود و پس از بررسی علمی پرونده متقاضیان در کمیسیون‌های تخصصی هیأت ممیزه و کارگروه ارزیابی شاخص‌های فرهنگی، به شورای ۹ نفره انتخاب استاد ممتاز متشکل از ریاست و معاونین آموزشی و پژوهشی دانشگاه، سه عضو منتخب هیأت ممیزه و سه استاد تمام برجسته علمی و فرهنگی کشور ارجاع می‌گردد. شورای انتخاب استاد ممتاز دانشگاه نیز با بررسی پرونده علمی و ویژگی‌های شاخص فرهنگی و دانشجوپروری، افراد منتخب را برگزیده و به ریاست دانشگاه جهت صدور حکم ممتازی ارسال می‌نماید.  شایان ذکر است دانشگاه علم و صنعت ایران تا کنون ۸ عضو برجسته علمی خود را به عنوان استاد ممتاز انتخاب نموده است.
دفعات مشاهده: 1653 بار   |   دفعات چاپ: 94 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657