فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: برگزاری نشست هیأت امنای دانشگاه علم و صنعت ایران با حضور وزیر عتف ::
 | تاریخ ارسال: 1402/12/15 |
برگزاری نشست هیأت امنای دانشگاه علم و صنعت ایران با حضور وزیر عتف

پنجمین نشست از دوره هشتم هیأت امنای دانشگاه علم و صنعت ایران، بعد از ظهر دوشنبه ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۲ با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و اعضای هیات امناء، در سالن جلسات مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار شد.
در این نشست، ابتدا دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه)، گزارشی از اقدامات صورت گرفته در دانشگاه در شش ماهه اخیر را ارایه و به طرح انتظارات دانشگاه  از اعضای هیأت امناء پرداخت.

در ادامه جلسه، اعضای هیأت امنای دانشگاه به ریاست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بررسی و تصویب مصوبات را در دستور کار قرار دادند.
گفتنی است پیش از این نشست، نشست مشترک اعضای هیات امنا و شورای دانشگاه با حضور دکتر زلفی‌گل (وزیر علوم، تحقیقات و فناوری)، دکتر زارع‌پور (وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات)، مهندس فخاری (استاندار تهران)، دکتر سلیمانی و دکتر دانشجو در محل سالن غربی مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار شد که در آن اعضای شورای دانشگاه به طرح مطالبات و پیشنهادات خود پرداختند. در حاشیه این نشست، از سه استاد ممتاز دانشگاه نیز تجلیل به عمل آمد.

دفعات مشاهده: 876 بار   |   دفعات چاپ: 106 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657