فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: دو دانشجوی شاهد و ایثارگر دانشگاه علم و صنعت ایران منتخب جایزه ملی ایثار شناخته شدند ::
 | تاریخ ارسال: 1402/12/13 |

در هشتمین جشنواره آموزشی- تحصیلی جایزه ملی ایثار، دو دانشجوی مقطع دکتری شاهد و ایثارگر دانشگاه علم و صنعت ایران، منتخب جایزه ملی ایثار شناخته و تقدیر شدند.
هشتمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار و در آستانه روز بزرگداشت شهدا، اول اسفندماه ۱۴۰۲ در ساختمان مرکزی بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران برگزار شد که در آن مهندس مهدی زال‌نژاد (دانشجوی مقطع دکتری  مهندسی عمران) و مهندس عطیه اکبرپور گنجه (دانشجوی مقطع دکتری معماری- شهرسازی) از دانشگاه علم و صنعت ایران، در جمع ۸۴ دانشجو، دانش‌آموز و طلبه برگزیده آموزشی و تحصیلی شاهد و ایثارگر تقدیر و تجلیل شدند.

جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار با هدف ارزیابی دستاوردهای طرح شاهد و نیز افزایش انگیزه و تحرک تحصیلی جامعه هدف، با مشارکت دستگاه‌های آموزشی عضو طرح شاهد برگزار می‌شود.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، ضمن تبریک به نامبردگان، توفیقات روزافزون آنان را آرزومند است.
دفعات مشاهده: 836 بار   |   دفعات چاپ: 101 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657