فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: انتشار کتاب عضو هیات علمی دانشگاه توسط انتشارات بین‌المللی کمبریج ::
 | تاریخ ارسال: 1402/12/7 |
انتشار کتاب عضو هیات علمی دانشگاه توسط انتشارات بین‌المللی کمبریج

دکتر بهشته سهرابی نظری (دانشیار دانشکده شیمی دانشگاه)، موفق به چاپ کتاب با عنوان:
"Surface Engineering of Graphene and Graphene Quantum Dots for Industrial and Medical Applications"در انتشارات بین‌المللی کمبریج شد.
کتاب «مهندسی سطح گرافن و نقاط کوانتومی گرافن برای کاربردهای صنعتی و پزشکی»، به بررسی سنتز، خصوصیات و کاربردهای گرافن و مشتقات آن می‌پردازد. این پیشرفت‌ها بهبود کیفیت گرافن، روش‌های مهندسی سطح و افزایش عملکرد مواد را پوشش می‌دهد. موضوعات تحت پوشش شامل گرافن، گرافن عامل‌دار، نقاط کوانتومی گرافن، رویکردهای جدید ساخت دستگاه و کاربردهای متنوع است.
این کتاب همچنین اصول اساسی توصیف گرافن و مشتقات آن را به همراه ساختارهای الکترونیکی، تحقیقات نظری و تحلیل‌های محاسباتی مرتبط با کاربردها، سنتز و خواص آنها بررسی می‌کند. ۸ فصل‌ کتاب برای پوشش این موضوعات سازماندهی شده‌اند و با مروری کلی از شیمی سطح و مفاهیم آن برای مهندسی سطح گرافن، خواص بنیادی گرافن و مشتقات آن، سنتز آنها و کاربردها در زمینه‌های متعدد شروع می‌شوند و با دیدگاهی در آینده به پایان می‌رسند.
در این کتاب به طور قابل توجهی، برای اولین بار، هر دو کاربردهای صنعتی و پزشکی گردآوری شده‌اند و خواننده را قادر می‌سازد تا در مورد رویارویی کاربردهای پزشکی و صنعتی گرافن و نقاط کوانتومی گرافن مطالعه کند.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، کسب این موفقیت علمی را به دکتر سهرابی نظری تبریک گفته، توفیقات روزافزون وی را آرزومند است.
دفعات مشاهده: 981 بار   |   دفعات چاپ: 93 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657