فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: برگزاری سومین گردهمایی فعالان دانشجویی دانشگاه‌های تهران تا انتخابات در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1402/11/30 |

سومین گردهمایی فعالان دانشجویی دانشگاه‌های تهران تا انتخابات اسفند ۱۴۰۲، روز پنج‌شنبه مورخ ۲۶ بهمن ماه به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.

در ابتدای این رویداد، دکتر کوه‌دار (مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه) ضمن خیرمقدم به حضار و مهمانان، مطالبی را در اهمیت برگزاری این گردهمایی مشترک بین دانشگاه‌های تهران مطرح کرد. وی لزوم ایجاد هم‌افزایی در طراحی و اجرایی کردن اقدامات لازم تا انتخابات در بدنه دانشجویی را مهمترین هدف برگزاری این نشست عنوان کرد.

برگزاری این گردهمایی شامل دو بخش بود. در بخش اول، تبیین مسائل مربوط به نقش و رسالت فعالان دانشجویی در افزایش میزان مشارکت دانشگاهیان در انتخابات مطرح شد. ارائه گزارش افکارسنجی با موضوع بررسی آخرین آمار مشارکت در انتخابات توسط مرکز افکارسنجی متا و سخنرانی عباسی‌مهر (مدیر کل سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها)، در خصوص آخرین وضیعت آرایش سیاسی احزاب و رسالت اصلی جبهه دانشجویان انقلابی در انتخابات پیش‌رو، از برنامه‌های اصلی این بخش بود.

در بخش دوم این رویداد، نشست مشترک مسئولین ستاد انتخابات تشکل‌های دانشجویی از دانشگاه‌های تهران، علم وصنعت ایران و امام صادق(ع) برگزار شد و برنامه‌های هر یک از این تشکل‌ها در دو هفته باقیمانده تا انتخابات ذکر گردید. برگزاری تریبون‌های آزاد در دانشگاه و سطح شهر، ایجاد شبکه‌های رسانه‌ای در فضای مجازی، دعوت از کاندیداها جهت حضور در جمع دانشگاهیان، برگزاری نشست با کارشناسان مختلف و ... از جمله برنامه‌های در دست اقدام ستاد انتخابات تشکل‌های دانشجویی بود.

در پایان، ضمن جمع‌بندی مطالب ارائه شده، مقرر گردید تا برنامه‌های ستاد انتخابات تشکل‌های دانشجویی با هماهنگی بین دانشگاه‌های مختلف برگزار شود تا ضمن مشارکت بیشتر دانشجویان، هم‌افزایی در اجرای اقدامات نیز حاصل شود.

دفعات مشاهده: 740 بار   |   دفعات چاپ: 98 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657