فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: برگزاری نشست هیات رئیسه با جانبازان و ایثارگران دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: 1402/11/28 |
برگزاری نشست هیات رئیسه با جانبازان و ایثارگران دانشگاه

نشست هیات رئیسه با اساتید و کارکنان جانباز و ایثارگر دانشگاه علم و صنعت ایران، ۲۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۲ و همزمان با زادروز حضرت ابوالفضل العباس(ع) و روز جانباز، در محل سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم که به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار شده بود، ابتدا دکتر معینی (معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه)، با تبریک اعیاد شعبانیه بویژه روز جانباز، گفت باید در ولایت‌پذیری حضرت ابوالفضل (ع) را سرلوحه زندگی خود قرار دهیم.
در ادامه این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین شریف اصفهانی (مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه)، نیز در سخنانی با تبریک ایام و اعیاد، به توصیف حضرت عباس (ع) از نگاه امام جعفر صادق (ع) پرداخت که فرمودند عموی ما شخصیتی تیزبین و با بصیرت ویژه بود. وی با آرزوی حسن عاقبت برای همگان، با اشاره به آیه ۲۳ سوره احزاب، شهادت را نهایت عاقبت به خیر بودن دانست.
سپس دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه)، با تبریک اعیاد شعبانیه، روز جانباز را به همگان و بویژه جانبازان دانشگاه تبریک گفت و تصریح کرد: جایگاه جانبازان چه در صدر اسلام و چه اکنون، جایگاه بسیار رفیعی است و مسئولان کشور مداوما اعلام می‌کنند که جانبازان، مایه فخر و حافظ امنیت کشور هستند. وی افزود: باور من این است که در کشور ما و خاصه در دانشگاه ما، حضور و وجود جانبازان می‌تواند اثر وضعی در فعالیت‌های ما داشته باشد.

دکتر انبیاء اظهار داشت: حضرت ابوالفضل العباس (ع) در شجاعت، استقامت و وفاداری، بی‌نظیر بودند و ان‌شاءالله جانبازان ما که الگویشان آن حضرت است، اجر عظیمی که در آیات و روایات برای جانبازان و ایثارگران ذکر شده را حفظ کرده و در قیامت از آن بهره‌مند می‌شوند.
رئیس دانشگاه در خاتمه گفت: این جلسه برای تجلیل از مقام شامخ جانبازان، است که بگوییم ما یادمان هست ادای تکلیف کنیم گرچه شاید به دلیل محدودیت‌ها آنگونه که دلمان می‌خواهد، نتوانیم این تقدیر را به جا آوریم.
در ادامه این نشست، جانبازان و ایثارگران حاضر در جلسه به بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود پیرامون موضوع جانباز و جانبازی پرداختند و دکتر علی‌آبادی با خواندن اشعاری که درباره این مناسبت سروده بود، موجبات نشاط جلسه را فراهم کرد. در انتهای برنامه نیز، با اهدای لوح توسط رئیس دانشگاه، از جانبازان حاضر در نشست، تجلیل به عمل آمد.

دفعات مشاهده: 1157 بار   |   دفعات چاپ: 110 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657